Hiss&Diss



Hiss:
Idag tänker jag hissa picnik.com.  Så roligt och fint har det nog aldrig vart och blvit när jag redigerat bilder! och inte tar det lång tid heller och det finns så mkt att välja på! hiss på den ;)
Diss:
Firda tidnigen får min diss idag! eller egentligen inte dom för det är kundtjänsten som ska ha dissen *
Jag skickade in att jag ville börja prenumerera igen på tidningen. Och då skulle man få twilight filmen oxså.
Men jag har inte fått nåt än och det var typ 3 veckor sen jag skickade in! om inte mer!
så diss till FRIDAS kundtjänst... hoppas den kommer snart om den kommer*

Bilder från Picnik





Kvällsbloggning

Hello alla som läser min blogg!
Jag uppskattar alla som verkligen läser den <3
Kom hem från johanna för nån timme sen och har jaft en trevlig dag med henne :) var med isack o simon på kvällen oxså, det var trevligt att träffas!! :P
bilder kommer! (imon!)
På tal om imon så ska johanna komma hit på kvällen och vi ska laga mat och bara ha allmänt mysigt <3
som vanligt. (A)

Nu börjar snart BB igen jag som följre det konstant, fast det är inte så bra egentligen*
pözz

Nya bilder

Sitter inne på picnik.com nu och gör om massa bilder! faktiskt en riktigt rolig och bra sida som jag kan tipsa om!
Här kommer några bilder som jag gjort nu ! ;)



FotoMys

Sitter hemma hos johanna nu och bloggar!
Vi har haft en trevlig stund nere på stan. Köpte ett par nya trosor på lindex, bild kommer !
Vi  lunchade även på bakfickan, det blev en saftig och god baguette för min del.
Nu ska vi bara slappa och johanna håller på att sätta upp massa snygga (vad annars?) bilder på oss på sin väg;) som hon precis har fått hem i sin lilla brevlåda. 
Imon kommer hon sova hos mig oxså fatta vad mysigt, ensamma hemma vilket betyder FF! ;)

puss på ruuumpppoan! 


 

skor och paris

Gick nyss in på både skopunkten och dinsko webbsajt! men det fanns inget som passade mig i smaken. Och om det hade gjort det hade jag ändå inte kunnat beställa! för nu kommer ju detta problem igen med att inte kunna prova...
Men iaf ! får la ta en drive till jönköping eller linköping någon dag;)
Nu ska jag glo på Peris Hilton My new BFF! :)

se ya

Johanna

Imorgon ska jag vara med johanna. Vi har typ smsat hela veckan eftersom båda har varit borta oså. Och ju mer man hör va varandra saknar man varandra. Så idag kommer hon hem och imorgon ska vi gå på stan och mysa. Det ska bli roligt att träffa henne igen fast det inte var så länge sen. Tror vi tar en lunch med på bakfickan ;) mer omdet får ni höra av imon.
Men läs gärna hennes blogg oxså : Juhannaax.blogg.se

PussPuss på den tjejen

uppfriskande!

Har nyss kommit hem från en skön promenad. Inte så lång men det var väldigt skönt! an känner sig så uppfriskande och glad efter en promenad och så får man verkligen rensa sina tankar oxså.
Har ju som sagt inte gjort ett skit idag men det var ganska skönt att bara slappa. Jag har ju bakat och promenixat och pratat med massa folk och kollat på tv och suttit här och det är ganska gött ;) men man får inte göra det för ofta för då blir man ju en soffpotatis!
Ikväll blir det att glo lite på TV och sova. jag längtar efter min säng*

Man får inte roligare än vad man görs'e

Hellouw! Uppdaterar inte förrens nu som ni märker, men har inte orkat på förmiddan och har lite smått bloggtorka.
Vad ska man skriva om?
Har inte gjort ett skit idag iaf och vet ifan om jag kommer göra nåt mer asså! känner mej ganska trött oså idag. Men man blir ju det när man bara sitter framför tv'n och datorn hela tiden. Men nu ska jag iaf göra en liten ansträgning och gå ner i köket o baka!
Se ya ;)

vad hände?

vad har hänt med allas våran BlondinBella? Hon har just gått och färgat håret brunt! men hon passar fan i det! nästan bättre än blont :S sry! Men blondinbella är fan blondinbella och ska då oxså vara blondin! men nejdå! gillar att hon förändrar sig och att det faktiskt passade! det var rysligt snyggt! får se vad pressen tycker om detta. Jag gillar det iaf ;)
Go BrunettBella ;)


BrunettBella

Onsdag och Grönan!

