It's a good day

tjohej! idag har det verkligen varit en bra dag, allt har rullat på. Finns väl inte så mycket att säga om skolan oså. Efter skolan gick jag på stan med Elina och satte upp lite lappar o skit om första maj firandet i stallet. Efter det åkte vi hem till mig och sen till stallet för att ta kort på molly till annsons och sen lite möten oså. Jag hann med att rida lektion där emellan med ;) Lektionen gick rätt så bra och nu håller jag på att packa till den romantiska middagen imon.. Morgondagen blir verkligen fullbokad! hinner nog inte blogga :/ Ne, nu måste jag ringa min syster!

80-talet, vart tog du vägen?








som ni kanske ser var min klass utklädda till 80-tal idag på tuneringen, så jävla heta!!

trökbök

Tisdag nu då! kan ju börja att berätta om vår kära volleyboll tunering idag. Vi kom som vanligt på andra plats! så himla trökigt att vi nästan jämt kommer två... Men fan! vi tar dom nästa år ;) kom iaf etta i vårt gruppspel. Efter skolan åkte jag till stallet för barnlektion och sen red jag gullis. Nu ska jag skriva protokoll och sen duscha och fixa lite.

rain ? (just over your head)

Tjo!

Nu börjar denna vecka som jag längtat lite efter faktiskt. Hade inget jobbigt på schemat och allt gick som på rinnande vatten, gött! efter skolan övade jag + några på musikskolan tills på torsdag då det är romatiskmiddag. Efter det åkte jag hem till johanna och sen åkte jag hem och nu ska jag ta mig en promenad. Är skönt att gå ut nu i det sköna vädret, bara det inte regnar?

söndag igen då

please don't leave me

puhu, fy vad trött jag är och ändå har jag inte gjort så där jätte mycket idag. Men det kan ju bero på att jag somande ganska sent igår pga att jag var i parken, men det var kul ! haha, äckliga gubbar/killar som är fulla och som inte riktigt vet vad dom säger eller gör.. hmm.. men iaf så gick jag upp idag vid nio för att åka tull kyrkan vid tio :/ och sen vidare till stallet :) där jag var springare, haha,på tävligen. Frös som fan där så när jag kom hem tog jag en varm dusch och sen dess har jag varit trött. Så det blir la en tidig sömn idag..

'Home'

Tja! Nu är jag hemma efter en toppen dag i jkpg och jag är nöjd med mina kap ;) Nu tar jag det bara lugnt och vilar upp mig tills ikväll då jag ska till parken och stå i garderoben.

BHUU...









JAG SAKNAR MITT LÅNGA HÅR SJUKT MYCKET!

 

 

Lite från veckan

Tisdag



Lördag

Shoppingen i Jönköping




Skinnjacka-only for girls
linne+tröja- BIKBOK
Blommig puff tröja- Kappahl
Thigts- HM
Genomskinliga thigts- Kappahl
Trosor- Eko
Kjol- HM
Öronhängen- HM

är skit nöjd med shoppingen idag!

 

whiow!

Äntligen fredag, äntligen helg! Startade dagen idag med bad och efter det massa lektioner som vanligt bla ett engelska prov... som gick hyffsat! Sen var dagen slut och jag cyklade hem och herregud vad varmt och kvaft det var ute! helt sjukt, och jag klagade ju pga min tjocka vinterjacka, inte för värmen för den har jag längtat efter länge.! och nu kom den äntligen. Men det blir ändring på klagandet efter imon för då kommer jag hem med en ny jacka från jönköping. Imon på kvällen blir det även att stå i garderoben i parkahallen med Elina.

Ikväll blir det stallet och sen let's dance finalen, yepp!

the biggest thing you've ever learn, is to love and be loved in return.

Gu vilken skön dag! äntligen.
Började dagen med TIIMS tror jag det hette. Vi var två klasser på hela skolan som var utvalda till att delta i den tävlingen som hela 60 länder gjorde i världen! så vi satt hela förmiddagen med den och under den tiden fick vi även fika och massa gott ;) sen var det slut vid typ 11 och då fick vi inställd NO, vilket innebar att vi började 13.05 sen... rätt långt hål så vi åkte hem till Johanna och beställde en pizza, godare än soppan! väl tillbaka i skolan var det film på både franskan och svenska, ass go dag!! :D
Snart ska ja ta mig en promenad till stallet för ett möte.

+ en till sak som var bra idag och det var att jag fick mitt första praoval på praon och det var TRK (tranås ridklubb) ASSGÖTT!

HappyFace?

njae..

