Hunger galen

Sitter här och är hungrig som fan! men ska snart in till grannen och äta god mat! (hoppas ja)
Så ikväll blir det en ensamkväll, kommer sitta hemma och titta på film eller tv! se om det är någon bar film på Tv kanske? Var i stallet förut med Ida , det började med att hon ville spy i skogen för hon mådde så jävla dåligt. så vi satt på en sten ett tag innan vi tog oss till stallet. Väl där gjorde vi det som vi skulle och så hjälpte jag camillas ängelholms gäster! haha, det var typ 5 killar som skulle rida! men det var bara 2 som red + en till tjej två ramlade av, haha, det var ju oturligt! Efter det så åkte vi hem och sen åkte jag till kyrkogården med mamma och pappa och satte lite ljus på 4 ställen, usch ! men vad fint det var <3

Egentligen är jag grymt danssugen och festsugen! men det får bli en annan dag. Och så är det ju Halloween med och ska man ha fest denna helgen skulle man haft den igår för idag ska man faktiskt hedra dom gammla tycker jag och många andra. fast lite fest hade inte ställt till det !

Konfirmations läger 2009

Godmorgon!
Idag sov jag ut lite efter att behövt gå upp vid halv 8 varje dag i veckan och somna vid halv 1. Men nu är det slut med det för nu drar skolan igång igen! usch..


Veckan har iaf vart superbra med massa roliga och fina människor. I vårat hus som vi bodde i var det 7 tjejer + en prälle! och det gjorde faktiskt inget att han bodde där det var bara roligt, haha.
Varje dag hade man lektioner om gud och så lekte vi lite emellanåt och åt det gjorde vi hela tiden! haha.
På kvällarna var vi oftast i vårat hus med massa annat folk. a, det är väl så man kan sammanfatta det! en supervecka helt enkelt ! :D <3










Mer imon!

Hej på er!
Nu är jag tillbaka! * whow? eller hur.
Har haft en helt underbart rolig vecka och man har fått en höet annan syn på gud och allt sånt! alla har varit så trevliga och flummiga,haha! spec Mr.Beck (prällen) Men ni får höra massa mer imon och då bjussar jag även på lite bilder :) Men nu blir det idol med familjen <3

Sista inlägget

Godmorgon! antar att ni som kan sover just nu. Men jag är uppe med tuppen och sitter och väntar på min skjuts! sen hör ni inte av mig på 3 dagar! Men ännu en gång kommer jag blogga på fredag igen!
Puss och hej

Dagen i Bilder


bloggare som vi är! bloggade hon såklart. Här har ni Johannas blogg!





Packningen sker i min fina rosa väska!
Hej då Tranås och hej Gransnäs!

Inför kvällen

Gokväll! nys hemkommen från stallet och redo för en dsuch... hatar att man behöver duscha så ofta! önskar att man kunde duscha typ en gång i veckan, men usch om man skulle göra det! nog om det..
imon far vi! Så nu får ni vara utan mig i 3 dagar! det blir inte lätt? haha.
Men på fedag blir det uppdatering så det smäller om det!
ne nu måste jag fortätta packa och sen duscha!
Ha en bra vecka, det ska jag ha!

guess what?

Så nu är jag strax packat klart och ska fortsätta plugga lite. Så jag slipper allt när jag kommer hem på fradag! smart va? ;)
Johanna åkte precis hem och jag har haftt som vanligt en rolig dag med henne. Vid sju ska jag ta min fina cykel och trampa till stallet där jag ska lämna en påse med lite saker till övernattningen för jag kan ju inte komma. Sen blir det bumms hem och i säng! ska upp tidigt imon.
TTP blire nu!
gissa vad det kan va!?