Äntligen var det dags för höjdpunkten nämligen gröna lund! :)
vi gick upp tidigt för att var där när det öppnade och det var vi nästan men vi var inte ensammna! tog ett tag innan vi kom in. Och när vi väl kom in var vi smarta och tog dom vi verkligen ville åka först innan alla köer började! så vi körde på Lustiga huset och vilda musen först! Vilda musen trodde jag att jag skulle dö i men det gjorde jag inte som tur va! :) men jag skrek det hela tiden att jag skulle dö XD men det var roligt ändå :) Sen gick vi där tills typ 5 ! då åkte vi hem. Hann med ganska mkt faktiskt men man orkar ju inte såt i alla dessa köer så att vi åkte ändå i så mkt. men det var en toppen dag!
förutom slutet på dagen då det var dags att säga hejdå till jeffrey! som återvänder hem till Boston på Måndag! och det innebär att vi inte kommer se honom på länge. Så när han lyfte upp mig och viskade i mitt öra- I love you so much Babe! och pussade mig på kinden då kunde jag inte hålla tårarna längre.. :/ han är så snäll och rolig så ni kan inte förstå. Ni måste träffa honom för att förstå det. Men jag hoppas jag träffar honom vid jul igen! men jag vet inte <3 Hoppas går ju alltid.




Kusinerna som var med på grönan!

dvärg trion

blåtåget/spöktåget

Malin som findus

Ronja som pettson

puss på denna fina dagen <3

Tisdag

På tisdagen åkte vi till en marknad! som sög röv! där fanns det typ ingenting till och med tordagarna i tranås är bättre och då är det jävligt dåligt! * Så vi åkte där ifrån ganska kvikt!
Åkte hem o åt ist och sen åkte jag, malin, pappa och jeff vidare med bilen till farmor och farfars sommarstuga där vi hämtade anders för att åka in till norrtälje. Där dom skulle fixa nåt och och vi skulle kolla i lite affärer! men vi hittade inget så vi letade efter pappa och anders ist som hade gått iväg! och det lyckades vi inte med! letade igenom hela norrtälje city typ xD men tillslut stod dom bara runt hörnet typ! vilken tur *
På kvällen åkte vi och badade igen*
<3


i kvällsolen

liten del av mitt sällskap
Åke, Pappa, Kalle, Jeffrey

mysigt

perry o sisko

Måndagen+ lite skit

Jag hann visst idag och orkade! för det blev ingen TV för min del :O på grund av min dumma pappa som ska kolla ist!
Men men livet går vidare ändå!

Åkte ju som sagt till sthlm i måndags och där var vi tills idag! i Måndags gjorde vi inte så mkt vi kom ju fram på eftermiddan så på kvällen åkte vi till en super mysig sjö och badade :)

turtuduvor i bilen

Sisko och Perry i soffan.

Perry o ja <3

i vattnet

gick så bra att sitta på mina axlar!

underbart fiint

hemma*

hemma igen :)
efter några trevliga dagar i Norrtälje och stockholm! Bloggar imon för jag orkar inte nu och ska kolla på Tv!
ses då . pusspuss

All for love

yeees! jag han ett inlägg innan jag drar! vaknade fan vid 7 idag för att syster sov i mitt rum och hon skulle jobba... så hon gick upp! bööeg!
Nu har jag iaf hunnit med massor att göra! duschat, ätit frulle, städat hos kaninerna ;) eller hos djuren då. För enligt johanna bor jag ju på en bondgård! xD
Just nu sitter jag och lyssnar på Bryan Adams- All for love! och Jeff står i duschen och sjunger på låten sen helt plöstigt kommer han ut och ba- BRYAN ADAMS SUCKS!!!! hahah han är goo han XD
Nu ska jag nörda bryan adams så att han blir hjärntvättad! xD

se ya (L)

laddning!

