Ett sista farväl, eller?...

Känns inte alls lika spännande och roligt att blogga längre så jag slutar..
Lägger ju bara upp bilder på ansikts boken ändå oså. men jag kanske får tillbaka gnistan så jag sparar den.
PUSS



Hej då på ett tag!

När man ska plugga, blire inget av! varför?

Har gått runt i söndagskläder och omsminkad och dann hela dagen men det är la så det ska vara på en söndag som denna?! har typ inte gjort nåt idag, rensat kläder och så och pluggat lite och ska väl fortsätta med det nu, fy! har tänkt att göra ett prov imon men får se hur det blir med det.. Ska iaf plugga vidare med nu!

Gårdagen var mkt trevlig hos Jonathan och vännerna men det fanns väl saker som var minder bra och de som var bättre.., jag fick iaf spela rock band för första gången! det var kul!

Saturday night

Nu drar jag till jonathan! hörs imon.

New shoooes

Har vart på stan nu och inhandlat ett par nya skoar, bild kommer senare. Nu sitter jag på verandan med datorn och ska skriva lite om MJ till skolan, som jag ska läsa upp på måndag. Plugg på lördag...

Time for sun



22 grader ute, och nu blir det att sola på balkongen!

Sun♥

Har precis legat och solat på ballen i ca 45 min och man märker faktiskt skillnad redan, det är gött :) tog en dusch efter det för man blir ju så jävla svettig och nu har jag ätit lite. Slutade vid halv tre idag för att vi hade kamratstödjar avslutning i hätte, minigolf. Ska till stallet snart för att jag ska rida igen ( eftersom det blev en inställd lektion i vintras pga snön) och sen direkt efter det rida en till lektion, jag kommer dö av svett!

kisses

let me go !

Nu ligger bilderna från stockholm ute på fb så där kan ni se dom! ( om ni vill)

är bara så förbannat trött på livet just nu, fy fan! massa plugg och skit. men det är bara peppa peppa ta i trä.. om ens det funkar. men om vi vlickar framåt är det snart helg och sen är det sommarlov och då händer det ju massa kul! :D men nu är nu och vi lever ju i nuet..
har iaf vart i skolan idag (såklart) och sen stallet. Nu har jag pluggat lite franska och ska lägga mig och läsa lite nu tänkte jag, imon tar vi oss igenom sista dagen.


Stockholm 18/09-10

Tänte berätta lite om gårdagen då!
började med att vi åkte med bussen typ tjugo i sju från skolan och kom fram i skolan vid halv elva ungefär. Då började vi med att gå på stan i två och en halv timme och shoppa!! hittade lite skit och sen fick vi äta mc maten på vägen när vi skulle till riksdagen.. det är vad vi kallar snabbmat!
Väl inne på demokrativerkstaden fick vi olika uppgifter som vi skulle lösa i olika partier och det var faktiskt kul för det var så seriöst. Fast det var typ bara julle och jag som disskuterade som fan men det var ju kul för oss! så där var vi i två timmar och efter det fick vi välja om vi ville gå till plenissalen och kolla eller gå på stan! vad tror ni vi valde?
stan såklart!! shopoholics som vi är ;) så då fick vi gå på stan i yttligare tre timmar och shoppa lite till..
sedan var det dags för hemresa och den var allt annat än tråkigt, flummigt med andra ord!

TACK

Hej! sitter framför tvn nu och kollar på Tyra show och det är några småglin där som är 3 och 5 år och dom svär på tonåringar! det är helt sjukt, till sin mamma säger dom typ bitch,subba,hållkäften m.m och det är fan inte bra! (nu svor jag visst)..

Kom hem från skolan för typ en timme sen och har slängt i mig lite god pastasallad. Ska väl plugga lite och sen ska jag till stallet och rida!:)
Nu är falsterbo bokat med eller iaf campingen! så himla ruligt!
 

Nästa: skolan

shiet vilken dag igår asså! så himla bäst! men mer om det när jag slutat skolan.;)
Ska dra mig nu, btw så fick vi ju skippa epan idag för att vi var så duktiga igår, haha

Jag väljer Håkan,LÄTT!

Regnet hänger i luften så jag skiter i promenaden... men ist tar jag so boken och sätter mig bekvämt i soffan med håkan hellström, om det ändå vore så!?


VS

VS

Shopping!

