Min nya favvo!

Har haft en sådär halvt underbar dag idag. Skolan var inte så jätte toppen! så den skiter jag i att berätta. men i stallet var det toppen! lekte kurragömma och 1 2 3 stjärna med hästkul barna! det var så  roligt att få leka igen :P och solen sken och det blev ett jätte fint väder. Den absolut bästa kommenteran idag kom från hedvig 5 år- men, vi kan väl itne leka heller det gör ju inga vuxna! R- men vi är ju inte vuxna. H- men du är ju det! vukna leker inte. R- ne jag är barn fortfarande! fast jag är äldre en dej. H- jaha!
hon är så underbart rolig och söt! en tjej som gör en på bra humör verkligen :) efter hästkul skulle jag rida. Vi fick rida självständigt för Ann var inte där. Och det gick så fantastiskt bra jag red med ett leende på läpparna hela tiden. Red nämligen lilla söta fiina Revalia <3 Hon är helt underbar dock inte i galoppen (fattar fel hela tiden) men jag älskar henne ändå . Hon är en pärla för att vara så ung. :) funderar nu både på att vara med på dressyrlägret i sommar på henne och på fotograferingen.! hon är absolut min nya lilla favorit <3
Snart ska jag packa för imon åker vi till sthlm för att fira Farmor och faster Eva. Självklart träffar vi den gooa släkten me.
bilder kommer på söndag och ny uppdatering! :D
puss (A)

regn och rusk och massa borst!

Regnig dag idag! fy hatar regn!
Dagen började med en kall morgon till skolan och slutade med en kall kväll från stallet. Där emellan var det ganska okej men regnigt!
Skulle spela Baseboll med amerikanarna på idrotten idag, men dom kom aldrig! fy för dom!! Har bestämt att det inte blir rås på klassensdag oxså! utan hätte :S men det blir nog bra ändå :) vi som vill får la sova över i sommar istället.
Skyndade mig ut till stallet sen efter skolan för att rida ut med Ida. Men när jag kom ut var Dahl redan där och skulle rida BB! hon hade nämligen glömt att säga det till mig. så jag tog en borste i min hand och började borsta alla lektionshästar i väntan på bättre tider (typ)! så nu borde Ann och Camilla var glada över mig, för dom var väldigt leriga och skitiga! men har man inget bättre för sej så. Sen var det möte vid halv 6 och då var jag klar med borstningen. Bestämde hen hel del och vi har redan börjat planera juljippot! fy fasen vad kul XD* efter mötet kollade jag lite på drop in ridningen och sedan cyklade jag hem och fick droppar på mej! (fyndigt :p) var iskall och hungrig när jag kom hem så då åt jag massa pommes och kööörv, det var gött ;)
imon blir det stallet igen fast då blir det ridning oxså ;)
<3
Förövrigt pratade jag med johanna förut och allt hade gått bra på operationen<3 skönt :)

Paula <3

Har precis gjort klart min inlämning till SO:n och jag är riktigt nöjd faktikst! tror Börje kan bli nöjd oxå! Dagen idag har varit ganska jobbig men också väldigt roligt. Det jobbiga var dagens idrotts lektion! har ju så fruktansvärt ont i mina knän när jag springer! vet inte om jag skrvit om det innan. men skit samma! aaa iaf och idag när vi skulle springa terrängen gjorde det så ont att jag fick gå runt hela typ! när jag kom in i mål höll jag till och med på att svimma nästan. Så nu ska jag kolla upp vad det är för fel hos en doktor! Det bra idag var slutet av dagen när skolan tog slut, innan vi skulle cykla hem. Varje gång brukar jag julle och simon ha en liten pratstund och så även idag! och simon är ju inte den som har sämst humor om man säger så! du får mig alltid på så gott humör innan jag ska cykla hem ;P väl hemma iaf blev det Top Modell istället för plugg, (fast plugget blev ju gjort ändå) sen var det stallet. Vi hade Pay and Jump idag igen så jag stod i caffis denna gång. Sen var det ridning på gång och det var paula och hoppning som stod på schemat! det gick skiiit bra! även fast hon var lite stark. men hon är underbar  att hoppa på <3 åkte hem sen och satte mig framför denna lilla burk och gjorde klart SO:N som jag sa innan. Och nu är jag klar så nu blir det nog sängen för mig  ;)
hoppas allt gick bra för johanna idag oxå på sin operation <3