Nu ska jag lägga in lite låtar till min lilla fula mp3... så jag har nåt att lyssna på imon! och så ska jag rensa kameran och ladda den! jag laddar redan mobilen!  ;)
sen ska jag lägga mig tidigt så för vi ska åka vid halv 11 imon!

XoXo

clothes



Min packning för veckan!
kommer inte ens använda hälften!
i think

bilder från idag!


JohannaBabe

sötan

200 ;)

hej!  (igen..)
kan hända att detta blir det sist inlägget på typ 4 dagar :S hur ska detta gå, kommer få sådan ångest ! men jag får klara mig.
Har nyss vart nere på stan och laddat telefonen med 200 kr vilket innebär gratis sms :D göötis!
Just nu pratar jag med johanna på msn och vi har grymmt kul med hennes brända pannkako..
aja inte så intressant för er!
Imon sticekr jag ju då, så ha en bra vecka. det ska jag ha <3 med grönan, shopping och släkten, mys <3

Desperat

Hej !
Har nyss fått i mig en god kvällsmat med trevligt sällskap. som vanligt :P
Johanna åkte hem för några timmar sedan och vi hade det roligt som vanligt, fast brist på ideer att göra! som vanligt.. ;)
Imorgon drar jag till sthlm som jag nämt i tidigare inlägg!
Ni kommer få en uppdatering till innan imorgn. :)
Men nu ska jag faktiskt ta min cykel och cykla ner till stan och köpa ett kontantkort! snacka om desperat???

se ya,. kommer om ca. 1 tim.

<3

wtf

Hej på er! :)
Sitter här och väntar på att johanna ska komma och plinga på, på min dörr. Vet inte vad vi ska hitta på brukar bli lite problem med det när det gäller oss! men efter ett tag hittar vi allltid på nåt ;)
Igår kollade jag på 102 dalmatiner, den är faktiskt bra och inte alls töntig xD faktiskt första gången jag såg den på engelska och den var självklart mycket bättre än när det är något dubbat språk! somnade ganska sent för jag kommer ihåg att jag inte kunde somna! eller var det bara en dröm! 
äh, wtf vem bryr sig om när jag somnade!?
måste komma på nåt nytt att skriva om!!! men vad?

Stockholm VS Miami

Stockholm:
På Måndag drar jag, farsan, lisa, oscar och jeff upp till sthlm! för vi ska lämna jeff där och så stannar vi tills på onsdag. Pappa och jag ska bo hosm ina kusiner :) medans lisa och ogge ska bo hos Bibbi (pappas moster)
Vi ska under vecka på grönan och shoppa lite kanske! och umgåsa med släkten såklart ;)
Kommer nog inte blogga under den tiden då om jag inte går in på typ malins? men ni klarar väl er ha? men jag bloggar ju när jag kommer hem! ;)

Miami:
jaaa! snart är det bokat! vi har iaf sett ett hus nu som vi bara ska skriva kontrakt på oså :)) men vi har fortfarande inte bokat något flyg men snart såe. Huset är väldigt stort och fint med en fin pool och huset lgger precis vid en kanal (havs vatten) och det är typ 1 kilomter till stranden! kan det bli bättre? och i Miami! vem vill inte åka dit, herregud!
A det får bli min julklapp och jag nöjer mig med det :) faktiskt..
hoppas flyget och allt går bra oxså så att det inte kraschar...
Miami here i come!!! :D


stockholm!
VS
Miami!

huset är det bakom vattnet ;)

vilket väljer du?
stockholm eller Miami?

mitt val är lätt!

poliser ? finns dom!