Detta S K A med hem imon! + massa mer såklart!





Ringarna till vänster eller till höger?

To do list

* Plugga
* Promenix
* Duscha
* Top Model ( i pausen ska jag packa tills imon)
* Sova

där emellan ska jag äta med!

STHLM♥

Humöret är på topp!! Skoldagen gick asfort idag och jag har precis fått i mig en god smoothie. och inte nog med det: imon drar jag till stockholm med klassen + en till klass.. det ska bli så himla kul!! massa shopping med dom bästa brudarna i strååålande sol(har jag hört) det lilla minuset är la att vi ska till riksdagen med.. men det kan nog bli rätt intressant ändå! men jag föredrar ju shoppingen såklart.

Det blir att slagga tidigt idag och innan det lite plugg osånt.


jobbigt läge

Har precis kollat klart på ''a walk to remember'' en mycket bra film, med mycket känsla i. Just nu kollar jag på ''världens största hund- och jag'' helt sjukt program, en jävla stor hund som kan prata och den hunden har en stalker. så ägaren till hunden har anmält stalkern men de kan typ inte gå ut och gå för att hon förföljer dom, helt sjukt... livet som hund kan inte va lätt asså!

Nu ska jag äta mat!

GAAAH!!

FAN DÅ!!! SKREV ETT INLÄGG NYSS OCH NU ÄR DET BORTA!!
NU GICK NI MISTE OM DET....

Balen 2010 är nu avklarad

Är hemma från balen nu, kom hem för några timmar sen men men..
Det var mycket roligt att se alla fina par inta röda mattan och vädret var ju bra med- Läängtar så tills det är min tur, jag ser min klänning framför miiig :),  nu ska jag lägga ut balbilderna på ansiktsboken för här tar det så lång tid så det blir på Fb.
Efter balen åt jag pizza på shalle med mina päron och sen cyklade vi hem och nu gör jag absolut inget, tänkte somna lite tidigare idag.

Veckan i bilder

Onsdag

fika med tjejerna på stan


Onsdag kväll hos Johanna


torsdags oufiten


Lunch med Johanna på fredagen på Golden Thai

Prom Tonight

tjohej!! lördag idag då och bara en dag kvar tills skolan börjar igen..
Startade dagen idag i stallet med knatten med en jä'la massa ungar! Efter det blev det upp till bredstorp för att kolla på fotboll i det fina vädret. Nu hade jag ju tänkt mig gå ut och sätta mig på ballen och sola lite men det blåser ju lite och sen är det ju massa moln och sådan skit, men det är ändå 20 grader så det är ju rätt gött. men jag skiter i't! skulle ju plugga med...
ikväll blir det balen! det blir ruligt

herre min herre!

fyfan! jag skäms, jag tycker det är så pinsamt.. satt nyss och kollade på bella&tyra show och veckans gäst var ju KissiePisse, och fyfan vilken tjej! så jävla rädd,bitchig,dryg,kaxig,ful och dum!! hur orkar hon? hon säger att hon ska visa upp sin snälla sida för att hon vill att alla ska se vem hon egentligen är. men varför gör hon inte det då? eh, jag blir bara så jävla piss of, för en blogg lixsom! hur kan man bli så beroende... dessutom att hon går därifrån och skyller på att hon är kissnödig, fy vad töntigt! hon har ju lixsom inget att sätta emot.
synd bara att man inte kan sluta läsa hennes blogg, det går bara inte..
hur orkar människan..

so, godnatt med er! time to sleep

Hemmakväll med familjen

Känns väl inte som en fredag idag direkt, men det är mycket skönt med långledigt! Sitter just nu med syrran i soffan och kollar på Marley and me för andra gången denna veckan, men den är mycket bra!
Har idag även hunnit med att luncha på stan med johanna och sedan kollat på film med henne. Ridit på flippen har jag oxså gjort, vi hoppade och det gick fro kan jag lova...
Nu ska jag fortsätta glo på denna underhållande film.
Puss o godnatt

bilder från idag och i onsdags kommer imon, promise

Bella Tyra show kan stoppa upp nåt... kisse med

fan då!! när man har sett fram emot att kolla på bella tyra show idag just för att Kissie är där så hackar det som bara den, det gör det jämt om man ska kolla live sändningen. men just idag vill man se det extra mycket!