plugg

snart får jag världens jävla dampryck på min CP dator! bdb är så segt! och så hatar jag när man inte kan skriva på bdb! så nu skiter jag det och skrive ett inlägg istället . dagen har varit helt OK! slutade lite tidigare än vanligt. Cyklade hem och blev sur som vanligt när jag cyklar upp för tostås backen som tar MUSTEN ur en! :O satte mig framför TV sen iaf när jag kommit hem och då blev jag glad igen för det var Top Modell. fast det visste jag ju ;) Sen var det dans det gick inte så bra... eller jo det är välsigt roligt! men jag suger... vill bara säga att kom och kolla på karnevalen den 6/6 på satn kl.14.00? på stan, dansar först med min grupp en liten salsa dans ;D kan bli ett nöje...
Nehepp nu ska jag ta tag i mitt liv... men jag tycker det är så jävla svårt att sätta igång med pluggandet, spec hemma! nu hade jag planerat att lägga in massa bilder men så påminner min bästa julia om SO arbetet som ska göras... fan ta dej börje! nädå nu ska vi inte va eleka jag gillar börje. han flörtar alltid me mej så ;) har inlämmning om afrika som ska va klart på torsdag och vi har inte datasalen då.. så det måste bli klart nu/imon! fy. man får ju sån ångest om man inte gör det oxå. En hemliis: jag tar alltid hem matte boken fast jag kobbar aldrig i den. men det  känns som man gjort det! fast när man öppnar den igen är man på samma ställe som när man stängde den.... usch! lyllos min syster som slutar hela jädra skolan nu i sommar!! LEV LIVET!
vill passa på att säga LYCKA till, till johanna imon som ska opereras! det kommer gå kanon :)
oj vilket långt inlägg! onödigt för ingen läser ändå... förutom julia och johanna typ <3


det hjälper iaf att lyssna på Håkan vilket jag gör nu <3, han är bäääst

solen vind och vatten

älskar verkligen detta väder! solen skiner och inte en ända vind!! har chillat hela dagen idag för denna sol.
Bäst var det efter skolan då johanna och jag åkte ner till bryggan nerdanför dom ''nya lägenheterna'' så jävla mysigt och VARMT! men ack vad sköönt! köpte med oss fika från ICA och godis med henne blir allt bra me! så skönt att vi är vänner nu <3 Tillslut kunde vi inte vara kvar där längre för vi höll på att dö av svett. så vi gick upp till stan, provade massa kläder på JC kanske kan bli nåt där för mitt presentkort! sen gick vi till åhlens där jag köpte två såkallade ''hippie'' band! snyggt*
Nu har jag precis kommit hem från en kort promenad ut till stallet vara där i 1 timme typ sen hem.
Nu saknas det bara en sak kvar: SOMMARLOV! sen blir allt perfekt ;)
och till helgen me, då det blir sthlm för hela slanten! och massa shopping på söndagen! hoppas jag hittar det jag söker och lite till ;D

Nu ska jag duscha för jag känner mig så äcklig och svettig... man blir ju det när man är ute i solen! men det är det värt*

BalBilder


lisa och oscar




















trötthet

Trött dag.
Har vart på möte nu för typ 3 timmar sen. det bestämdes ganska mkt! Idao ch jag funderade på att beställa hem pizza från 21 men det blev inte så! får bli en annan dag.
nu ska jag kolla på söndags party! tror jag... sen sova, imon är det ju en annan dag.
Har lagt in bilder från balen nu men lägger inte ut alla 30 typ! men dom finns på bdb, sök på Rooonjya.