Ne jag tror fan inte det , inte i Tranås iaf!
Jeffrey berättade för oss att när han var ute igår natt hade han sett 3 slagsmål!!! en gång 2 tjejr, och sen två gånger killar som bråkade! och inte en jävla polis fanns där! hur jävla dåligt är inte det??
han sa att i Boston där han bor är det poliser överallt till och med inne på klubbarna. Och det är ju bra för då vågar ingen bråka. Snälla boston skänk lite till Tranås usla poliser! om dom ens har några?

superzize VS superskinny

Hello !
Sitter framför datorn ny igen vilket jag gjort de senaste timmarna typ! nedå men jag åt jävligt god mat nyss! grillad kyckling riktig klyftpotatis, gooood sås och bea sås! mamma gör alltid det bäästa :)
Nu ska jag kolla lite på TV pch mummsa i mig lite gottis. Men fan jag börjar nog bli fet! äter hela tiden...
Next superZize?

Hiss&Diss



Ja nu var det dags igen för hiss och diss listan!

Hiss:  Idag tänker jag hissa polkagrisen! den är så oemåtståndligt god och det bara slukar sig i munnen. Speciellt om den legat i solen lite och den blvit lite mjuk så det är lätt att bita i den. Annars kan det var svårt att ha alla tänderna hela! men iaf så älskar jag polkisar just nu*
Diss: Idag ska jag oxså dissa och jag tänker dissa Nätshopping! visst det är en perfekt grj om man kanske inte just har den affären i stan och man verkligen har sett nåt man vill ha! men då kommer vi till alla dessa storlekar. Bara för att du har S i ett linne från Gina betyder det inte att du har S i ett linne från Hm, (typ) och man kan ju inte prova linnet via nätet! ne det går inte! så idag dissar jag nätshoppingen!

Grillbuffe ! *

Godmorgon eller ska man säga godfrömidda? aja, kl är ju iaf 12.00 exakt nu så jag antar att det blir god förmidda ;)
Gårdags kvällen var superbra! med jätte god mat på strandbaren och en fin sommarkväll dessutom. Jag var uppe ganska länge igår för att dom visade dubbel avsnitt från Big Brother på TV400, så det var jag ju bara tvungen till att se!
fast egentligen så händer det inte alls mkt dom här första programmen det är faktiskt ganska boring! men efter ett tag tror jag att det drar igång! får iaf hoppas på det.
Idag ska pappa, Jeff och morfar ut och segla. Men jag ville inte hänga på! så jag stannar hemma och kanske jag och mamma åker upp till mormor och gör henne sällskap! :)
Men nu ska jag kolla på allsång på skansen på svtplay och på my new BFF på tv3's hemsida!
seya

Outfit


FaceLook

Dresscode

Idag


I Gränna
Lisa o Jag

Oscar Lisa Jeffrey Ronja Pappa Mamma

Coolingarna!

Gårdagen


Tårtan

Folk

Folk
Oscar Lisa Jeffrey

Polkagris och Minigolf!

Hej på er!
Förlåt för lite halvbra uppdatering, men jag har faktiskt inte haft tid!
Igår hade jag en supertrevlig kväll här hemma med mass folk och kubbspelande! det var sjukt roligt! :)
Blev inte så sent men jag vaknade ganska sent idag ändå... i always do!  Men iaf så steg jag upp för att åka ner till stan med pappa och jeff. Vi åkte runt lite och visade han lite saker. Sen åkte vi hem igen och nu är jag nyss hemkommen från Gränna/linderås. Tanken var att vi skulle åka till Gränna och spela minigolf, men den tanken blev inte sann! för att det var sjukt mycket folk och väldigt dyrt på den banan så vi åt bara glass där och körde sedan vidare mot Linderås . Där var det desstu billigare och mindre folk! så det var perfekt! förutom att jag kom näst sist då.... hmmpf.
Nu ska jag fixa iordning mig inför kvällen då vi ska ner till strandbaren och äta grillbuffe! med Lisa,Oscar,Jeff,Elin,Mamma, Pappa. det kommer bli mkt trevligt! kommer en bild på outfiten sen ;)