Längre dygn än vanligt

Godmorgon på er! första dagen på lovet, och det känns gött! Tänkte ju då att jag skulle sova ut lite idag men vaknade vid halv 9 typ. iofs är ju det ganska skönt! men dygnet är ju så långt nu när man dragit tillbaka klockan. Men ikväll blir det iaf att lägga sig tidigt för att orka med morgondagen ;)
Dagen är inte så planerad blir iaf att Johanna kommer hit efter lunch. Får se vad vi hittar på då!. :P Sen vill jag ju så gärna hinna med lite plugg innan åsen måste jag packa tills imon med.
Lova YA

Nu är dagen slut

Hoppas ni haft en bra söndag! min har vart bra men ångestfylld...
Ahaoop, klockan börja närmas sig halv 12 haha, och söndagen börjar närma sig sitt slut.
Sitter just nu och fördröjer min tid genom att kolla egenom billiga kläder på HM. Blir nog att jag klickar hem en bikini imon! Medans jag gör detta lyssnar jag på underbara Melissa Horn. Skriver underbara texter!* lyssna på henne!
Men ska snart ta mitt pick och pack och bädda ner mig i sängen och läsa en bok.
Ha en bra söndag kväll (av det som är kvar på kvällen) 

Tidångest var namnet!

Nu är det snart daxs för läger! och det känns som dagarna bara flyger fram :O! igår var det ju den 24 oktober vilket innebär att det bara är 2 månader kvar till Julafton och mindre än 2 månader kvar tills jag drar till soliga Florida! usch jag vill inte att det ska gå så fort! man får ju ångest. Tidångest! att man inte hinner med allt!
Det är mycket i skolan nu och massa i stallet och hej o å! en skön sak är väl att man inte behöver köpa så många julklappar iår då. För jag kan ju inte släpa med mig massa klappar på planet! eller? Så där finns det ju en liten ''lugn'' tids period. Men annars går allt i ett! får ingen rast och vila! Men nu är det lov, och ett behövligt sådant. Men frågan är om detta lovet kommer bli så avkopplande? a, det återstår att se! Jag ska iaf göra denna vecka till den roligaste på länge!

Tröttsam söndag, utan plugg! blääh.

Har hängt framför tv:n nu hela dagen känns det som! usch på mig, men kommer ju fan vad utan både den och denna burken i fyra dagar nu! usch, hur kommer det gå? det innebär oxså att ni inte kommer få någon uppdatering av mig från tis-fre. Om jag nu inte hinner en snabbis på tisdagsmorgonen!

Har kollat på film med syster nu på eftermiddagen Seven Pounds med Will Smith. Verkligen en djup film och ganska konsitg! men bra i slutet, eller bra och bra! hemsk.
Nu väntar dans för min trötta hjärna och sen tv, det blir gött!
för er som missade Blog Awards igår som sändes på tv:n i en halvtimme så är det ikväll på TV 400 kl. 23.30!
il be there ( i soffan alltså)!

Veckans klädsel!

Måndag

Torsdag

Lördag

plugget suger musten ur en!

Godmorgon! Tänkte börja med att påminna er om tiden! ställ tillbaka klockan en timme för er som glömt det ;)
Gårdagen var trevlig med film,skratt och tårar! haha, eller inte! Vi åkte hem ganska tidigt sådär vid elva. Det var skönt att komma hem och sova sen efter en stressig dag. Idag blir det att inte göra nåt typ! handla lite till veckan och sen dans. Tänkte kolla på första halvtimmen av mammas pojkar och Idol för det missade jag när det var!
Sen är det egentligen en till grej som måste göras och det är pluggandet! MEN JAG HATAR DET! SPEC. SO:N!
USCH!!!
hoppas ni får en bra söndag iaf...

Hiss&Diss


Nu var det länge sen det var ett Hiss och Diss inlägg här på bloggen. Men nu tänkte jag köra igång med det igen.

Hiss: Hissen idag går såklart till Black Eyed Peas nya låt - ! Gotta Feeling. Bättre partylåt kan man väl knappast hitta? men upptempo och underbar text! Texten stämmer så bra in på en partykväll och man blir på toppen humör! :)
Diss: Dissen idag får lovläxor! jag fattar inte vrf man ska få så mycket läxor och inlämmnigar inför lovet. Varför kan man inte få ha allt klart innan lovet och inte behöva jobba på lovet?? ett lov är väl till för att vara ledig på? men om man inte pluggar så får man ju dåligt samvete med.. och det suger !
:(

LördagsMys

Kvällen kommer spenderas hemma hos Isack där det blir filmtittande och mys med Simon och Julle med!
Så det blir rätt lungt ikväll tror jag.
:)

Stallet halva dan!

