shut it down



taggar till denna låten!

Disney World





alla bilderna ligger inne på min bilddagbok.
Rooonjya

helt sjukt!



miami seaquarium
Nu har jag sett en späckhuggare på riktigt och dom är fan helt sjuka! så jävla stora,mäktiga och läskiga! och helt fantastiska och titta på!

sista dagen på 2009

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! haft en bra morgon? min har precis börjat. Somnade vid halv tre ungefär och vaknade vid elva. Har fortfarande inte kommit in i dom svenska rutinerna än. Fast det är ju bra idag då för då kan jag ju vara uppe länge... haha. Har iaf tagit mig en dusch nu och satt upp håret i en boll på huvudet så att det ska bli lockigt. vid tre kommer téa och då blir festfix ;)
men nu måste jag tömma kameran på bilder för annars kommer jag inte ha plats med bilder ikväll.

home again

hello sweden!
landade i sverige igår kl halv fem typ. efter en lång resa från atlanta-amsterdam. Men allt gick bra med oss tyckte bara väldigt synd om en liten liten pojke som satt framför oss som blev jätte sjuk. men emellan åt så lekte jag tittut med honom, haha. den sötaste pojk jag sett på länge! men iaf så är vi nu hemma och jag har packat upp min saker nu, så allt är snart i sin ordning. Sov till ett idag förresten från nio till ett alltså 16 timmar :O men det behövde jag, det är ju mycket med tidsomställning oså. Nehepp nu ska jag fara till mormor och morfar för en kvällsfika och imon är det nyår!! Téa kommer till mig vid tre så vi börjar redan då ;) jippie.

p.s det är jävligt kallt i sverige!

på flygplatsen

Hej folket! nu sitter jag på en flygplats i fort lauderdale och väntar på att vårat plan till Atlanta ska gå. Vi trodde inte att internet funkade här på flyplatsen men det gjorde det, YES! ;) så nu får ni en sista hälsning från mig innan vi kommer hem till kalla sverige. men först ska vi till Atlanta-Amsterdam-Göteborg, puuhu.

har'e gött, det ska jag försöka ha!

bråttom den sista dagen

tjingleong i kalsong! kommer inte bli ett så långt inlägg nu för att jag har bråttom iväg och packa. Idag har vi vart på seaworld och kollat på massa fina och häftiga djur, ni kommer få se bilder och filmer när jag kommer hem. men nu ska jag packa vidare! imon drar vi hem.

btw så köpte jag ett par converse idag ;) tack pappa

sista shoppingen avklarad

hej på er! hemma från shoppingen nu då efter fem timmar.. var inte på så mycket shopping humör idag :O!? vrf vet jag inte men fick med mig lite hem ändå.
* klänning
* diadem
* ******
* trosor
* strumpor
* *****
* *********
* lösnaglar

*= hemligt
så jag är rätt nöjd ändå, har ju shoppat en hel del innan oxså.

jahopp, då åker vi hem om 2 dagar då, och imon blir det seaworld tror jag.

godnatt eller godmorgon? 

2 dagar kvar

godmorgon. ska snart ge mig ut i solen nu på förmiddan och eftermiddan kommer spenderas på ett köpcentrum, även där har du mellandagsrea ;) så det blir sista shoppingen för iår då.

Nu blire solen !
vad gör ni ?

HEMLÄNGTAN

ja, det var det rätta ordet! H.E.M.L.Ä.N.G.T.A.N.
längtan till vännerna är nu enormt stor och jag tror det beror på alla planer inför nyår! jag vill dit nu, känner på mig att det blir en minnesvärld kväll. och hoppas på det med! men det som oroar mig är vädret, ja alltså inte på nyår utan dagarna innan för det är då vi kommer hem ( förhoppningsvis) och om det är snöstorm typ överallt så kommer alla plan bli försenade och då kommer inte jag hinna hem till nyåret... men jag MÅSTE! så håll nu alla tummar ni har! och be till gud en extra gång att min resa går bra så jag hinner hem till festernas fest!

det nya året firas med dom bäästa såklart!

allt är i sin ordning! eller?

yes, då var vi är igen! ni ligger o sover och jag har nyss ätit kvällsmat typ.. ja men då är det väl som det ska?! det suger att ingen är inne på msn oså men jag klarar av livet här borta med hjälp av julfilmer. haha. det låter som det är värsta tortyren här! men det är det inte. bara det att jag börjar få hemlängtan. längtan efter snön, släkten, maten och alla underbara bästa älskade vänner... buhhhu! speciellet idag när vädret inte vart på topp och jag bara legat inne + att jag solat lite. men imon blir det andra bullar! nämligen shopping!! :) igen...
men det blir det inte förrens på eftermiddagen så då sover la ni igen... pust.stön.skit. haha, ne jah älskar livet!


haha, fan vad mystiskt inlägg, är trött.