XoXo/ Ronja

fixfix

Nu är jag färdig för eftermiddagen och kvällen, gästerna kommer om cirka 20 min och då ska jag minsann inte sitta här och uggla!
Så nu ska jag ta mitt pick och pack och dra mej nedåt ;)


Dresscode for tonight:
Kjol blå- Indiska
spets thights- JC
vitt linne - HM

facelook

Krämer och fest

Hejhej!
Har nyss kommit hem från stan! var där med pappa, farmor, farfar och Anders. Jag köpte en ansiktskräm på ÖB och lite godis* Men jag trodde faktiskt dom ksulle ha mer sånna krämer där för det har jag sett men inte då. Så det blev jag lite besviken på. Men jag hittade iaf en av dom som jag behövde!
Idag vakas det fest för min syster som fyller 21 år idag! Mamma har stått i köket hela dagen och vi andra har inte ens vart hemma, stackar'n! men så är det ,hon är ju bäst på't så då får vi låta henne stå där! ;)
Gästerna kommer vid 3 och innan det ska vi äta och ja ska fixa mig!
så jag hör av mig senare, LOVE (L)


Dresscode:
Orange tröja- Ullared
Jeans Leggings- CREAM
Orange armband- Lindex
Guld öronhängen- Ur&Penn

mina köp*

love them

Nu har jag precis ätit lax och umgåts med min släkt eller a en liten del av den. Och nu sitter dom kvar där nere och jag sitter här uppe och bloggar! vilket liv man har! Tror det blir computern hela kvällen om det inte är nåt på tv'n? och så får man ju umgås lite mer med dom. lixsom hur ofta träffar jag min pappas farbror som vanligtvis bor i USA! ?
- ne inte så ofta! (tyvärr)

Asså nåt som är så jävla bnra med amerikanare är att dom är så himla trevliga!! dom skrattar och pratar typ hela tiden. och det gillar jag verkligen. det är nåt speciellet med dom. Och den speciella saken är nåt bra :)


Nice Nice

Americans

yes the have land!
a nu har dom kommit och jag har prata lite engelska. Men det är rätt så pinsamt när man inte fattar vad dom menar! man ba- excuse me, haha xD men det löser sig. Så himmla gulligt när dom kom Jeff ba lyfte upp mig och gjorde ''BearHugg'' på mig, det gjorde han förr när jag var liten. Var nästan nära till tårarna. <3 Och sen ba-
Look at you, you're so beautiful !
 då blev jag so glad :) taacktaack
Men nu har vi lämnat han hos min syster Elin för där är det födesldagsfest ikväll!
PartyParty!


självklart är den hissad ;)

I love american's

Tisdagens Bilder


Téas snygga skor

jag

Tog en fika på gottet!

mat FIX!

AkonBacon

me

Pizzan

<3

skräcken

gick ut en sväng



Tack för värsta bästa dagen :D

Måndags Kväll


I måndags med gullefia :)

I måndags med gullefia :)

I måndags med gullefia :)

I måndags med gullefia :)

I måndags med gullefia :)

I måndags med gullefia :)

I måndags med gullefia :)

I måndags med gullefia :)

Outift's


Dresscode yesterday
overzize tröja  JC
vitt linne Gina Tricot
 Svarta Jeans Cheap Monday

Dresscode Today
lila Linne Lindex
Jeans Shorts JC

Gäster

Hej på er! *
Hoppas ni mår bra jag mår great :)
Gårdagen med Téa var toppen, vi lagade hemmagjord pizza pch det gick superbra! med såna snygga kockar så ;)
bilder kommer sen när min kamera laddat klart med batteriet. Igrå somnade Téa och jag typ kvart i 2 inte så sent ändå?
Men vi hade en jätte mysig kväll och vi hann plöja igenom 3 filmer ;)
åkte hem i morse efter frullen och nu sotter jag här färdig fixade inför våra gäster som kommer vid typ halv 3. Dom som kommer är min Farmor och Farfar och sen min pappas farbror från USA och hans son. Alltså min pappas kusin.
Och kusinen kan inte svenska så det blir att prata engelska för fulla muggar ! det kan bli kul men oxså jävligt pinsamt! *
Jeff stannar nog lite längre och åker upp till sthlm med pappa och mig nästa vecka. Då vi ska gå på grönan och umgås med mina kusiner o släktningar där uppe ! :)


Bilder från igår o lite kommer och på min Dresscode idag!