FAN

Tripp till Jkpg

Hej! känns som en söndag idag, regnigt och inte en kotte ute.. jag har iaf vart ute lite. Tog en tripp till jlnköping för att kolla in mosters med familjs nya hus i Bankeryd, fintfint! efter det besöket åkte vi hem och jag var så jävla trött så jag sov i bilen, thih.
När vi kom hem kollade jag lite på tv + lite film oså och nu har jag städat mitt rum, duktiga jag!
Ikväll blir det slappt, ska kolla på film sen.

ps. jag har namnsdag idag, Linnéa!

time to go

Nu sitter jag här redo för stan, ska gå bort till busshållsplatsen nu och sen blire stan med brudarna!
Dagen är verkligen fullpackad, efter stan ska jag fixa lite inför ikväll sen ridning och sen till johanna för vi ska bjuda pölkarna på mat ;)

Almost in my heart

sitter här med nya målade svarta naglar och väntar tills SATC börjar!
ha en bra kväll ;)

Happy Times!

Nu är jag ledig hela veckan! studiedag imon, röd dag på torsdag, klämmis på fredag, skönt som faen att vara ledig nu! :)
Kom nyss hem från stallet efter att ha haft två hästkunskaper med barnen, det gick bra.
Det var en unge som frågade: - är du en vuxen?
- haha, så söt. då sa jag att jag inte var det fast jag sa att jag var vuxnare än henne.

ikväll blir det att kolla på SATC, ( sex and the city) har inte sett den filmen än så det blir trevligt. dock själv :( inte lika kul...

tänkte bjuda på lite bilder från helgen nu!




Patrik 1,5 eller var det 15?

har nu fått iordning på min dator nu och nu är den som vanligt igen..
Stter och kollar på Patrik 1,5 nu med pappa och det handlar ju om två bögar och när de pussas säger pappa:
- ne, jag hade nog tagit en annan roll om jag var han...
höhö

Chamsiin

tjeenäe! sitter här nu med min sega dator, men vi ska fixa så den blir snabb snart igen, thihi.
Hela dagen i skolan idag gick ut på att tänka att det snart är över, det är snart ledigt i tre dagar.. och det funkade faktiskt. och nu är jag här, kollar på Arn i pausen på top model, han dödade just sin häst.. och jag var nära till tårarna fastän jag inte ens sett filmen i mer än 10 sek.. herregud vad ska de bli av mig?

S like Sick

hey, soul sisters!

hur äre med er?
med mig är det bra, iaf nu. Imorse var jag lite dålig men nu mår jag bra igen. Har legat framför tv:n hela dagen och vid datorn förstås. men det är la så det ska vara en söndag?
kanske tar mig en promenad senare ikväll, men vädret är ju inte asskul om man säger så. Lite plugg skulle behövas göra med!
Imon är det skola igen och nu är det bara två dagar som man måste stå ut, gött!

hemmakväll

hej i regnet.. har iaf passat mig för att vara ute idag, har inte vart ute i mer än fem minuter MAX! Smällde nyss i mig en pizza bit och innan det var jag och mamma hos kusinen martin som fyllde tjugoo, fast han fyller imon men idag var det lite kalas. Nu ska jag kolla på jakten på julia, och sen blire marley and me.

TACK!

En heldel sover la nu, men jag är vaken, pigg faktiskt! Mina vänner drog hem för ett tag sen efter en superkväll med mycket snack och skratt, tack för alla presenter, hmmm....
Imon blir det nog 20-års kalas för kusinen min, tror ja iaf!
gonatt♥

Snart kommer gästerna



weekend

Friiday im in love, Bra dag i skolan idag, inget spec motstånd eller vad man ska säga! hade bågskytte efter lunch och jag kan väl säga så mycket som att det var nog inte riktigt rätt sport för mig, är det en sport ens?

Nu städar jag inför ikväll då jag kommer ha ett litet födelsedagskalas med Tea, Johanna och Julia senare kommer även Isack, Alexander och Simon. Det blir nog trevligt!

♥sitter just nu med avsminkat ansikte, en kopp te, tända ljus i hela rummet och oasis på spotify.. underbar torsdag!♥

politiker nästa?

tjena mos!
Måste börja med att säga att fan vilken go mat det var i skolan idag!! bea-sås, scnitzel, klyftpotatis! vad har hänt? helt lycklig! en annan sak som jag är grymt lycklig över är att jag och jojjo min vän kanske åker till france i höst!! fatta vilka minnen, och vad kul det kommer bli! :) om det blir av, annars blir det nästa sommar..

