Nu blire;

Ensam mamma söker..

Veckan i ''minformat i bilder''

Slapp outfit en onsdag



Halloween fest!




Nothing else

Vad har hänt idag? NOTHING!
Har gått mellan soffan och datastolen. kollat paradise avsnitt och tyra&kenza, aa det var la typ det !
Just nu vill jag hitta någon att kolla på film med ikväll!

Gårdagen!

Alldeles för länge sedan nu..
Gårdagen var iag awsome! hade ju halloween fest hos tea med massa folk (kanske för många) det blev mycket dans och skratt. Senare på kvällen drog vi oss mot stan och sen åkte jag o jullson hem för det gjorde alla andra!
Minne för kvällen:
''Limen (grön frukt)''
''Benjamin''
''96-a''
och massa mer såklart!

Fredagen var en tuff dag med två prov och övernattning i stallet på kvällen. var helt slut på lördagen. Men inget går upp mot en fest!

Some people dosen't think

Tjenamooss! ¨
har just kollat på paradise hotell nu, härliigt! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det att plugga, har sjukt mycket i skolan nu ju innan lovet.
Skolan idag rullade på, lucia övning- film på engelskan - film på franskan och allmänt chill.
Efter skolan blev det stallet och rida. Det gick bra! 

Ne, dags att ta tag i livet sitt.

fy fan vad löst gjort

En himmlans massa skiit

Tjena!
Nu är vi på't igen och det är måndag. Skolan rullade på som vanligt och vi har skjukt mycket plugg denna vecka.. men det är skönt att det är det innan lovet me ju så att man slipper plugga på lovet.
Efter skolan stack jag hem till Johanna och sen stack vi till kören. Men innan det åkte vi till fyndlagret och inhandlade lite halloween prylar till helgen.
 


nu ska jag plugga franska..

BILDBOMB!

Onsdag 6/10
Mamma Mia i Linköping




Fredag 8/10
Bowling med familjen och Jeff



Lördag 9/10
Mys med julle och johanna hos Johanna


En outfit någon dag
Tröja- H&M
Skärp- Gina Tricot
Byxor- CREAM


Torsdag 22/10
Ny mobil


Fredag 22/10
Tjejkväll hos Hanna, super mys och med lite Hollywood Tema






Söndag 24/10
Min mormor är bäst, som köpte detta till mig på ullared







Nu blire uppdatering

GUD, FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT!
Har varit i växjö i helgen så datorn fick inte hänga med denna gången, vilket var ett stort misstag.. saknade dig min bästa vän. Men vi kan la dra en liten dags-händelse.

Fredag
Skola då och dagen avslutades med en konsert med afrikanerna, grymt! sedan blev det att stressa hem för att åka till stallet för att ha hästkul. När det var över kom p och m och hämta mig och sen va det rush till mormor och moffa för att förbereda mig för en underbar kväll med brudarna mina. Hollywood tema!
Sen när jag hade gjort mig iordning på en kvart drog jag till Hanna och där åt vi en supergod tre rätters middag och snackade massa, allt mellan himmel och jord,toppen!

Lördag
Stack på ulk 2 i växjö med Lovisa, efter mycket problem kom vi fram till hotellet och vi har lärt oss massor under dessa två dagar lixsom förra gången, nu är det bara en gång kvar.

Söndag
Växjö. Sedan hem och nu är jag hemma =)

Det var jag värd, eller?

Sitter och myser med varm choklad och kollar på bonde söker fru. saknar sommaren.
saknar fan allt!

tycker fan synd om dig

asså så här gör man inte. det försigår inte i min värld. hur tänker du?.
Det kallas avundsjuka, ren avundsjuka.

kisses

Kom hem från stallet nyss och har nu fått i mig lite mat. gött.
Igår var vi på holaveden och kollade program jag kollade på estet och samhäll och har nu bestämt mig för samhäll, det känns bra tror jag. Men ska ta reda på lite mer fakta oså, så det blir nog bra.

Nu ska jag fortsätta kolla på paradiset i colombia, visst är det där dom är dom ''små'' vuxna fjortisarna som leker runt.

kan verkligen inte bjussa på en bild idag

:@

Livet utan mobil. aa det är mitt liv det. Har en sån fet ångest över att det bara är en stapel kvar på en gamal skit mobil som jag har nu och sen är det kört. Min mobil har redan pajat totalt den dampar loss som en kossa. men imon, imon då kommer min nya mobil! inte världens flaschigaste kanske, men vafan den är ju ROSA, såklart!!