Billigt*

Hej! förlåt för dålig uppdatering idag, men hann inte imorse oså. men nu hinner jag en liten snabbis innan Téa o jag ska baka våran egna lilla pizza (A)
Igråkväll kom älsklingsjulia till mig och vi tog lite kort och och pratde en massa ute i en lekpark det var mys <3 ILY 
Sen gick vi in och kollade på en morden i midsomer film. Fast vi var inte så ''inne'' i den för vi pratde mest* 
Somnade väl vid 2 typ, taack för en supermysig prat o mys kväll (L)

 Idag på morgonen somsagt hann jag inte blogga för jag skulle iväg till Téa min (a) Väl hemma hos henne började vi kolla på  Benjamin Buttons otroliga liv* den var super braaaa! verkligen en sevärd film.
Sen åt vi lite mat och körde vidare ner mot stan. Där köpte jag present till min syrra som fyller år på torsdag hela 21 år! ;) grattis*
På stan fikade vi oxså (såklart) och hyrde en film för 15 spänn!!!! bääst med billigt ;) BB xD
Så nu ska vi laga pizza och sen kolla på filmen vi hyrde.. sen blir det att jag sover här.
Hoppas på en rolig pch mysig kväll ! men det blir det alltid med henne <3

PUSS
we love you

äntligen <3

Idag får jag äntligen träffa Julia, vi har inte setts på flera dagar eller om det är veckor till och med ;O usch.!
jag har saknat henne massor och idag ska hon komma till mig och nanna över <3
Det blir förstås massa snack i och med att vi inte träffats på flera veckor <3
ÄLSKAR DEJ <3


tidig morgon!

Godmorgon eller vad man säger! för mig var det godmorgon för länge sen. Idag vaknade jag faktiskt för omväxlingskull vid 9 och gick upp då oxså. Annars har jag ju gått upp halv 11/11 de närmaste dagarna. Men nu har jag kommit på att man hinner mycket mer om man går upp tidigt. När jag vaknade vid 11 hade ju hela förmiddan redan gått åt till att sova. Men nu på morgonen har jag hunnit med att: äta frukost, varit på stan och handlat kanin mat, städat hos kaninerna, duschat! ja ni ser ju! och NU är kl 11!! och då har jag hunnit med allt. det är allt för bra!
Nu ska jag fortsätta att arbeta. jag ska nämligen städa lite på toaletten! frescchi !;)


NYLM

Piics







LOVE
NYLM

what a combo!

Idag kom johanna till mig på eftermiddan. Vi spelade lite spel som vi brukar och tog massavis med kort som vi älskar att göra! Bilderna kommer upp inom kort! Men sen åkte hon hem och då slaffsade jag i mig en halv pizza som farsan vart och köpt. vaddå fet? Ska nog ta en promenad imon på morgonen för att bli av med den.


dresscode

Facelook

Brittan!

Tycker det är så coolt att Brittan har vart i sverige nu och jag skulle gärna vilja ha sett henne. men det kanske blir en annan gång?!
Men iaf så beställde jag nyss en greatest hits skiva av henne från Ginza för bara 49 pics! så jädrans billigt! så det var bara att slå till. Nu är det bara vänta tills den kommer sen kommer det eka med brittans musik i mitt hus!
Men tills dess får jag nöja mig med den gammla skivan jag har !

trött?