Skola idag som var ytterst slapp! går ju bara till två och under dessa timmar var jag på hälsokontroll och på konsert i aulan, superbra konsert! Efter skolan körde jag till musikskolan där jag, anna, johanna och kadar i min klass skulle öva lite till middagen nästa vecka. blir nog bra det med! ;) efter övningen blev det stallet och jag red på Gullan idag på lektionen, det gick bra. sen stressade jag hem och nu har jag firat min farsgubbe som fyller år idag ! grattis.
Nu ska jag sova och fundera....

p.s känner mig fortfarande stressad, inte bra tycker skolsköterskan

SKITPISS

fan oxså! jag hinner inte längre. jag hinner ingenting!! FAN!
Hinner inte blogga idag heller. FAN!


modevisningen som 2.orna på gymnasiet hade idag var iag superbra! :)

Promeniiix

Bäst att skynda mig ut på en promenad innan mörkret faller, återkommer!

Kalas och grejer

puhu. Hemma efter fem timmar i stallet. Hade efermiddagsjouren vilket innebär att ta in alla hästar och fixa mat oså. Men det var det värt för pengarna ;) sen under tiden var det ju då kalas i stallet som U-sek hade hand om. Så efter jag var klar med mitt gick jag upp och stekte sådär 1 kg köttfärs... Sedna åt vi tacos och barnen åkte hem vid fem och jag med. Så nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt ikväll, är rätt sliten efter denna helg.

Ingen lördagsfrid är inte

Tjenis!
Sitter här och är dödstrött och knarkar choklad. Gick upp vid sju idag för att ha jouren i stallet och sedan knatte + voltige på det.. Fast det är faktiskt skönt att vara där när det är så behagligt väder ute och så hästar omkring sig, det är rätt mysigt. Kom hem vid halv två och la mig då framför tv och sov i typ en halv timme. Nu har mormor och morfar kommit hit och jag funderar på att lämna dom ett tag och ta en promenad. Det är ju så fint väder och jag beöver en promenix.

Fredag hela veckan!

Äntlingen fredag, gött:) slutade vid halv två idag pga att vi flyttat fram matten så vi kan sluta tjugo minuter tidigare. Cyklade då hem med flummjulle och nu har jag suttit här och avnjutit ett till program med Bella&Tyra. Ska nog snart äta lite Taco's och städa innan jag drar mig ut till stallet för lite fredagsmys haha. ska rida och kolla på hoppträningen.
Have a nice freeday!


mitt lilla fika till B&T show!

Nu äre klart!

aj, det är ordet för idag! har ont i ryggen! vet egentligen inte varför men det kan ju bero på ridningen idag. Re först ut på Gullan en sväng och sen lektion på Arona, vilket gick jätte bra! Så nu är jag trött och har ryggont. men jag ska inte klaga!
Startade dagen med ett besök på min gamla skolan, fröafall. Där jag och tre tjejer till hade en liten ''föreläsning'' för kamratstödjarna där. Det var nog uppskattat och det var kul. När vi sedan var tillbaka i skolan var det inte mycket kvar i skolna, det var gött ;)
På mentorstiden fick vi reda på paren till middagen och det blir att jag ska gå med Simon. Vad annars? som alla sa. Lite lustigt det där att vi alltid får vara tsm när det är sånt här med två och två.. tyckte iaf synd om Johanna och Simon att lärarna inte hade överseende med dom, men men så äre ;) och det blir nog bra.
Ne, nu måste jag gå för min rygg klarar inte av en minut till i denna stol... tragiskt men sant

Yippeyaya

jag orkar inte blogga idag...

Men jag gjört ändå ;)  men det blir ett snabbt inlägg.
Helt ok dag i skolan idag ige då. Fasen vad positiv jag blivit till den dära skolan.. hm. Efter skolan for jag till stallet och efter det landande jag hör och nu ska jag försöka ta mig till duschen.
Imon blir det att dra till fröafalls skolan på morgonen, längsen nu. Ska iaf dit och ha en liten ''föreläsning'' kan man väl säga för kamratstödjar barnen på skolan. det blir trevligt att gå dit. Nu ska jag duscha!
Ett grattis till Elina idag med för att hon fyller 20 år den bruttan!!

Hittade!




tyckte denna bild var så fin, så jag zoomade in lite på dom och se här! <3
Grattis gumman på din födesldag oxså, som var igår!

Fler bilder från i fredags






snyggaste bilderna ever, från wilma!

gone...?


dagens

fan, det är några assfina bilder som är borta... inte bra! letar reda på dom!