ZzzzzZzZ, merry christmas

Känner mig lite hängsen såhär dagen efter.. som man brukar säga- har inte sovit nåt inatt typ pga oskön bädd och en snarkande mamma. usch! så just nu sitter jag i en säng och kollar på ett päron till farsa som går på tv för typ femte gången denna veckan. Asså amerikanarna är helt otroliga! igår kollade jag på natt på museet och idag på morgonen kollade pappa på den för dom visade den igen. sen visar dom filmen igen så jag kollar på den igen och sen en gång direkt efter det!!? jaja, det är la bra för dom som missade dom andra gångerna, haha.

Ganska nöjd är jag ändå att jag är lite små sjuk idag för idag är det ju den 25 december så allt är stängt och oväder är på väg in...

min mening

tjongelong i kalsong! ja nu har väl alla fått sina julklappar och är mätta och belåtna, och här har jag inte fått nåt haha, men jag hänger inte läpp för det! nene, jag har ju fått en resa och massa kläder och det viktigaste är inte det matriella utan att man är med varann, så tycker jag iaf! sen finns det ju vissa som inte ser nått nöje med att umgås utan bara vill ha klapparna.. dom är inte shyssta tycker inte jag. sen finns det ju dom som inte fått nått varken umgänge eller prestent och dom tycker jag synd om. men här är jag iaf nöjd och belåten med min familj som jag älskar, jag klara mig utan presenter iår! så det så !




en nöjd liten tjej

GOD JUL

GOD JUL!

sitter och lyssnar på julmusik på sr.se med solen som sticker i ögonen, +25. Ska snart äta lite frulle och har faktiskt inte julkänsla, lite tråkigt kan man tycka... men om man slänger ett öga åt höger så ser jag lite julstrumpor här och var. men jag måste erkänna att jag saknar snön hemma...

<3
ha nu en riktigt bra jul!
p.s ät lite julskinka åt mig, även fast jag inte gillar det. men vafan det är jul!
hallelujja!

paus...

sitter inne och tar en paus från värmen. Idag är det ca 30 grader varmt och stekande sol.. gött ;) men ibland blir det bara för mycket som nu då och då får man sitta inne. Men nu ska jag gå in igen för nu har jag suttit här i typ en halv timme. Är helt fast i boken som jag läser, 14 år till salu. usch säger jag bara!

sov så sött

Godnatt säger jag från denna sidan av jorden!

shit, ni vaknar ju snart!

Disney World










slapp dag! behövs det med..

tja! där i vinterkylan!

Har nyss kommit in från en dags solande, treeevligt. har fått lite mer bränna nu då ;) Blir bara slappt idag men ändå känns det som dagen rusat iväg. har suttit och spelat spel med lisa och oscar i timmtals oså. Elin har förresten åkt hem idag med, eller hem är ju england för henne så till england då. Men det dröjer ju inte länge för en vi ses igen för den 20 jan kommer hon till sverige ;)
Nu ska jag kolla lite paradise igen.

Dag 6, miami

cattjiing! Sitter i en vattensäng och halvsover.. har ass ont i ögonen och näsan! menmen, snart ska vi iaf äta pizza.
Dagen idag har spenderats i miami och miami beach. Där kollade vi runt lite och hade det trevligt fast det var jobbigt att gå..  det bästa var ju lätt miami ink! ni vet tv-programet på tv6/8. Vi åkte dit och gick in oså men vi konstaterade att det inte är samma personer och studio där programmet spelas in... suckDuck! tog iaf lite bilder och pappa frågade vad en liten jävla blomma kostade att tatuera, för lisa var lite sugen på att göra en. men den kostade fan 400 dollar! alltså över 3000 spänn!!! :O så jävla dyrt. tror det är billigare på andra ställen här.