Ekorren åkte precis

Jullson drog precis iväg med sin fläschigga moppe. Hon har joinat mig med Paradise hotel och sen lite film på det + en sjukt flummig musikvideo som är egenkomponerad.

Skolan idag var helt okej, alla nioeffar åkte runt i sina klasströjor och såg almänt snygga ut, som vanligt.
Ingen kör efter skolan det var la det som blev ändringen i min planering. annars rullade det på som vanligt.

Imon äre gymnasie information hela dagen, på gymnasiet då som ni kanske förstår! det blir mkt niice. Har ju valt att kolla på estet och samhäll. lutar väl mest åt samhäll men man får se, man får se.
Nu ska jag platta håret och sen ska jag nanna kudden!
ha'de!

pohe

smells vitlök i min mun
Har precis ätit lite mat och sen har jag tvättat min halsduk som egentligen aldrig var skitig. Men grejen är den att jag hoppas så innerligt på att jag slutar vara allergisk mot den jävel nu när jag tvättat den. hoppashoppashoppas. Varför det nu skulle hjälpa att tvätta den? men jag hoppas ändå.
jag är rätt bra på det

What's up

Veckans Planer

Måndag:
Skola,Stan,Kören,Paradise

Tisdag:
Holaveden hela dagen, Rida, Paradise

Onsdag:
Skola,Barn lektion i stallet, us möte, Paradise

Torsdag:
Skola

Fredag:
Skola, Stallet

Jon Kortajarena








JÄVLAR VAD SNYGG HAN ÄR!!
Jag säger bara det..

Dancing in the moonlight

Godmorgon!
Tjejerna sov ju här från igåroch vilken kväll. Flumm hela kvällen med skräckfilm, singstar, mat, flöt och kvällen/natten avslutades med Paradise hotel avsnitten från veckan. gött!
Vaknade idag vid typ 10 och nu har de åkt hem och jag har nu städat. Har privatvisning på huset vid två så då gäller det att det ser snyggt ut!
Vet inte vad jag mer ska hitta på, kan nog bli nån film eller så ikv, sovmorgon imon ju. Promenad tänkte jag hinna med me, just det.

Stop until you drop

Åter till min verkligehet här hemma.

Värsta kaoset i huset just nu, med grejer överallt, kartonger, lådor, böcker, skivor, leksaker ja allt du kan tänka dig som finns i ett hus!! det är nämligen så att mamma rensar inför flytten + att det är privat visning imon..
Men jag vägrar fan att hjälpa till, pallar inte. Detta var inte mitt val.

I eftermiddag kommer min räddning: Josh och Julle! Då ska vi lana ride och sen blire snack enda in i natten, MYS!


Jisses Amalia!

Vilken start på dagen!
Kommer till stallet vid halv åtta för att ha jouren och då möts jag av en översvämmning i Hb's box.. shit tänkte jag. Väntar på att Birgitta ska komma och då säger hon att vattenkoppen i spiltan hade fastnat på det läget så att det bara rann vatten, som en öppen kran. Så stackars häst har stått i en sjö inatt och inte kunnat sova eller nåt. Så när Birigtta kom dit flyttade hon ju på henne fort som attan och sen började vi ösa.. och vi öste.. och vi öste. hade ju även spridit sig till boxarna bredvid så de fick vi ju tömma ur med och det var en sån jävla lervälling. Detta gjorde vi i slutet av morgonen men när jag kom skulle vi släppa ut lite hästar och jag fick ju då såklart Cphästen (unghäst) super snäll att leda oså men så kommer vi då till denna översvämmning och hon bara kastar sig bakåt med huvudet upp i bjälkarna och i lampan men hon lungade snabbt ner sig så det gick över.. 
Sedan då vid halv elva kom alla knattebarnen och det var nog rekord på knatten tror jag! Bra men jobbigt med så mycket folk överallt. Så då åkte jag hem. Ja det var min morgon det..  

Från och med Nu..

FAN! skrev nyss värsta långaaaa inlägget ju. försvunnet.
Kollar just nu på idol, herregud vad jag ÄLSKAR olle!<3
Va i stallet förut och red, det gick bra har inte ridit med ''gänget'' på 4 veckor nu.. men det var jävligt flummigt idag precis som det ska va en fredagkväll i stallet.
Efter det och innan detta har jag hunnit trycka i min en hel kebabtallrik med och några chips. fet. det var gott!