Hallo! sitter här och lyssnar på - Yellow Submarine- The Beatles, haha och diggar med!
Vaknade vid 20 i åtta idag pga att Elina skickade sms till mig då. Sen stack hag till stallet vid halv 10 och där började Dahl och jag att fixa med 2 shettisar så dom blev färdiga tills vi skulle bege oss till stan och ha knatteridning. Det gick bra nere på stan och hästarna var jätte duktiga/snälla.

Nu sitter jag här och har tagit mig en varm dusch och fått i mig lite mat. skönt !

LOV!

hej på er! nu var det typ 2 dagar sen, men jag hann inte gå in på datorn igår. Så nu får det bli en snabbis!
Kom hem från skolan för en stund sen slutade vid 14.00 idag, gött!;) och nu är det ju lov med och det ska bli riktigt najjsi. Ska på läger och umgås med vänner och massa annat KUL! Men efter en vecka drar det igång igen-- suck.
Men nu ska jag dra till stallet och ha lite lektioner och sen rida.

Lyckodag med funderingar

Äntligen är blogg.se tillbaka till sitt gammla ja! alltså inte lika segt längre. ;) det gillas.
Kom hem från skolan för typ en timme sen, slutade tidigt idag. Och dagen har varit toppen än sålänge! och jag kan bara tänka mig att den blir bättre flr ikväll ska jag rida! fast iofs ska jag städa hos kaninerna nu och det är ju inte så kul...

På tal om det har jag börjat funta på vem som ska mata mina kaninern när jag åker bort över jul! hmm... förslag?
Ha en bra dag!
haha, onödigt inlägg, tack jag vet!
p.s jag saknar Alice <3

Sista inlägget innan jag duschar!

A, nu blir det sista inlägget för ikväll.
har precis gjort klart min hemkunskaps inlämmning så det känns gött, en börda mindre lämnar mina axlar!
Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag lägga fram kläder tills imon och sen läsa lite innan jag sover tills klockan blir 06.45!
Godnatt!

Lägervecka om en vecka+ lov!

Hej på er! klockan börjar närma sig halv 7 och jag måste snart ta tag i mitt liv och gå ut och gå. Så tråkigt att gå ut när det är så mörkt och ensamt fölr jag måste alltid gå samma runda för det är lampor där.. haha! i no töntigt!
What ever. johanna åkte hem nyss :/ och vi har innan dess suttit och skrattat vid datorn och sen har hon lånat lite  kläder av mig.
Ikväll blir det som sgat promenad, dusch och så lite plugg.,:(

btw så är det läger om en vecka!!!!! :D

Spännande telefonsamtal

Har precis vart ute och tagit mig en kort promenad det var skönt. Och nu sitter jag och väntar på att klockan ska slå 20.00 för då börjar 90210. finns inget annat, så nåt måste man ju titta på. förövrigt är dom programmen
väldigt bra men jag tror jag har sett dom innan! men men det återstår att se.
Nu har jag oxså gjort min matte läxa så en läxa mindre ;)

Pratade nyssmed min faster Eva som har fått barn nu i veckan som jag skrivit om innan, men pappa pratar med henne nu så jag får höra sen vad hon sa. Men nu ska jag kolla på tv.

Myckat att göra inför lovet!

Nu är blogg.se sådär cp igen, det tar asslång tid att komma in ! men whatever
Efter skolan stack hag,julle och johanna upp till bakfickan och käkade baguette och sen gick vi runt lite på stan. Lånade 2 böcker på bibbland med som jag ska läsa.. vad annars?
Nu sitter jag här och ska snart ta tag i mitt liv. Har två läxor egentligen 3 att göra och sen vill jag ju hinna med promenad med o sen mat!
Men vi hörs senare!

Äntligen kommer man in!