jag har ingen rätt att säga förlåt,
men känns bra nu. men lova att tygla dej din lilla häst<3

Balen

dagen igår kunde inte blivit bättre!
perfekt väder för balen och allt sånt! men min dag började inte där utan i stallet tsm med jannika för att ha knatteridningen, det kom bara två så det kunde väl gått bättre kanske. men efter stallet var det bara hoppa in i duschen och sedan hoppa ut fort för då var det dags att åka till therese som skulle sminka lisa till balen.Hon blev jätte fiin!!
sedan var det hem igen och fixa hemmet inför ES3 som skulle vara hos oss innan balen.
När nästan alla kommit¨åkte jag ner till stan för att kolla in alla paren på röda mattan. Tillslut kom syten min efter 2 timmar, dom gick nämligen nästan sist. Men hon oskar var jätte fiina tsm, och min syster var vackrast tyckr ju jag haha.
men alla nästan alla var jätte fina! 
efter dfet åkte vi hem igen och då satte jag mig framför tv och sen framför syrrans dator om hon glömt hos oss.
Idag kommer det bilder oxå sen igår, om jag bara kommer in på min dator.
ha en bra dag* det ska jag försöka ha men det kommer inte gå så bra!

kaotiskt

nätet laggar! :( på syrrans dator . det trådlösa nätverket är inte super.
men skriver om balen och allt imon, och lägger ut finfiina bilder!
systra mi var jätte fin tillsammns med sin kära oskar.
och hon passade så bra i sin medeltida ljusblp klänning med tiara i pannan.
gu så vacker hon var! <3
har skrivit två långa inlägg nu likadana men varje gång jag ska ladda upp så skiter sig nätet !! :O
så orkar inte skriva ett till, kom säkert hända igen eller inte bara för det .
men nu ska jag leta efter en film på hennes dator.
vi hörs imon!
hoppas ni haft en bra dag, min har vart kanon!
+ vädret ;)

regnigt värre

Vaknade upp vid 06.15 idag med julle vid min sida pga att det strötade regn närför rutan! men vi somnade om sen ändå.
Hade förövrigt en mysigt kväll med henne med prat och film.
Åkte ut till stallet sen vid halv 12 typ för att rida vid 12.00. Red på Paula och vi hoppade det gick kanon ;)
Sen blir det stallet nu igen vid 16.00. Ingen rastlöshet idag inte! fast tills det blir det la lite rastlöst, för morsan ska in o göra skola arbete nu på datorn. usch det borde jag med göra....

syns*


julia

Rastlöshet

Är så jädrans rastlös och har vart hela dagen! Har nu tryckt på ON knappen på datorn för femte gången tror jag!
Men nu har jag iaf fått en timma att gå fort genom att kolla Top Modell 7 på Tv3. rysligt bra är dom programmen!
Men det tråkiga när man går in på datron stup i kvarten är att inget uppdateras! förutom MIN blogg då, i och med att jag är så rastlös! fast det händer ju inte allt för ofta att vissa personer inte uppdaterar alls på flera veckor!
Får fan ångest om jag inte uppdaterat på 1 dag :O
tur att ni har nåt att läsa iaf ;)

men ikväll kommer jag inte vara lika rastlös för då kommer JulleSnuttan hit och gör mig sällskap!

paj

har aldrig varit en sådsn person som gillar pajer o sånt. men vågar man smaka så är det faktiskt inte så dumt! sitter här och smaskar i mig rabarber paj nu. Och tänker man efter så är det gott!
innan har jag ätit det för att det är onyttigt och ser gott ut inte för att det har varit gott!
men nu äter jag det för att det är gott!
haha, herregud vilket liv ett helt jävla inlägg om en jävla paj! xD
men gott är det;)