Hellojsan!
hoppas ni mår bra jag mår prima! Är inte alls lika trött som igår iaf.
Fast man blir ju lite trött förstås av vädret som bara rinner ner utanför fönstret!
Kollade nyss på ett norskt tv program som visades på 2:an som handlade om ett stall mitt i stan. Dom hade alltså ett stall mitt i stan, det var jätte int oså! men don hade typ inga hagra oså bara lera i hagarna! så det kan inte vart så bra miljö där tänkte jag. Men tillskut så fick dom iaf en stro sommarhage så det var ju bra :P
Snart ska jag nog äta och sen ska johanna komma hit så ska vi leka ;)


LOVE

Alice

Alice Nicklasson

har inte pratat på jätte länge nu. Men nu tog vi upp kontakten igen på MSN. Och det gjorde mig verkligen glad <3 Jag har tänkt på dig mkt och att jag vill träffa dej. Och det känns så bra att prata med dig om vissa saker. För du bor ju inte här och du är inte en sån som sprider vidare all skit! så du vet ju inte hur alla personer är och det är så skönt <3 du känns vérkligen som en bästa vän.
Jag Ä L S K A R dig och S A K N A R dig <3

mummsi

Sitter just nu och knarkar Veronica Maggio och Britney Spears musik på YT!
Och man hittar så många gammla godingar som man bara måste lyssna igenom, speciellet gammla britney låtar :)
och snart ska jag hämta nått gott att tugga på som godis.. mumma.*
Men borde egentligen inte det man blir ju lite rundare då!
så det får jag la snart lägga av me.

Ha't göttare än göttast ;)

KOMMENTERA

Nu ska jag snart äta! Grillat dessutom.
Sen blir det sommarkrysset med päronen, sådär kul va?
sen kanske datorn igen, men bara kanske.

Tycker föresten att ni är j*vligt dåliga på att kommentera! så gör det nu för bövlen! ;D


NYLM
/R

Boringt!

Har precis sminkat mig och typ gjort mig iordning! för ingeting.. det känns ganska surt! sitter här en lördags kväll och regnét bara öser ner! fun life! noops.
Men iaf så tog jag lite bilder oså! så ni får se några av dessa här och nu.
Har varit hos mormor och morfar och fikat och tagit kort på mormors alla vackra blommor*




Hiss&Diss



Hiss: idag tänker jag självklart hissa tävlingarna på Falsterbo Hore Show! vilken spänning vilket väder och vilka hinder! detta ställe är bara ett måste för en häst intresserad person! helt klart bäst på sommaren :)
Diss: Idag vill jag dissa Tröttheten! jag hatar att vara trött en hel dag och man orkar verkligen inte göra någonting. Och då måste man lägga sig tidigt denna kväll för att inte vara trött imon. Så idag dissar jag tröttheten!

Slappt!

GoMiddag!
Vaknade vid halv 10 idag typ men somnade om och gick upp vid 11, det var skönt!
Åt lite frukost och sen tog jag en dusch. Så nu könner jag mig fräsch igen. Har suttit här i nån timma nu och lagt upp bilder från falsterbo på både bloggen och på bilddagboken. Men nu är jag klar!
Idag händer det inte så mkt , är ganska trött oså sen igår så det blir la bara chill.Men det är gött det me.

ILY

Hästbilder

Bilder från Falsterbo Horsw Show 2009
 











min tröja som jag köpte.

FALSTERBO HORSE SHOW 2009!

Kom hem igår kväll efter en underbar dag  i falsterbo. Hoppning hela dagen och man tröttnade aldrig!
Allt var precis perfekt  vädret och allting. Vi var där vid typ kvart i 10 och då gick vi in och bänkade oss vid hopparenan. Och där satt vi näst intill hela dagen! Falsterbo är verkligen något man inte vill missa som  hästmänniska. Det blir ju en sådan känsla när det kommer in en svensk på banan. Ett sånt liv och sara och jag höll krampaktigt i händerna när dom svenska hoppade. Bäst var endå när laghoppningen startade. Då det var 10 olika lag med 4 olika personer från varje land. Och det slutade med att Irland och Sverige hade likadan poäng tills Rolf-Göran Bengtsson rev ett hinder och sverige slutade på 2 plats! men det var bra ändå! fatta vilken spänning när det avgjordes.
Så denna dag var den bääästa på länge <3