Det suger att det kommer vara mulet och regn vad vi har hört resten av veckan. Måste ju jobba lite på brännan nu... haha. men det får gå ändå! Måste va fint solbränd nu i min snygga nyårs klänning.;)

Nu blire pizza, puss

R.I.P

Brittany Murphy avled idag av hjärtstillestånd! fy vad hemskt tänkte jag. endast 32 år och en av världens kändaste skådespelare! hur kan detta hända? överdos kanske? hur som helst beklagar jag detta.

Everglades idag

hej, nu blir det ett kvälls inlägg, måste ju hinna blogga lite innan jag ska sova. Idag åkte vi ju då till everglades. Där fick vi först åka i en båt i everglades och i vattnet var det vilda krokkisar! vi såg 2 st och var sket nära den ena. sen fick vi se på en show och då var det en sjuk kille som stoppade ner sitt huvud i krokodilens mun :O och förresten vet ni att en krokodil har en lika stor/liten hjärna som ett ekollon typ :O han som utförde tricken sa att bara han hade mindre... haha. Efter detta spännande äventyr åkte vi hem. Och på eftermiddan drog vi till kyrkan. För jag är tvungen att fylla i mina konfirmations gudstjänster... men det var jätte mysigt med massa julmusik och den roligaste prästen någonsin. ( allt var på svenska) Efter detta åkte vi hem och korkade upp lite glögg och nu ikväll har vi myst till julmusik och schlagerspel !
Imon blir det Miami!

im in miami bitch!

shoppingen igår på sawgrass mills

* Kjol- forever 21
* Kjol- forever 21
* Nyårsklänning- 2b bebe
* Thigts- forever 21
* Halsband- forever 21
*

åker dit nästa vecka med ;) hann inte ens med en femte del. ;)

Bilder


vårat place!




vår bil som vi kör runt i


Dag 5

tjatja! nu är klockan fyra hos er och här är den bara 11 ;) har inte kunnat sova så bra inatt pga storm... och regn. men nu börjar det ge mig sig lite och vindarna skulle visst avta framåt eftermiddan. Men iaf så tror jag att det blir shopping idag! Har kollat på bloggar och bilder och pratat med folk hemma i Tranås och jag saknar det faktiskt lite.. med tanke på att ni har en rikigt jul hemma! med 20-, sol och snö! kan det bli bättre? men jag får njuta av solen här ist. och jag tror det löser sig på det sättet ändå.

Nu ska jag sola.

shoppingen efter 4 dagar

*t-shirt-delias
*t-shirt-delias
*solglasögon- billig skit på marknad
*tröja- disney world
*vykort- billig skit på mataffär
* *****

imon åker vi till ett av världens största köpcentrum! de ni ;)

Dag 3/4

hello!! :) efter en dag 1 disney world är jag nu tillbaka! frisk och kry md tött, just nu sitter jag i en vattensäng och har en retade jävla gorilla bredvid! (oscar) Annars är allt bra och vi kom hem från orlando på eftermiddagen idag (fredag) gårdagen igår var fantastisk med musse pigg och alla dess möjliga disney figurer! :) där gick vi hela dagen, åkte karuseller och kollade på den berömda paraden med alla disney figurer. Men bilder från ni se en annan dag för nu ska vi kolla på bonde söker fru. förresten så har jag haft en föreläsning om jeshu bar josef idag me, hahaha

pusshej

Dag 2, morgon

Tjollahopps! nu är klockan halv tio och jag har precis fått i min en god frukost bestående av rostmacka, skinka och lite yoghurt. Idag blir det en slappdag igen vid poolen, asså det är helt sjukt vad solen tar! va inte ute alls länge igår men har redan fått lite färg, i like! Imon blir det andra puckar för då far vi iväg till disney world i Orlando- det blir fett nice! nehepp, nu väntar solen! hare gött ;)

DAG 1

hey! sitter här inne nu och torkar svett och pratar med Johanna. Har vart ute i solen nu i några timmar och det steechker som fan! 30+ med lite vind! perfekt, dom har även leguaner här som strövar fritt, istället för typ harar. Nu ska vi snart åka och handla lite mat i våran assssnygga bil! herregud säger jag bara! ni kommer få se bilder :)
se ya!

HELLO SWEDEN!

HELLO! i'm here! haha, vi har internet i huset här i Miami och just nu har jag precis vaknat. Hos er i sverige är ju klockan typ halv 3 men här är den bara halv 9. Efter många om och men är vi nu här efter missade plan och sjuka bilturer. Men nu när vi väl kommit fram är det soft här! ska nog ta mig ett dopp i poolen snart och äta lite frulle. Blir stranden hela dagen sen tror jag för vi har varit vakna i typ ett och ett halvt dygn nu...
PUSS

lika som bär?