Balen

På lördag är det bal här i stan för 3:orna på gymnasiet! och sälv har jag många som jag känner som ska gå, blandannat min syster Lisa. och mina förväntningar är stora för henne. Jag tror hon kommer bli super vacker och Oskar och hon kommer bli ett så fint par på röda mattan! Det är ju väldigt mycket förberedelser innan oxå såsom hår och smink, det blir nog en hel dag med syrran för min del den dagen! 
 Jag förbereder kameran oxå med batteri för ES3 ska vara hemma hos oss innan! då kan ni räkna med måååånga kort!
Tänk när jag får gå sen.... har redan en klänning i huvudet som kan bli min.. hihi


min andra syster för 2 år sedan, hos frisören


sminket


foto


på röda mattan


BlondinBella

Förstår bara inte hur man kan bli så känd för en blogg! hon kännar massa pengar på både bloggen och för klädmärket BelleMe. Själv har jag nu blivit fast för hennes blogg och det går bara inte sluta. Men tycker hon är lite för egoistisk när man läser om henne. Hon skriver ofta att hon är så bra och snygg och blablabla.... men ändå blir man så fast för henne eller aa inte för henne för jag tycker inte hon är särsklit snygg! men för hennes blogg.
Man för väl hoppas att hon hittar nåt bättre att livnära sig på i framtiden men än så länge verkar det ju funkar bra!
Sen skrivker hon ju inte bara om sig själv heller för jag tycker det är bra att hon skriver så mycket om lycka och självsäkerhet! Sen får man ju inspiration från hennes blogg me ta t.ex . hennes dreamboard som hon gjorde härom dagen. Det låter ju som en superbra ide ;) Kanske är något som kan passa i mitt rum. höhöh. och inte tar det för mycket tid heller! det är bra det ! för er som inte vet vad en dreamboard är kan man säga att det är som en tavla som man klistrar upp bilder på, bilderna väljer man själv och dom ska symbolisera dina mål i livet!



Blondinbellas dreamboard

suvve!

Dagen igår var väl suverän om man får säga så om en så pass regning dag :O
men på ridningen gick det bra även fast jag hade hackamor på paula :)
Sedan var det hoppträning för fredrik Spetz och det roliga var att Ann var med på Mellis så det var man ju tvungen att stanna kvar och titta på! det gick bra för dom båda!
När jag sedan kom hem var jag hungrig som en varg och som tur var va det god mta.. vad annars? mamma lagar alltid god mat! Potatisgratäng och köttgryta! mumms.
somnade sedan gött i ny bäddat <3

mysdag

Godmorgon!
Vaknade upp hos Ida idag tsm med filippa. Vi hade en jätte trevlig kväll igår med skräck film och mys. Staratade dagen med att kolla på en till film Shrooms, den har jag sett innan men det gick bra ändå! har alltid tyckt att den har varit bra! men nej den är inte bra har jag kommit på nu! aja, cyklade iaf hem sen med filippa och nu väntar jag på Téa.
Blir nog en slapp dag idag för jag känner redan nu att jag knappt orkar röra på mig. Ingen jeans dag idag alltså!
på med myssisarna bara ;)
Ikväll blir det ridning oxå! det ska bli roligt?! :)

puss och mys på er.
dessa dagar ska jag bara njuta av livet!

snabbis

sista dagen idag och jag är lycklig! nu väntar 5 härliga dagar utan skola och åh vad jag ska njuta!* hoppas på fint väder oxå så blir allt perfekt!
man såg ju bara idag vilken skillnad det var på vädret från idag, det är gööt ;)
skolan idag gick fort för jag tänkte hela tiden på att det var sista dagen för denna vecka i skolan och då brukar allt bli lite lite roligare! gjorde Tacos på hk oxå btw!
Cyklade hem och satte mig framför burken och sätter mig väl snart framför den andra burken för då börjar top modell.
Ikväll blir det dans och vi ska cykla, hurtiigt ;)
Och sen ska jag blogga lite mer och sen kanske jag trycker i en film :D

ha en bra dag!