Avslutade dagen i skolan med att vara i stadshuset de tre sista timmarna och började den med musikprov, inte så kul kanske? men det gick rätt bra tror jag!
Efter stadshuset blev det hem och spela lite sims, höhö. och sen gå till stallet för ett u-sek möte och sen gå hem igen och nu ska jag plugga franska och engelska!
har'e!

Dagens




solglasögon- USA
Linne- England
Väska- mormors gamla

Piggelin i det lilla solskenet

hej! sitter och kollar på ghost whisper, får bli sånna häör tråkiga program nu när vi ine har något boxer kort men hoppas ett nytt kommer i veckan..
åkte till stan efter skolan med johanna,simon,alexander och isack, köpte lite fika o sånt och sen satt vi och glassade i solen och sen cyklade jag hem. Nu ska jag äta en  pan pizza och sen ska jag spela lite sims, får dock spela på den andra datorn för sims funkar inte på denna.

You are the one i looking fore

tja! sitter här med nymålade naglar och ska snart krypa till kojs och plugga till musiken i typ en timme, lär väl blir i tio minuter om man känner mig rätt, godnatt! hörs imon

regn och rusk

buhu, fan vad burrigt det varit idag, lustigt det där med vädret! imorse var det typ 13 grader och nu 4... har frusit fötterna av mig idag med för jag har skrivit program i en bil idag i stallet i en timme.. buhu!
Skolan rullade på som vanligt och nu är det bara plugga på på musikprovet, fan kommer inte klarar de! peppa peppa.

Nu ska jag fortsätta installera sims det går inte så jävla bra för det dampar, det är typ fel på skivan, kommer upp att det är fel på det och sen försök igen..

Rockhistoria? who fucking cares?

fan, tanken slog mig att det är terängbanan imon på idrotten... shit oxså! palla a, det är la bara packa väskan och sussa ner sig i sängen! men först blir det lite plugg, musik prov på torsdag och jag kan inte ett pizz.
puss och godnatt


inte glad, den osminkade sanningen kanske?

wow jocke

Hej! sitter just nu och kollar på något tråkigt debatt program på ettan för att våra andra kanaler inte funkar, typ 3an,5an etc inte fungerar... och nu ska ettan stå på i en timme för att dom typ ska skicka ut signaler till våran tv, puhu!

Skolan var grymt seg idag faktiskt, men vi spelade in lite filmer bla parodi på wow jocke, höhö och sånt skit så det gick ändå!

099 90 990-bli världsförälder

sitter med lipen i halsen och kollar på 'humor' galan. vilket är ett jävligt dumt namn på denna gala! varför blanda in humor i en sånhär allvarlig gala som handlar om hjälplösa barn m.m.. varför driva med afrikanerna om att dom inte har vatten? skit dumt, men en riktigt bra gala annars dom får ju in mycket pengar på detta! men dom kunde ju tona ner lite på att nöta dessa nummer 100 gånger i minuten...




Nehe, dags att plugga på lite mer om USA kanske!

sunshine

Sunday Sun!
Gu vilket härligt väder! tog mig en promenad nu på eftrmiddagen och jag svettades, asshärligt var det!
Nu har jag precis möblerat om i mitt ''rum'' rum och det blir la bra! är inte riktigt klar än..
Ikväll blire engelska plugg, ska skriva en sida typ imon om USA..


Lyckat!

Hej! jag är så himla glad, vet ni varför? för att vårat 1-maj firande i stallet gick så sjukt bra!! vi gjorde ett så bra jobb med mycket folk och mycket pengar! och mycket lyckade uppvisningar, KUL!
På tal om kul så hade vi kul igår hos téa, tyvärr så kommer det inte komma upp några bilder från festen här pga seg tid att lägga upp så dom kommer komma upp på faceboooken! kanske nån här? who nows?

Nu skaj ag langa upp bilder på facet.

Nattinlägg

tjosan! kom nyss hem från en härlig valborgsfest med tjejerna! Bilder kommer imon på facebook men nu ska jag och johanna sova!

imon gäller det, fan vad jag längtar till den 2 maj