GAME OVER

Äh, det här var visst inte min grej, inte just nu iaf.
Har inget att skriva om och känner inget sug efter det..
Ha det bra!!!


Mitt liv får ni läsa om på fejjan ist från och med nu !

vi får väl se vad som händer..

Ferre!

Hej!
Är nu hemkommen efter en liten helg i stockholmo.
Fredags kvällen hos alice var super, men jag var ju som sagt lite nere pga inlägget här under..:(
Men iaf så åkte jag o julle hem vid tolv. Sen på lördagen åkte jag och familjen till sthlm för att fira åke som fyllfe 50 år och stor fest blev det! men innan det åkte vi inte till stan för att kolla en lägenhet till elin. och när kontraktet var färdig skrivt drog vi oss mot Rimbo för feeest! och där dansade vi ända in på natten..

idag gick vi först på loppis efter att ha sovit länge på möra.. sedan åkte vi hem mot tranås och nu är jag hemma.

Imon fyller mor min år och jag har än sålänge inget planerat för dagen.
PUSS

alla bilder från fredagen och lördagen finns på fb

bild från fredags

13/8, R.I.P

Min lilla älskling.
Du var gammal nog för att lämna mig. Men vi vet fortfarande inte vad som hände med dig. Om det var ålderdomen som slog till eller om det var såret i din mage som vi hittade.. och det kommer för alltid vara en olöst gåta.
Men du lämnade både mig och din mamma med ett stort hål i hjärtat.Det ska du veta.
Lilla gumman, det var hemskt att se dig ligga där helt livlös med din mamma sittandes bredvid, det var längesen jag fällde så många tårar som i fredags.
Men nu hoppas jag att du har det bra där uppe på de gröna fälten bland alla andra kaniner och äter massvis med gräs. fast du gillar ju inte det.. men ät ändå gumman. det är du värd!

Puss på min lilla kanin, Kebabssan.

Dunder och Brak

tjenamoos!
idag har jag vart hos mormor hela dagen. Har ätit och rensat massa kläder o skor. Elin har haft alla sina prylar hos dom medans hon bodde i england. men nu när hon är hemma och ska flytta upp till stockholm så behövde hon rensa så då gjorde vi det. Fick en hel del kläder o skor :)
Nu regnar det och åskar det .. men hoppas det lugnar ner sig tills jag ska ta min fina cykel och bajka ner till stan med tea och jullson för att köpa taco. Sen bär det av ut till Alice för ännu en kväll med brudarna!
Imon bär det av till stockholm! igen...

Pic's

Ni som är sugna på att se bilder från tjejkvällen i onsdags, gå in o glo på facebook!*

På jobbet

står nu på jobbet och kollar runt på hemsidan som vi har, fixar och trixar lite där. (sånt man får göra när det inte är något folk)
Men om en timme är det dags att vrida om nyckeln i låste och traska ner till ica där jag ska möta brudarna miina! Ikväll blire myskväll med dom med film och massa gott!
Puss på er som inte jobbar (och ni som gjört med)

Time to work

Jaha, då var man på't igen då!
Idag ska jag jobba förmidda och det är faktiskt ganska skönt det med, börjar 11.00 och slutar 14.00. Efter det ska jag gå lite på stan o handla present till mamma som fyller år på måndag. Sen får vi la se vad det blir. Ska ut på promenad ikväll iaf, varje dag nu! ( hur många gånger har jag sagt/skrivit det nu) aja, ska försöka gå ut varje dag iaf!
HA EN BRA DAG!

Johanniiia

Nu har Johanna Panna lämnat mig. Vi hade det jätte mysigt med film o popcorn och lite snack, behövs nu när vi inte ses på en vecka igen..
Nu funderar jag starkt på att ta en promenad men vet inte om jag vågar det i detta ostadiga väder, är trött på vädret nu..

Rain day

Hej på er där ute!! själv ligger jag inne, fy fan vad tråkiigt väder det är! men man anade ju att detta väder skulle komma ngn gång efter allt detta fiina väder..
Idag kommer det inte hända så mkt, johanna kommer sen för lite filmmys, passar perfekt för denna dag! ♥

Shopping





Militär grön skjorta- H&M
Militär T-shirt- BikBok
Jeans-BikBok
Skor-  Skopunkten
+ svarta thights, gympaskor

Look later

Hej! hur äre i regnet?
Är hemma nu från jönlöping om ni kikar in lite senare får ni se vad jag fick med mig hem! ;)

.

orkar inte blogga nu.. asså bara nu lixsom för tillfället. fattar ni? bara nu! bara nu säger jag.