Vad har det vart för fel på blogg.se? har inte kommit in och när jag väl gör det så har jag bara 6 återstående minuter på mig att skriva innan Top Model börjar! gaah.

Har iaf vart iväg på dans idag och det var hur jobbigt och kul som helts* och nu har jag smält i mig en fet halv pizza. göt ! men fett.. Har oxså skickat 200 bilder till min syster i england så nu slipper mamma tjata på mig att jag ska skicka iväg dom där jävla bilderna!
Imon är det skola igen :/ men peppa peppa ta i trä, nästa vecka är det lov vilket innebär LÄGER! för mig och för flera av mina vänner!

Ha det bäst!


4 minuter kvar nu.

Hurtigt av oss!

Hej på er! antatr att ni typ vaknat för en timme sen? men inte jag inte julle och jag ställde klcokan på 10 i 9 idag för att hinna till familjegudstjänsten som var idga kl 10.00 i kyrkan! haha, måste ju gå på 15 st nu på hela året för konformationens skull.. men det var inte så jobbigt idag iaf! massa barn som sjöng oså.

Igår hade vi iaf jätte roligt och trevligt. Gick ut och gick i en mörk skog :S och sen till stan där vi träffade lite folk.
:)
Sen badade vi och hade lite spamys, somnade vid 12 nångång! så det var en perfekt kväll ;) <3

Bilder kommer

Idag blir det lunch hos mormor och sen dans med Tèa.

Blogg Awards är avgjort!

Årets nykomling: Foki
Årets manliga blogg: Calle Schulman
Årets kaxigaste: Kissie
Årets fashionista: Lisaplace
Årets mest originella: Foki
Årets foto/design: Nevniarien
Årets blogginspiratör: Blondinbella
Årets videoblogg: Moogi
Årets bveteran: Stina Lee
Årets kändisblogg: Magdalena Graaf
Guldpennan: Sanna Lundell
Årets bloggstar: Linda Hallberg
ÅRETS BLOGG: Foki!!



                                                               För fulla?

haha

Har precis kollat igenom massa gamla filmer och jag håller på att dö av skratt!!! haha, fan vad kul!
Men nu ska jag dra till julle :) vi hörs imon ;)

Puss

Helg*

Lorday! :) äntligen som jag längtat!
Klev upp vid halv 9 idag för att dra till stallet vid typ kvart över. Skulle rida lektion vid 10!  Red på Casssie som väntat och det gick inte lika bra som igår men jag njöt av varenda sekund änåd i och med att det  var sista gången ;/
Nu har jag precis ätit lunch och ska packa lite tills ikväll då det blir mys och julle :)
Så förvänta er ingen uppdatering ikväll för jag kommer ha fullt upp med henne! ;) hihi

Den nya kusinen

Min nya fina lilla kusin Ivar! <3 Välkommen till världen.

Idol kvällen är super!

Fredagsmys på högnivå här hemma! springer mellan datorn och tv:n men det är så det ska va ;) när det är paus så blir det datorn. Teamt på idol idag kan ju inte bli mer än klockrent!? våran egna King Of Pop lixsom ! sjäkv tycker jag att Reza och Eddie var bäst idag :) sen det dom sjöng nyss tsm var väldigt fint :)
Åter till dagen som vart! skolan rullade på och johanna och ja kom in på G på VG banan vi körde idag- böev lite fel på kontroll 2 men vi läste det tillslut. Annars rullade dagen på som vanligt och dirket efteråt blev det stallet och sen ridning. Red för näst sista gången på min lilla Cassie, som åker hem på måndag. Men hinner rida henne imon med <3 så himla synd att hon är så aggresvi i spiltan för ute på banan så är hon hur mysig som helst, trots passen och allt det där, haha (L)
Nu ska jag kicka vidare på alla bloggar och sen se vem som åker ut på idol.
Imon blir det ridning och sen spakväll/mys hos jullebulle , längtar! kan inte bli bättre spa och skitsanck! MUMMA på det  ;)

Myskväll

Nu ska jag gå promenad med julle, efter det blir det 'mammas pojkar'' så himla roligt att titta på ! men dåligt egentligen. man ksa la få bestämma själv vad man vill ga för tjej eller ?
ses imon! <3