regn och rusk

hallu!
inte en så bra dag idag, iaf inte starten på den, starten på dan var piss! det regnad som spön i backen och jag var precis dy våt när jag kom till skolan.
Väl där gick det väl bra och skolan var lika seg som vanligt.
cyklade hem och som tur va hade det slutat regnat! satte mig direkt vid datorn med en macka i min hand som är den godaset av alla. den som min mormor alltid bjuder på. :)
Sen damp jag ner i soffan med syrran för att glo på top modell. även där åt jag mackor men även varm choklad. mummua*
Dagen var egentligen tillängnad till plugg men wath ever, har fan hela veckan på mig ;)
nu blir der promenad med bästa julia <3

jag är tydligen så värdelös som det går...
jag skiter i allt nu...
orkar inte mer , jag har växt upp

tackar!

ska passa på att säga tack till mina kära föräldrar oxå!
till mamma för att hon köpte min fina skolavslutnings klänning igår. Taack :D
och till pappa för att han kom hem med en fin PEAK (skid)jacka till mig igår :)
upptäckte sedan att det blev 2 jackor om man tog ut fodret, det var bra! :D


kläningen

stallet är mitt liv

stalletstalletstallet så har min dag sätt ut idag!
Stog på banan i typ 2 timmar när det var stro häst tävlingar. hade iaf trevligt sällskap annars var det jävligt tråkigt :)
Men vägrade stå andra klassen så jag och ida gick upp och åt och sen red hon simpe. Vi promenerade med gullan oxå.
Kom hem vid halv 5. var där ute i 4,5 timmar alltså :O
När jag kom hem hällde jag upp en stor skål med ostisbågisar i och hävde i mig till en bra film. det var härligt!
Och nu sitter jag här, vad annars? lutar till att det blir en promenad ikväll oxå för att bli av med ostbågarna.

Tyckte Alexander Rybak var en värdig vinnare igår av ESC! sverige kom på 21 plats av 24v:S men dom fattar la inte att hon har en unik röst!
det är iaf bevisat nu att om man bara har ett tillräckligt bra bidrag behöver man inte ha så många grannländer.

Hörs imon, nu är det kort vecka:))

Bolibompa <3

Igår var den sista gången jag satt på min underbaring.
Jag kommer minnas dej som en hel go ponny i vårt och torrt! som jag älskar <3
Du har lärt mig så mkt. Och på sista tiden har det gått väldigt bra för oss på lektionen.
Fick iaf en bra avslutning av dej.
Glöm mej inte, jag tänker inte glömma dej <3
J A G Ä L S K A R D I G



            <3

loppisLördag

hej alla männsikor! eller aa alla är väl dumt att säga.
men iaf! dom som läser min blogg :) även om det tyvärr inte är så många.

Lördagsmorgonen börjades med att pappa kom in till mig vid 5 :O för att mamma,jag,julle,eva skulle iväg på loppis i JKPG!  det kändes som man skulle iväg o resa för vi hade en fullpackad bil och om man ska flyga brukar man gå upp så tidigt. Men så var inte fallet idag.
Vi tog våran bil och körde till JKPG och började packa upp alla sakerna! Försäljningen gick bra!
Efter att allt var slut körde vi till stan där jag hittad en fin spets klänning på GINA men den var fö liten :/ men hittade en på Once for girls istället inte så känd.. men gu så mpnga fina klänningar! om man bara var rik så ;)
Men köpte en avslutnings klänning där iaf.
Sen körde vi hem och jag sov mestadels så det gick fort. Vaknade när vi var på 32:an ;)
Då bestämde jag att mamma skulle stanna till vid coop och köpa snacks tills ikväll. (ostibågar och Godis) blev det!
som jag ska njuta av ikväll samtidgit som vi hejar fram LA VOIX till en seger! :D

Nu är jag hungrig.
Vi ses

stress

hinner inte blogga om dagen!
uppdatering imorgon! nu ska jag göra min franska som är tills imon!
bra jobbat ronja kl är lixsom 22.20! inte bra..

för att summa ihop dagen har den varit riktigt bra ;)

kväll

har tagit mig en kort dusch nu efter ridningen. Fick nämligen ett sms av min kärasteBästaste vän julia <3 blev väldigt nyfiken på det smset..
och nu sitter jag här och chattar med mina små vänner julia,simon och isack.
Hoppas ni har haft en bra dag. det har jag! och tror den blir bättre imon :)



just understand me please....