Lika som bär! ?


jag och min faster?



jag och min kusin märta?



jag och min syster lisa?

GOD JUL

Okej, nu kör vi! sista inlägget i Sverige... hur känns det? jo, tack. Bra men lite små läskiigt! Tänk om det verkligen är sista?! ne, så får vi inte tänka..

Iaf så kom jag nyss hem från mormor och morfar och nu ska jag nog packa det sista. Det är jobbigt för jag vet inte hur mycket jag ska packa ner, för vi kommer ju köpa rätt mycket där borta! hiih.
Men iaf så får ni ha en riktigt God Jul alla iaf!


Jag älskar er.

Ni kommer bli saknade





Inatt smäller det

HEJ! Nu blir det ny uppdatering från i Torsdag.. oops! men jag har verkligen haft fullt upp! har varit i stallet hela veckan känns det som. Men nu är det över. Juljippot gick bra förutom lite småfel!  Men publiken tyckte det var roligt iaf och det var ju det som var meningen. :) Men det har vart sjukt mycket slit oså , men nu är det över. Efter juljippot igår hängde Johanna med hem och vi tittade på TV och åt god mat. Sen sov hon är ! :)

Aa, ikväll drar jag! Hoppas ingen glömt, haha. Bara det att jag själv nästan gjort det- Har typ inte packat nåt :S Så det måste jag börja med nu! Så nu kommer ni inte få uppdatering så ofta, men nån gång ibland för syrran kommer ta med sin syster. En till sjuk sak är ju att jag kommer få träffa min andra syster imon som jag inte sett på ett halvår <3 Det blir kul! ALLT KOMMER BLI KUL!  men jag kommer sakna dom bästa. ♥

helt sjukt!

Hunger barn

tjollahopp! sitter här och hungrar ihälj snart för att jag inte orkar pallra mig ner och hämta mat! hihi. Men det ska det bli ändring på nu. Måste äta lite innan stallet nu för det blir lucia övning klockan sex och sen blir pyntning i manegen till juljippot på lördag, för det har väl ingen missat! Lördak kl.16.00 i Tranås Ridklubb. Så jag funderar fan på att sova över i stallet för jag ska ju dit imon igen, mitt andra hem ;) and i like it

Skolan idag var OK! HK och Svenskan var lätt roligaste, haha.
Nehe nu ska min mage få lite gött ;)

Slappt

HejHej! kom hem för två timmar sen ungefär, slutade vid ett idag för att vi bestämde att vi skulle ha inställd mentor ;) Så nu ska jag strax gå ut till kaninerna och sen äta lite. Ikväll blir det stallet och ridning för min del för sista gången! ( för terminen) Eftersom jag åker om 5 dagar!!:O
Vi hörs!

En till film



min älskade gulliga kusin Märta <3

Längtan

TjaTja! Har tillbringat min senaste timme här nu för att lägga in ny musik på mp3 till resan. Annars har jag vart i kyrkan och skolan, har vart lite trött och hängsen idag men nu är jag hemma och tänkte lägga mig ganska tidigt idag :) skööönt. Imon blir det kort dag i skolan och sen blir det stallet ska ha hand om Gullan och sen rida lektion sista gången innan jul för mig.;(
Men man känner att det är nära snart alltså.. åker om 6 dagar :O mohoha, det gör inte ni ;)

Filmer från Flyinge

Filmer från Flyinge


Filmer från Flyinge



kunde inte lägga in alla på samma inlägg så det får bli fler inlägg ist.
finns fler på Yt!

Flyinge

Startade Söndagmorgonen med att gå upp vid fem. Sedan möttes alla tio pers som skulle åka till Flyinge vid coop kvart i sex. Sedan började den roliga dagen i en lite golf med underbart sällskap och mycket skratt! och detta följdes dagen med. Bara massa snack o skratt. När vi kom ner till Flyinge gick vi först på en liten gudidad tur av Ann. Sedan åt vi lite, först skulle några äta pizza så vi började traska in till ''centrum'' men där var ju inte den där jävla pizzeran öppen så vi fick traska tillbaka följd av en epatraktor som körde fram och tillbaka. haha.
Sedan åt vi god mat på en resturang och sedan gick vi lite själv och vid tre började showen. Showen var som ett stort juljippo och ett litet Stockholm Horse Show. SJUKT BRA! med andra ord. På vissa uppvisningar satt man bara där heöt såld. det var helt fantastikst! Kolla på filmerna så fattar ni. Efter showen var slut åkte vi hem och hemresan var grymmt rolig speciellet när vi åt på en efterlängtad pizzeria och framåt, vi hade allsång i bilen och massa snack. Och när inte de andra var vakna satt jag och Ann och sjöng jullåtar+disco! haha, göttans!