Dagens Outfit

bilderna från idag!






hej på er! lugn och rolig dag-

Skolan har bara sprungit förbi idag och det har gått som på räls. Är det bara rätt dag så blir allt så flumm! speciellt med jullebullan! ;) på lunchen idag gick vi till ''bron'' och ''berget'' för att mysa och ta lite kort. tog typ 70 kort men några kommer ni få se :)

Nu sitter jag här hemma och inte gör ett skit, ska nog börja plocka lite i alla vinterkläder och hänga fram dom! dom behvövs verkligen nu när hösten har kommit igång rejält. Annars vet jag inte nåt speciellet jag ska göra! såklart blir det ju en promenix ikväll ;D kanske med julle.

something right

Ja idag har det verkligen varit höstväder! det har blåst och varit svinkallt! och löven bara faller ner mer och mer..
Fotot i stallet blev nog bra hoppas jag, som vi tog med u-sek. Lite kallt om man säger så! men roligt. Möte efteråt och vi kom fram till en hel del. När jag kom hem tog jag mig lite mat och en pormenad och nu sitter jag här. Ska snart nanna tror jag för jag är ganska trött efter en hektiskt dag med mkt nöje!
Puss

Hösten är kommen!






M&T


Måndagens Outfit
                                                                                                                                                                   


 Romina och Julia på MCdonalds :)
LisaFisa som nyss fått körkort!

Tisdagens bilder

Mitt nya hårband som jag fick av mamma!



Man kan ha det på många olika sätt ;)

Chill

Kom hem från skolan för typ 40 minuter sedan och nu sitter jag här och äter lite smarties godis! slutade dagen med brännboll med klassen! mitt lag förlorade med 1 poäng! aja, vem bryr sig?
Idag händer det inte mycket mer ska ta kort på u-sek i stallet vid fem men efter det blir det ingen ridning för camilla är i Tyskland så den blir kl 10.00 på lördag ist. på lördag  ska jag oxså sova hos min bästis och flumm kompis <3 längtar!

Lyckodag!

Nyss utkommen från duschen och nyss hemkommen från Mjölby och är jätte Lycklig! *
Det var jätte mysigt att åka iväg till MC-donalds med Julia, Romina och Lisa. Trevliga tjejer det där ;)
Ett lyckopiller på att Lisa har klarat körkortet :)
Men det bästa som hänt idag är att jag äntligen fått min lilla kusin! en liten pojke blev det. Och jag kan inte bärga mig tills jag ser honom <3 aaw...
Men nu ska jag sova, kommer sova underbart gott <3

MC nästa

Hej på er ! hemma efter en intressant konfiramtionsträff- Pratade om massa intressant och den sista halvtimmen handlade om World trade center och det var väldigt hemskt och intressant att lyssna på.
Men nu är jag hemma men ska snart dra igen! för idag har inte mindre ön min syster LISA tagit körkort! så idag blir det att dra till MC-Donalds med hennes tjejor med. mysigt värre <3
Denna dagen kan inte bli bättre! eller jo, lite bättre!! har en kusin på gång! hoppas den snart anläder till våran lilla värld <3 HOPPAS HOPPAS! jag längtar tills jag får se hennes/hans söta lilla kropp och ansikte <3

Nu så!

Kom ni ihåg när jag sa att jag och Téa skulle börja gå ut och gå minst tred gånger iveckan? hur blev det med det? jo vi gick några veckor men sen ebbade det ut och det blev inga fler pormenader! synd
Men nu har jag tänkt att jag ska ta tag i detta själv nu! för jag är trött på mig själv nu. Och ska bärja gå ut ocg gå varje lilla stund jag får över och kanske till och med springa! men det är mysigare att gå ute nu på hösten!

Hoppas att det denna gången håller och att det kanske ger reslutat! sen ska såklart börja tänka på vad jag äter med.