?

har verkligen insett nu att en hård människa på utsidan kan vara jätte känslosam på insidan. så tänk på det nästa gång du säger nåt DUMT!
man kan faktiskt bli sårad.. detta inlägget är tillägnat till mina små vänner och till mig.
det är så svårt  att besluta när man hatar en av dessa. det är så svårt att vänja sig när man inte vill. det är så svårt att gilla någon fast man inte kan. det är så svårt att säga till någon att man gillar den. det är så svråt att säga JA!

Loppis

Vill ju faktiskt börja mitt bloggande idag med att gratta Malena Ernman som gick vidare igår i kvalet! det gick ju toppen bra! tänk om det är en vinnarlåt! och när jag ändå är igång med grattande tillbringar jag ett grattis till mig själv.. för idag är det Linnea som har namnsdag, och det heter jag 3 namn!

Nu över till något helt annat nämligen skoldagen.
Terrängen är jag mest nöjd med idag slog mitt rekord men fan så jobbigt det var.
musik prov hade vi med och jag tror jag får godkänt, aa det får jag ;)
När jag kom hem efter min cykletur fixade jag fram lite grejer som jag ska sälja på loppisen på lördag tsm med jullebulle! det kommer bli sååå najs ;) synd bara att vi fick plats 66 och 69 men vi får la skrika te varann XD
Nu ska jag äta och sen bege mig till stallet för en ridtur :D


PuZZ

I don't know







Rullande vecka

Nu kör en ny vecka igång och jag är med på tåget.
Känns som detta kommer bli en slapp vecka, med bara ett prov! skööönt.
Dagen idag har iaf vart slapp och rolig.
förutom när jag skulle cykla hem då det känndes som det inte kunde bli värre!
var asspissig nödig samtidigt som jag var så hungrig att jag höll på att spy samtdigt som jag frös häcken av mig.
Men sen när jag kom hem blev det bättre. För då slog sig Johanna och jag mig ner vid datorn och kollade in Robinson sen i lördags.
Efter det programmet gick vo ut och tog typ 150 KORT!! dom blev jätte bra! coola.
Men nu ska jag duscha sen ska jag gå och lägga mig.

du är bra som är så ärlig. det gillar jag <3
Vi får se hur det blir. Men jag kan inte bestämma det nu...
tyvärr.
Mon Pauvre

kvällen

bra kväll om man ska sammanfatta den, fast trött!
kvällen spenderades på shalom och hos ida T . Vi hade väldigt trevligt och roligt. synd bara att inte fler kunde komma från U-sek. Just nu sitter jag bredvid min systeryster och hennes kompanjoner. Ska väl sova snart som ni oxå ska eller? imon är det ju skola me. tyvärr! åh, det ordet gjorde mig på dåligt humör. imon händer det inte mkt. ska väl kolla in robinsson på datorn i och med att jag missade det igår pga av min lyckade fest!! ;)

i like fresh air. hihi

ticktacktickatack

Tiden går sakta när man har tråkigt eller hur var det nu?..
tiden går iaf jävligt sakta nu och jag har jävligt tråkigt..

så snälla gå lite snabbare så att mina snygga och stygga flickor kommer snart! ;)