PUSSHEJ, kommer drömma gott om olle inatt..

nioeff

ÄNTLIIIGEN!
Tröjorna har anlänt, betalda och klara. Kändes jävligt gött att ha 11 000 i handen, men dessvärre att lämna ifrån sig dom.. men nu är allt ordnat med tröjorna iaf och jag kommer från och med nu bo i denna tröja! :D
Danne, Fritz och Johanna var här nyss och hämtade sina, julle va här förut så nu återstår det bara att dela ut 20 till... det får bli på måndag det!

Nu ska jag äta mini pizza och sen blire stallet.

Oboy och Kladdkaka (y)




Nöjd tillslut!

KAKJÄVEL

Fan så förbannad!!
Skulle baka en kladdkaka nyss, hade sett ett recept på kenxas blogg. så jag ställde ju te med det. Och så hände det typ inget i ungen så jag drog på med lite mer värme och hade inne den lite längre. O det gick ju bra.. tills jag kollade nästa gång... precis svart.... fan tänkte jag. Fort ut ur ungen och sen vända på skiten. Nu ska jag vänta tills den kallnat och sen ska jag skära bort det brända. hoppas det bara är utsidan. det är ju trotsallt insidan som räknas..

A, det är la typ det jag gör om dagarna.. Anledningen till bloggtorka.
Men nu är jag på banan igen och nu ska jag göra sånadär husliga sysslor, så som städa, plugga fortsätta med min bakning ( brändheten) och sen blir det tv och datorn, like usual!

Jag just nu



Friiiiends

Hej! Hoppas allt är bra med er!
Ställde klockan imorse för att hinna till stallet i tid, till knatten. Nu har jag kommit hem och har duschat, ätit och rensat. Mamma och jag rensar inför visningen och inför flytten...
Ska väl fortsätta ta tag i mitt rum nu..
Ikväll blir det de bäääääästa<3

Shit alltså

Bowlingen gick åt helvete, höhöm. Vet inte vad det var för fel just idag. jag som bowlar så mkt... NAT
Maten gick ner iaf, eller mer än ner. Fan vad mätt jag blev!! men gött vare.
Nu kollar jag på Idol och funderar på att dra en film innan jag ska sova. Eller kanske dh? vore najs.
Ne, nu ska jag fortsätta glo på Idol.
Imon äre knatte och sen sova med bb=bästa brudarna!! i like

Time for Bowl!

Volbeat-Fallen

Nu börjar jag med fixet inför kvällen! göttans!!
Pics kommer komma undan för undan.

Det är dags för fredasmys!!

Fredaaa!! fan vad gött!
har spenderat dagen i skolan, som vanligt. spenderade de sista timmarna uppe på rås med kamratstödjarna och sen slutade vi där. Nu är mäklar'n här och tar lite kort, vissa blev visst inte så bra! men idag ska det iaf komma ut på nätet, huset alltså.
Ikäll blir det att först äta på golden thai och sedan bowla med m o p, jeff, lisa och oscar. niice!

Jossan, du får det bra nu

Min lilla vän
Jag vet att du kommer bli lycklig igen, nu när du får vara med din dotter Kebabssan.
Det var så tydligt att du inte ville leva mer, du bara satt där ute och åt inget och såg allmänt ledsen ut.
men nu är det slut på detta
När pappa skulle lyfta in dig i kartongen och åka iväg med dig igår gjorde du inget motstånd, vilket du brukar göra.
Du bara satt där, som att du visste vad som var på gång.
Han tog upp dig i sin famn och sen åkte ni.
Du fick sedan en spruta i magen och för ovanlighetens skull, satt du bara där utan några komplikationer.
Sen somnade du och sprang iväg mot himlen, mot din dotter.

Hopeee

Sry för dålig uppdatering men jag hann verkliigen inte igår.
Först var det typ sveriges segaste skoldag. Sedan hem och när jag kom hem åkte vi ner till stationen och hämtade pappas kusin Jeff som kommer från USA. Men nu kom han från sthlm. Sedan hem och tjöta lite och sen vidare till lkpg där det var musikal för hela slanten! åkte med kören och hade det grymt bra med josh i bilen, musikalen var oxså super!!!
Kom hem vid tolv typ + ett stopp på mc ;)

Idag har det var skola, helt ok. Tacos i skolan för fan :O vad har hänt lixsom!!
Efter skolan skulle jag klippa mig så jag drog dit och rakade av mig barret. Ne, så illa vare inte.. blev nöjd även fast det bara var topning, men det var så jag ville ha det.
Nu har vi precis grävt en grav till min underbara kanin#2 och så la vi ner henne där. För er som inte visste det avlivade vi henne igår..