Med dessa underbara låtar säger jag godnatt♥

Dagens låtar♥

Gillar,Gillar inte- Guldgossen
Cpfingret- Guldgossen

Gillar, Gillar inte

jaha, hej på dig bloggen! aa, idag har det fan inte hänt mycket i mitt LIV! legat framför soffan och inte gjort ett skit.. många säger att det kan va skönt det med. men den här gången var det fan inte skönt!! såå rastlös... hade gärna hittat på nåt ;)
Iaf så har ju dagen gått ändå för nu är klockan halv tolv och om en halvtimme och då är det söndag, vilket innebär jönköping på eftermiddagen och dagen efter det ä de måndag vilket betyder skola om 2 veckor..
ÅNGEST NR.1

Morgonpiggelin

godmorgon, antar att flera nyss vaknat. själv ställde man klockan på kvart över åtta för att vid halv nio ge sig iväg på en promenad med syrran, det var skönt att gå så tidigt på morgonen.
Igår åt jag med mamma och syrran på golden innan jag stack till jobbet, sålde fan en vagn! såå nöjd, haha!
efer att jag stängt affären hämtade mommo o moffa mig och hemma väntade grillat och lite tårta som jag bakat, mmmmm...

Look of today


Morgon planer

hej :)
Vaknade vid halv tio idag typ. idag är det mycket som ska göras.. Städa, Baka, Fixa sig, Äta, Jobba..
bäst att jag sätter igång NU!

Cambilder.. de säger sitt

Hemma från marknaden, kom hem för en timme sen. Fick med mig lite skit hem bla en väska och en rolig t-shirt, bild nedan.
Nu ska jag kolla Desperate Housewives tills jag somnar.
Imon är det jobb, PUSS




haha, mest nöjd över väskan. T-shirten köpte pappa för att han tyckte jag skulle ha den.

Express Yourself

hello guys!
har inte gjort ett skit idag. Liggat framför datorn och kollat desperate housewives avsnitt efter varan.. systern min har de tre första säsongerna men de funkar inte på dvd för de kommer från usa. Så får se det på datorn utan text, haha! men det går ;)
Ska snart åka till mammas jobb för att plocka upp henne och sen ska vi till skänninge marknad, får se om man kan hitta något markfynd kanske.

Btw, imon kommer min systeryster hem från england, och nu ska hon inte tillbaka igen! ne, nu ska hon flytta till sthlm... men först ska hon hem till lilla Tranås.

save a life

Hallu!
Sitter och kollar på djurpolisen just nu och det är en lite smal häst just nu så jag vill inte kolla så mkt.. usch tycker det där är så hemskt!! fattar inte hur människor kan behandla sina djur sådär? vrf ska man ha djur när man inte kan ta hand om dom? samma sak med barn, skaffa inte barn om du inte kan ta hand om dom lixsom..

Vid tre är det dags för jobb igen och innan dess ska jag se te att hinna städa hos kaninerna mina. visste ni att jag hade kaniner? nu vet ni det! byebye



Dancing With Myself

hello!
hur är´t? med mig är det bara bra.
Fick rycka in på jobbet idag vid halv fem för både susanne och irina skulle iväg och då var det ju en himla tur att de hade mig till hands ;) men jag har faktiskt inte så mkt emot att jobba, det är rätt kul!
Innan jobbet gick jag på stan med johanna, köpte ett puder och fikade.
Efter jobbet blev det hem och äta och sen promenad med julle. Eller promenad o promenad vi satt på en parkbänk i säkert en timme och bara snackade, herregud!! vad mycket vi missat med varann. O herregud vad jag älskar den tjejen alltså!

Imon blire jobb igen, 15-18

FåNesPOrT

NU ÄR JAG GLADDDKLADDDDD!!!! VILKET JÄVLA EM SILVER TLL EMMA GREEN!! helt otroligt! pr rekord och allt, gu så snyggt gjort! spänningen stod på topp här hemma i mitt hus och mamma o jag bara skrek och mitt hjärta dunkade i dubbel hastighet, haha! vilken sportfåne jag är! det inser jag nu när jag pratar och tänker på em typ 24/7! och Johanna bara suckar när jag pratar om det, haha! men men stolt som en tupp efter en medalj till sverige.. men som sagt man vinner inte ett silver man förlorar ett guld...

Imon blire stan med eller utan johanna, beror på om hon är sjuk eller inte. Och sen en kvällspromenad med jullan! inget jobb alltså för mig! jippieyo!

Godnnast