Loppis och hela köret

Dagen har gått i ett men den är inte slut än inte..
började dagen med en tur på stan med mamma. Vi brukar ju stå på denna loppis som äger rum varje år . men vi hoppade det denna gången för att spara in så mycyekt grejer som möjligt tills nästa helg i JKPG! det fanns iaf mycekt saker bla. en svart väska oanvänd som jag köpte! bytte också mina två t-shirtar som jag fått från JC mot två andra. Sen yrade jag runt efter skolavslutningklänning oxå, hittade en del på CREAM men vill ha en som jag sett på Gina!
så det återstår att se vilken dress jag har den 11 juni.
Nu är förberedelserna för ikväll snart klara och mina vänner kommer  vid 18.30. Jag tror att det kommre bli en fartfylld och underbar kväll med dom :) 

regn och helg

Typ världens slappaste dag idag! hade vikarier på eng och matten sen inställt NO som var innan lunchen så vi stack upp till stan och käka pizza! det var gott men mättande som ledde till mag ont...
Sen slutade vi vid 2. Åkte till mormor, och sedan åkte jag och mamms för att handla tills imon. till min födesledags fest!
sen var det stallet (hästkul) och sen rida. Red på Revalia (ny) det gick bra! pigg och lite stark men ändå kanon ;)
Nu har det bara varit slappt men imorgon blir det mér fart på't ;) det ser jag fram emot.

Har ju öst ner en hel del regn idag oxå. kan säga att det är inte det roligast att rida när det mullrar/regnar och blixtrar. fast vi red ju inne! men ändå.. Det värsta är ju inte blixten tycker inte jag. det är mullret alltså ljudet det är hemskt!! :O
Hoppas det inte är så imon, det får det inte va!
Nu ska jag inte göra mycket, men inte sitta här iaf.

ha en bra fredagkväll*


En vän sa att hans kompis hade skadat sig, då sa den andra vännen:
- aha, ligger han i koma då?
. nej, han ligger i Eksjö.


hahah xD höll på att flabba ihjäl mig när elin berättade den för mig. Det var en som hon kände som sa det xD

jag lever för att äta, jag äter inte för att leva

Dagen har dragit sig segt framåt! fick iaf VG på provet idag på svenskan, nöjd *
Åkte hem efter skolan med johanna. Åt lite och sen åkte vi till stallet! Både hon o jag red på BB , och det gick kanon :)
Nu väntar plugg o lite skit! vilket jag inte gillar. ska städa mitt rum me om jag hinner!
Något som är bra iaf är att imon är det fredag och det innebär inställd lektion och pizza :)
Det ska bli gööt för mig som äter hela tiden!
Men första ska jag roa mig med lite spel.


Nu blev jag sugen på choklad pudding, guu så gott *

Godmorgon!

För er som är morgonpigga.
Nu sitter jag här och kl. 07.33. det är härligt när man får lite tid över till datorn (bloggen) såhär på morgonen,  ( vilket inte brukar hände) för jag hinner nog inte med den annars idag!
Startar med slöjd om 35 min.
Sen är la dagen rätt slapp som det ser ut från min sida.
Det ända som drar åt resårbandet lite är svenska provet. men det är ju på sista lektionen så jag har ju gott om tid på att öva. och tro nu inte att jag inte övat nåt! det har jag gjort !!
Efter 14.50 cyklar johanna och jag hem till mig för att sedan dra vidare till stallet för att rida BB!
och det blir i paddocken idag om det inte regnar!! för ja har ridit ut två ggr nu.
 Men nu ska jag cykla till skolan!
ha det bra ;) det ska jag ha

städning

En väldigt trevlig måndag idag .Med promenad på NO:n och städning med johanna babe :)
Hittade massa skumma saker i örsbäcken idag på NO:N det var lite läskigt höhö!
Annars var det en flummig och rolig dag! cyklade hem till johanna efter schoolan och kollade på MF DVD. men johanna fick krupp på den för den hackade! sen städade vi hela hennes rum, (grov städning) men jag låg mest i sängen och bossade över henne! det gillar jag ;) Det blev riktigt fint och ungdomligt! :)
Imon blir det Skola,Dans och U-sek möte på det!!

Grattis till Isack oxå som fyller 14 idag!
see ya!


i
sack Johanna Julia Simon

...

Du får känna som du vill.
Jag finns alltid här.

tankeLÅT

sitter och lyssnar på massa låtar och det känns verkligen som det handlar om mej. och den känslan är både hemsk och underbar<3
men det är bara vissa ord som man verkligen blir fast vid.
 fast vissa saker kommer aldrig bli sanna, det känner jag på mig! men hoppas kan man alltid göra. eller hur, fast det är nog det jag har gjort för mycekt?...