+ - 0

Måndag igen, starten på en ny vecka

Kom nyss hem från en rätt shysst skoldag med gött sällskap och god mat, haha. det gör dan ;) Men det fanns ju vissa motgångar oxså, tyvärr. + att julle ramlade på hemvägen det var ingen liten vurpa heller, haha! söt är hon*
Nu ska jag kolla på GG och lägga upp lite bilder här.

Äntligen en najs söndag

Tjoh! måste la börja att kommentera schlagern igår som alla andra.Jag tyckte inte att rätt låt/artist vann, visst den var la bra. Men hur bra kommer det gå i Norge lixsom? hon fick ju knappt nån röst från utlandet. Då hade nog Al Fakiren gått bättre, men men så äre och jag ser fram emot en sista plats i Norge eller nåt sånt...

Söndag idag då och nu vid halv ett blir det träning i stallet på Voltige, blir najjs. Efter det ska jag till syster min och titta på klänningar till middan i skolan. En bar söndag tror jag ;)

Pic's

Torsdag

Fredag




Lördag

Halo/walking on sunshine



så härlig, känsla!

Helg

you make me smile

Lörday idag och jag vaknade vid 7.30 jur kul var det lixsom? detta berodde på att solen lös in genom mina fönster så det var jätte ljust i mitt rum.. men men det går väl mot ljusare tider. Igår hemma hos Julle var det jätte trevligt och vi kom fram till mycket roligt! Idag är det som sagt lördag och senare blir det Tranås melodifestival med vännerna och senare ikväll blir det ju såklart den stora finalen på tv me. Nu ska jag ta tag i mitt liv och hitta på nåt spännande, låter bra!

någon som vet vad fjärilskottlet, baconmoset, skäggbiffen betyder? det vet jag, fy fan vad kul! eller vad säger ni tjejer.

FREDAY

Hej. Förlåt för att det inte kom någon uppdatering igår men den dagen gick verkligen i ett.. skola, johanna, stallet, plugg och då blev det att jag fick prioritera mitt plugg ist för bloggen. Och jag förstår inte att jag kunde skita i att gå in på internet igår även fast jag satt vid datorn och skrev mitt arbete till soN, händer väl aldrig..
Dagen idag var nice och efter skolan blev det stan med boysen och sen med en girl ;) Ikväll är det födelsdagsmiddag för jullson som fyller 15 på söndag! GÖTT <3

suck

Egentligen så hinner jag inte med bloggen idag så förvänta er inget långt och glamoröst inlägg.. för det kommer ni inte få. Har sjukt mycket plugg nu och ett stort arbete som ska in nu på fredag och jag är inte klar på långa vägar.. så denna kväll/natt blir plugg och sen måste jág hinna med att duscha med efter ridningen och ringa till julle! jag herregud ni hör ju! har ju en jävla massa att göra...

Positiva sune

meet me halfway

HALLO!  kom nyss hem från stallet och ska nu ta tag i mitt pluggandet, tänkte bli lite mer färdig idag med so:n.. Helt ok dag i skolan idag, börjar bli lite mer positiv till det. efter skolan blev det stallet och vara med på barnlektionen.

Nu: PLUGG

Dom bästa








sitter och lyssnar på melodifestival låtarna.. hihi

 

 

Can you feel the love tonight

CIAO!
Måndag idag vilket innebär en ny start på livet. och det gillas! Helt ok idag i skolan börjar faktiskt gilla måndagarna nu även fast det är den värsta dagen. men tror det beror på mina underbara vänner <3 (såklart) dom gör dagen bra! Efter skolan stack jag hem till johanna med henne och vi fixade med lite hemligheter oså och sen övade vi lite sång tills..... yepp! Men nu är jag hemma och ska tag i mitt pluggeri.


Svart tröja- ellos
randig t-shirt- monki
jeans-JC

helt vanlig söndag?

Kul att plugga nu när man just kommit hem, inte så kul för en viss ronja iaf.

Hemma i Tranås

Nu är jag hemma igen efter en weekend i växjö. Självklart skönt att vara hemma men jag har haft en väldigt rolig helg oxså så man ville ju inte åka därifrån direkt. Tänkte berätta lite vad vi gjort denna helg tillsammans och i fredags då så kom jag ju ner vid sex ungefär så då åt vi god mat och snackade oss igenom kvällen och somnade väl vid halv ett ungefär. Sedan var det lördag och då tog vi cyklarna ner till växjö stad och strosade runt där i några timmar där vi shoppade och åt kebab. Sen hem och mysa med film och chips ;) idag då så gjorde vi inte alls mycket var ute lite och sen chillade och sen åkte jag hem. Men det har somsagt varit en jätte trevlig helg <3



Min shopping


Grå tröja- HM
Randig t-shirt- Monki
Grå/vit randig tröja- HM
öronhängen + lila- JC

I växjö

sitter just nu i växjö hos Alice :)
Idag har vi varit på stan och shoppat loss, bilder kommer när jag kommer hem.
Snart ska vi gå till ica och köpa nåt gott tills ikväll som vi kan ha till en riktig myskväll.
Har det gött ;)

Hejdå Tranås!