Oj långt inlägg här! men det var en lång dag med + att den var sketrolig :)


Ida i bilen som fick choklad mellan bena, haha
ser lite misstänksamt ut. hmm..



Snabbis

hej! gårdagen var TOPPEN! ska snart till stallet men efter det får ni en rejäl uppdatering med filmer och bilder ! lita på mig ;) Som sagt nu blir det stallet. möte.. och lucia övning!

outift's i veckan

Torsdag

Fredag

fredags kvällen


Lördag


Uppe i ottan

Tjabba! Nu är jag här igen! startade dagen med klockringning på kvart över sju! en lördag?! skulle nämligen rida halv nio med kadrilj gänget så jag var där kvart i åtta! så ingen sovmorron där inte. Igår var det förövrigt en bra dag! satte ett MVG i livräddning på gympan och så hade vi SO prov och jag tror det gick ganska bra. Sen så hade vi inlämning på novellen så äntligen är den klar. Så nu är det bara NO prov kvar på måndag, sen kan man slappna av. :) och det ska jag göra ;) Nu sitter jag här nyduschade och har sminkat mig väntar bara på att mitt hår kan torka för jag orkar inte föna det, och medans det gör det så sitter jag här ;)

kallhet kontrar värmhet

tja! * vill starta detta inlägget med att jag tycker det är sketans kallt här inne asså och UTE! men då är det ju gött att alltid kunna slänga en tanke mot att man befinner sig i Flordia om sisådär en och en halv vecka, den ni! det gör inte ni!? men än är jag kvar här i kalla sverige och ska snart ta mig en bit bröd och sen ta mig till stallet för övning och möte. sen blir det lite kalas hos syster och hennes pojkvän för han fyller nämligen 23 idag! grattis Tar med mig svenskan och so:n dit så jag kan plugga!

se ya

Nytt i Garderoben





bikini trosorna var dock lite små! men det funkar.

picnik.se

tjingelling! *
Har precis gjort om typ 10 bilder på picnik, men nu är jag klar ! och snart ska jag dra till stallet för jag ska rdia tidigare idag, skönt. Skolan idag rullade på, lite jobbig vid vissa tillfällen men det klara ju en tuff tjej som jag ;) höhö.. Lyssnade på julmusik på slöjden och det var mys :P Idag kommer jag oxså att få mina nya kläder, så det får ni bild på senare eller imon kanske.
Vi hörs ;)

Nu:

Nu blir det plugg.. No och So! fyfy.
Vad gör ni ikväll? jag ska bara bädda ner mig i min säng med lite tända ljus och tycka synd om mig själv för att jag har så mkt plugg.. hihi.

VILL HA JULLOV!

Lyckan kommer lyckan går

ja så brukar man ju säga! och just nu är det ju inte lycka för mig men det kommer bli! :) kommer hända massa roligt nu i december.

*5 dec, Lördag. Släktkalas hos mormor
*6 dec, söndag Flyinge med bästa u-sek
*8 dec, Tisdag INGET KVAR I SKOLAN!
*10 dec, jag slutar skolan!
*12 dec, juljippo
*13 dec, Lucia
*14 dec-29 dec, USA!!!
*31 dec, NYÅR!


man visar inte sina känslor utan ser likadan ut på utsidan som alltid..

Fan Mig!

usch denna dag har inte varit kul! skulle ju då egentligen vaccinerat mig idag men nu har ju jönköpingslän beslutat att man inte ska vaccinera någon förrens på fredag typ! idiotiskt!? sen har Matte proven gått åt skogen tror jag..
FY! sen har vi so prov på fredag som jag MÅSTE plugga på och ännu MER till NO provet! fy! men fan vad gött när det är slut sen nästa vecka. OCH DET ÄR BARA 1 VECKA OCH 6 DAGAR TILLS JAG DRAR TILL USA!  den ni ;) men det kan hända mkt på den korta stunden...