Du får ta den tid du behöver
Moving on
I was wrong from the start from the bottom of my heart
Älskar dej så
Du får inte riva mina murar
Du får inte ha mig som en dröm, för jag vill va din verklighet

sommarplaner

Nu är det bokat! aaa

Har inte haft några planer inför sommaren i år! men mamma kom med ett förslag förra veckan på att åka till falsterbo horse show i sommar! och det tackar man ju inte NEJ till direkt!
så i sommar drar jag, kusin (sara) :), mamma och grannen till falsterbo! det ska bli ett nöje !
Men det blir ju inte bara falsterbo som handlar om hästar! självklart drar ju julle o jag till strömsholm den 14 juni!
som alltid! :D

Sen får vi la se om det blir nåt mer resande ner till kusinernas stuga kanske på västkusten eller så! där är det mysigt. Eller i våran stuga i boxholm. där är det oxå mysigt!

hoppas ni får en bra sommar, det får nog ja <3



    


strömsholm



kusins stuga

springspringspring

En fartfylld och lång helg!
det blir alltid så när Märta är i farten. och trevligt har det varit! :)
Vi har hunnit med: leka ute , tipspormenad, agility, lekparken, stan, stallet och massa mys <3
Igår blev det tidig uppstigning för mig på en lördag. Hade jouren i stallet och vill aldrig mer göra om det! det är ett så slitigt arbete! Men det bästa med helgen är ju VÄDRET! riktiga sommarkänslor har man ju fått nu! solen skiner och det talas om att man kan bada! men jag vågar inte det än... försöker jobba lite brännan men det går inge vidar! tyvärr..
det är ju så tråkigt framförallt, ne då tillbringar jag helldre min tid framför denna burk, fast det förstås man blir ju inte brun då! .
Idag söndag blev det tipspromenad i skogen och sedan kollade vi lite på dom stora agility tävlingarna som var bredvid.
Sen åkte 08-orna hem och vi åkte hem till tröskargatan igen. Jag får en så skön känsla när någon ska åka hem och dom ska åka en bit t.ex till sthlm. Då är det så skänt att veta att man slipper åka hem, man behöver inte packa och får sitta i bilen minst 7 min! det är sköönt tycker jag ;)
Nu ska jag göra nåt annar kanske sola.... ne det är för tråkigt! och ingen sol. bara lite!
sen blir det nog att kolla på fotboll! heja TFF! ;D

tjabbadå!


sommarklänningen åkte på i helgen


kusinVitamin


MärtisenÄrtisen

majmaj sköna maj!

1 maj!
april har bara sprungit förbi känns det som. och nu är det 1 månad mindre till sommarlov!
Och maj kan inte inledas på ett bättre sätt! solen skiner och det blåser inte!
Idag blir det slappt! Men snart kommer faster Eva, Mats och Märta :) <3 det ska bli kul de ska stanna här tills på söndag!
Förebered på många kort! på minstingen och sötingen. <3
Imorgon blir det stallet tidigt som fasen, har jouren vid 08.00 :S och sen knatten med elin!

bilder från igår:
 





glöm inte att man får luras idag ;)*

valbooorg

Valborg är nu över!
är faktiskt ganska nöjd över gårdagen i stallet! förutom den trpkiga publiken som aldirg klappade händerna....
men uppvisningarna var kanon ;)
efter stallet åkte johanna och och jag hem till mig för att byta om och lite. sen kom simon och julia! :)
jag höll på att bryta ihop när simon berättade var han hade cyklat när han skulle hit. han hittar ju inte vettni! xD det var det roligaste på kvällen!
På kvällen var det massa flum med kortspel,kubb och prat! myssigt (L) dom åkte hem vid 00.00 ungefär. alla utom johanna, för hon stannade kvar och sov hos mig :)
Puss på en braa dag <3