Hallo! sista bloggandet på helgen nu då troligtvis. Drar ju nämligen till Växjö idag till Alice! har längtat väldigt mycket efter denna dagen och nu är den här. Kommer stanna tills på söndag och då tar jag bussen hem och idag tar jag bussen dit. Hörs på måndag!


vaddå snyggast resväska? ;)

vill ha en ny dator

Förlåt för lite dålig uppdatering här nu då. hmpf..
men det var så att igår efter skolan gick jag direkt till stallet och kom hemn typ halv sju och då åt jag och sen tog mej en dusch. Sen skulle jag ju då gå in på datorn, men det spade totalt! någon himla virus grej som varnade för att det var farligt att gå in på vissa sidor på internet sidor och hit och dit. så jag stängde av..
Men idag funkade det igen fast inte på min användare så jag använder den inte längre..

Ikväll är det möte med u.sek och plugg.

Resor

Okej, nu tänkte jag skriva om två helt olika resor. En som jag själv varit med om och en som jag inte varit med om. Vi kan börja med den som jag inte var med på ;) 

På sportlovet åkte några lärare på min skola iväg till Gambia för att vi har en skola där som vi skänker pengar till och då åkte dom ner dit för att titta hur arbetet går och hur dom har det. Iaf så pratade vi med en av dom lärarna idag och han berättade hur det hade vart och man kan nog inte föreställa sig det om man inte varit där tror jag. det är nog en väldig upplevelse. Både roligt och hemskt på samma gång.
* Dom sov i ler hyddor
* Det fanns ingen elektricitet
* Alla åt med händerna ur samma ''korg''
* Man fick gå på toa stående och det fanns typ inga väggar på toan
* Skolan var uppbyggd på fyra trädpinnar och täckt med elefantlöv som väggar
* Skolbarnen satt på stockar

m.m
Och det är verkligen helt sjukt! dom lever i en helt annan värld fast samtidigt i samma som vi.
Vårat problem på den lektionen var att datornerna var sega... herregud!! vilket stort problem? NOT

Som dom flesta vet nog vet så åkte jag ju till Usa i julas och var där i två veckor. Vädret där var perfekt, inte för varmt och inte för kallt. Perfekt för att hitta på olika saker varje dag. Det är många som tycker det är coolt och häftigt att åka till USA för att det är ett så stort land och det tycker ju jag med. Men när man är där känns det inte som man är där lixsom, om ni förstår? asså det är klart, allt är mycket större, billigare och ''bättre'' där. men jag önskar att jag tog vara på tiden där mycket bättre. verkligen njöt av den! och det har jag tänkt mycket på i efterhand.. tyvärr. Det finns ju dom som aldrig kommer iväg på en resa osv. Så nästa gång ska jag ta mej fan ta vara på tiden där man är! vare sig det är i norge eller i Usa.!  Fast nu i efterhand känner mig oxså att man saknar det sjukt mycket..




samma värd fast ändå så olika..

2 Mars

Jag hatar att jag älskar dig

Tisdag idag och ett steg närmaren våren! eller?
Åkte till stallet efter skolan och hade en barnlektion sen skrittade jag fram bompa åt camilla och sen när hon red runt lite märkte hon att hon var halt! igen... så jävla tråkigt. Hon har troligtvis fått en spark i hagen. Men vi får hoppas att hon blir bättre!
Nu hade jag tänkt ta tag i mitt pluggande. hade tänkt göra klart No arbetet nu och lämna in det imon och sen plugga igen Nordamerikas sjöar och skit så jag kan göra det provet imon.

VILL HA VÅR NU!!

I mars idag då gott folk! Och det märks ju eller hur? värsta fina vår solen ute och vitsipporna börjar blomstra för fullt utanför fönstret. NOT! men tänkt om, tänk om det skulle va så väl! men icke då. Vi får nog vänta ett tag tills vi får se den där solen och dom där vitsipporna blomstra. För idag kom det ju ännu mer jobbig snö att pullsa runt i .. hatar't!

Åter till verkligenheten. Åkte bil både hem och till skolan och det gör verkligen da'n har jag och julle kommit fram till. Man blir bara så lycklig! haha. Annars en rätt så OK dag i skolan idag! Nu blir det GossipGirl.