Önska mig lycka till *

Mat!

tillbaka efter utvecklingsamatalet! allt gick bra och allt var positivt. :P
Nu ska jag äta är vrålhungrig.... men jag kommer in sen och då ska jag skriva om min nya ide om mitt nya liv ;) <3

Utvecklingsamtal idag...

Hej på er :)
Måndag och veckan är igång efter en veckas prao. Idag fick vi skolkatalogerna och sen hände det inte så mkt mer, lite flumm oså! men det hör till vardagen.
Nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem och då ska vi åka på utvecklingsamtal.. :S
Hoppas det går bra!

Vill oxså säga Grattis till världens bästa Ida som idag fyller 17 år! puss påre <3

Lycka för vissa, otur för andra

Söndag idag! sista dagen på helgen känns piss som vanligt!
Detta får bli min städ dag! det ser ganska förjävligt ut här hemma när det bara är jag och pappa hemma! hmpf...
Mamma kommer hem imon från England men de har det tydligen jtte bra där borta i England hos syrran min :) vill oxså vara där! Elin (syster) sa nyss att de hade vart ute och gått igår och då hade mamma ramlat i värsta lerhögen! haha, det vore en syn det! men tyvärr så får jag ju inte åka dit någon gång för man får inte vara under 18 år där :O synd om mig, höhö
Nehe, nu ska jag ta tag i mitt liv och städa!

it's not fair

Veckans otufit's i bilder

Måndag

Tisdag


Onsdag

Torsdag

Fredag

Ingen helgfrid

hej !
Nu är jag här igen. Klev upp vid 07.00 idag ( en lördag morgon?) för att ha jouren i stallet! sånt som bara måste göras ibland. Och då märkte jag verkligen att det börjar bli vinter för fy fan rent utsagt vad kallt det var! :O usch ,det vill jag inte göra om. Éfter allt arbete i stallet red jag en liten sväng på Floh och sen hade jag och Ida T hand om knatten.

Kom nyss hem från stan efter att ha varit och ätit med farsan på Kalles ! det var gött. ikväll blir det en lugn hemmakväll med fotboll och farsan, haha. det behövs det med.

Nu så!

ja här var man aktiv
Men jag hinner verkligen inte med detta nu! slutar ju vid fyra varje dag sen blir det hem,äta,stallet,äta,tv,sova. Men nu har jah lite tid över innan kudden blir min vän. Denna vecka har iaf gått superduper bra och det är verkligen kul att jobba i en affär. det är nog en sån jagvill bli, höhö..
Har fått testa på kassan och alla möjliga saker!  och imon är det tyvärr sista dagen.
Men imon är det Fredag med, det gillas :D
Men som vanligt innebär det stress och en väldans massa annan skit. Men det blir bra och roligt tillslut ändå. Hoppas Elina är trött imon på ridningen så att det blir flumm. Påtal om flumm blev det ett väldigt flummigt U-sek möte idag. men mest flumm på hemvägen med en viss IdaN. haha, japp! så äre när två blondiner är trötta... <3
Nehep nu ska jag..hmmm. läsa och sen sova :D
Ha det bra! <3

Lycka idag igen!

Andra praodagen har gått och det går som på räls. Fick faktiskt stå i kassan idag med ;) riktigt skojigt.
Slutade vid fyra och ska snart pallra mig ut till stallet tror jag. Sen när jag kommer hem vet jag inte vad jag ska ska hitta på, Det blir la en film igen ? som igår. Kollade på Mean Girls igår och den är faktiskt bra. höhö.
nehe, nu ska jag jag ta tag i mitt liv, PUSS

Lite bilder från förra måndagen med Téa






Lördagskvällen




Lyckorus

Hellu!
jag känner mig faktiskt anmält glad idag! inget plugg alltid sovmorgon hela veckan! fan vad gööt !
Första praodagen idag då.. det gick bra och var ganska roligt :) ser fram emot hela veckan. Åkte med mamma hem sen vid 16.00 så jag slapp cykla efter en hårdarbetsdag! höhö. stack till stallet och myste lite med Floh, skrittade på som vanligt men på lördag ska hon börja travas! :) Nu ska jag gå ner och värma lite mat, min mage kurrar! när jag ätit får ni bilder ifrån helgen och lite annat med * Mumms...