Fresch, French Manicure



Ny målade nails!

Happy Fejjan

tudellu! är typ glad som en lärka, kan man va det? iaf så kan man det nu, jag ät.
Tror det beror på att jag känner mig fräsch för att jag gjort hårinpackning+ ansiktsmask + att det gick super på ridningen idag + att jag kollar på ridsporten nu på tv + att jag snart får två fulla påsar med kläder av min syster! helvete vad bra.

Nu ska jag nog platta håret och gråta en skvätt över min ''lilla'' kanin som ska avlivas imon, :( <3


DAMPET RYCKET

AAAJAHOChfiohdiogvbedfiobfiovHCIHBDVIOHDVIHVIODHBOFBIHJ´¨OFBJ<½! just det jävla dampet fick jag och julle nyss. Vi skulle beställa dom där fucking tröjorna till skolan och så funkade det inte och massa skit så det blev inga tröjor! inte idag iaf...
Sitter just nu och lyssnar på pappsen när han kollar på karlsson på taket. han kommenterar varenda jävla ord. Kul att en 43 åring kan karlsson på takets repliker utantill. Moget pappa, moget.

Nu ska jag snart dra mig till stallet. Bäst att fly innan mäklarn kommer och tar bilder på vårt hus.. bäst att inte bli fångad på bild då.


ungefär så här arg är jag nu. om inte lite till.

''lill'' shopping






Trosor- Lindex
Halsband- Lindex
Halsduk- Åhlens

Bra dag!

Hej!
Sitter just nu och glor på top model, premiär idag ju för program 14!

Idag har det först varit skola, bad på idrotten. Efter stan stack jag, julle o johanna till stan. Men julle skulle hem och plugga duktig som hon ä. Men vi fikade och strosade runt. Köpte ett halsband, trosor och en halsduk. bild kommer alldeles snart!

Imon slutar vid vid ett, men innan dess är det matteprov.. puhuh...

Horses all day

Idag har jag spenderat de flesta timmarna i stallet med elina och massa hästar. Tog kort på hälften av alla lektionshästar till hemsidan och de blev super!
Har även hunnit med att skriva klart och skrivit rent min inlämning till so:n så det känns gött! Nu kollar jag på finalen i fälttävlan men får la snart zappa vidare till ensam mamma söker.
Väntar även på samtal från räkan min ♥



The Scientist- Coldplay

Tänk på mig

Sitter och myser på mitt rum. Tänker på alla bekymmer här i livet. Tänker på alla mina bekymmer i livet. Tänker på framtiden. Tänker på kärleken. Tänker på vänskapen. Tänker på dig.

ÄNTLIIIGEN!



fick typ världens bästa överaskning igår när jag kom hem.
Satt i köket och åt och så säger jag till mamma:

- fan , jag glömde säga till er när ni var i helsingborg att kolla om soffan fanns där på Ikea.
- aa, det var ju synd att du inte sa det. Men gå upp och titta du i rummet!

jag springer fort som fan upp och ser min underbara efterlängtade soffa, fan vad glad jag blev! som jag letat efter den, den fanns ju fan aldrig! men nu är den min, höh.

Och nu står den på sin plats och bara väntar på mig!

The Truth

Tjena!
kul att se att det bara blir fler och fler läsare. Många som undrat om detta med Dessie på ridskolan. Och jag ska berätta för er att det inte stämmer det som hon skriver på sin blogg. Hon var rädd och jag fick göra det mesta. Hon fick inte den svåraste hästen på ridskolan ( jätte snäll) och hon galopperade absolut inte! hon kunde knappt trava och hom var livrädd för att rida ut en sväng. Så nu har ni sanningen om Dessie på hästryggen!!
Så nu har jag insett att det är sjukt mkt som hon/dom bara hittar på i bloggen..

Åter till verkligeheten..

kom ju hem igår efter en dryg vecka i sthlm. Har haft det super men har även längtat hem lite och såklart hem till mitt egna stall <3
Idag ska jag plugga och ikväll blir det att ta det lungt hemma bara, tror jag?