Första praon

Godmorgon på er ! jag förmodar att nästan alla som läser är i skolan nu eller har vart? själv sitter jag hemma och ska snart äta frulle och klockan är 10 ! denna vecka kommer bli sååå göö! har ju prao då jag börjar ju vid 11 varje dag ! ;)
Ha en bra dag! det ska jag ha.

Hej alla glada! och er andra med..

Så nu har jag tid och lust att skriva ner vad som hände igår och vad som hänt idag.
Gårkvällen var för det mesta bra, vissa blev lite putt oså men det gjorde inget! jag säger som alexander- så länge det vara var det kul* Åkte hem typ vid halv tolv och somnade så sött i min säng..
Idag på morgonen var vi duktiga (jag,julle och johanna) vi stack till Linderås på gudtjänst! måste ju gå på 15 st detta år för konfirmationen. men det var ganska mysigt! det var massa barn oså som sjöng och så fick vi fika + i kanten på det. När jag kom hem städade jag lite och kollade i lådor som min syster lämnat här när hon flyttade till england och hittade massa fint och bra som jag kommer låna! detta är vad som hänt i mitt liv de närmste 24 timmarna, och så har jag ju förstås hunnit med stallet oxså. Red en liten sväng på Floh :p
Men nu ska jag ta mig en lång dusch och göra hårinpackning och peeling!  mumms ,och sen blir det tv hela kvällen framför top model och ensam mamma söker. Denna söndag gillas!

Snabbis!

ska till stallet nu , hörs senare!

Bilder på veckans outift's

Onsdag

Torsdag

Lördag kväll

trött, sliten och taggad

Här sitter jag nu trött och sliten efter en halvdag i stallet. men det ska det bli ändirng på för ikväll blir det fest hos johanna! :)
Tävlade ju då idag och jag vann inte , hööh. men jag är ganska nöjd ändå. Man får ju tänka på att hon är rätt ung oså och det var ju första gången så det gick bra ändå <3 Nu har jag precis tagit mig en dusch och ska börja göra mig iordning inför kvällen! bilder kommer ju såklart imon ;)

TaggaTaggaTagga

hej* klockan är 20 överelva och jag har äntligen fått lite tid över för bloggning! dagen har verkligen gått i ett...
började med orientering och johanna och jag tog oss runt idag på 40 min och vi gick, sköönt! sedan näst sista lektionen hade vi matteprov, hoppas på bra reslutat! sen var det fort hem och byta om till stallkläder och så ut och hjälpa till på hästkul och sen blev det ridning. Fick tyvärr inte Revalia idag fick Wasabi ist men det gick bra ändå. Efter det fixade jag lite grejer tills imon inför tävligen och så var jag och Elina allmänt trötta/flummiga som vanligt och det avslutades med att jag fick skjuts hem av henne ( tack) (A). Nu har idol slutat och jag är ganska nöjd över att Jon åkte ut, inte en av mina favoriter iaf. Men nu ska jag läsa igenom dressyr programmet engång till och sen kanske det blir film med syrran! och sen sussa <3 

önska mig lycka till imon, puss  

spring!

hej på er ! springer mellan idol och datorn nu i pauserna och ska försöka hinna med allt i 2 pauser, har ju inte suttit här på hela dan ju, gaa! Slutade skolan vid 12.00 idag och sista lektionen var HK prov! får se hur det går, hoppas det går väl. Stack till mormor för att äta god gädda och baka muffins för att sedan få 60 KR till vprat dagsverk som vi hade i skolan idag, samlar pengar till Gambia.
Åkte till stallet sen och skrittade Floh som vanligt, det blir bättre och bättre :) och sedan var det möte med U-sek! så jävla surt att jag inte kan va med på övernattningen den 28... BLÄ! skulle vara sjukt kul!
Men nu ska jag glo vidare på idol! imon är det fredag ! JIPPOOOO ;D


JOHANNA JAG FINNS HÄR


Floh, tänkte ni ville se en bild