Och sällkapet likaså! hade grymmt kul på hem vägen och på dit vägen. Med mycket skratt och snack! så blir det alltid med Sara och Tossan o ja Xd:P men mycket klastro me xD hahah
ni förstår nog inte men iaf!
Kanske lägger ut videos på youtube sen om det funkar. men så länge får ni nöja er med underbara bilder..

kan sammanfatta denna dag som den bästa på länge.<33 :D

byebajs!

hejdå Tranås!
Hej Skåne,Malmö och FALSTERBOOOOO!:D

Yees!

yes jag hann blogga lite innan jag åker!
tog mej nyss en kall dusch efter den hektiska morgonen i stallet. Idag var det inte bara 2 hästar jag skullle mocka och göra maten till utan det var 3 till! så det tog ungefär en timme- sen red jag typ i en halv timme, mer han jag inte. Men det gick bra!: ) så nu är jag hemma och sitter här och tycker synd om min älskade Julia som just nu inte mår så bra...
aa jag vill bara träffa dej <3 blir ju orolig. men vi ska prata i telefon lite senare. Och då får jag höra hela historien <3
Ne, nu ska jag äta kycklign och ris som mamma duktig har lagat <3
Puss Puss


see ya!


jag saknar dej gumman <3

Falsterbo here i come!

Japp imon gäller det! då drar jag, kusin sara, granne tossan, mamma och pappa ner till sköna skåne och sköna falsterbo! där det hålls massa stora hästtävlingar! för er som inte visste det! men iaf, jag har aldrig varit där innan så det ska bli ett nöje att komma ner. Och vem vet nästa år vill jag nog åka hela veckan, och det kanske jag vill!
men tills dess satsar jag på en dag ;)
har'e bra!
bloggar när jag kommer hem <3
LOVE.

Den goda gärningen!

Jo just det. Glömde berätta om den godgoda gärningen jag och johanna gjorde uidag i stallet!
Jo det var så här att vi hörde Mulle (katten) jama upp på logen. Så johanna ställde sej i loge trappen och missade hit honom. och så kom han men sen gick han upp igen och vände sig om och stirrade på johanna så som att han ville att hon skulle hänga efter. Så vi hängde med upp på logen efter honom. Och så gick han fram till sina matskålar och då såg vi att dom var helt tomma och det fanns inget vatten heller!! och vi kunde knappast lämna honom så. Så vi tog skålarna och fyllde på med mat! och ack så glad han blev! han hoppade pch for när jag tog fram hans mat och han bara längde i sig den som om han itne ätit på flera dagar.... poor little kitten.

Jag hade ju givetvis förberett mej på det värsta när vi hängde med han upp för logen. Typ att den lilla grå katten som oxså bor där hade dött ett fött ungar eller så! men så var inte fallet. som tur va.
Men vi kände oss iaf duktiga , tänk vad som hade hänt annars?

TiTaNiC

Hej alla läsare :)
Började dagen med att äta frukost ute på verandan tillsammans med johanna. det var mysigt och varmt!
sen gick vi in och gjorde i ordning oss för att cykla till stallet. Där ute fixade vi maten och det till hästarna, samma visa som igår alltså! och sen red jag på lilla älsklingen <3 och det gick lika bra idag!
Efter stallet åkte vi hem och mummsade i oss lite mat och sen satte vi oss framför TV och skickade inte Titanic dvd i dvd. Och där satt vi som fastklistrade i 3 tim och 9 min! jammensan hela filmen kollade vi på! och den vra mycket bra och mycket sorglig.
Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt för imon blir det stallet vid typ 9 :O och sen FALSTERBOOOOOO!! :)

Last Day

Tänkte berätta lite om gårdagen för er nu! johanna kom till mej vid typ halv 7 kanske?
Då satt jag och åt och efter det kollade vi på My new BFF! Och efter det gick vi ut till studsmattan och tog lite pics och till slist beslutade vi oss för att gå en promeand och ta ännu mer kort! och det gjorde vi... alla kommer inte komma upp här men några iaf!
Hade iaf vädligt roligt på våran promenad! och sen in på småtimmarna bärjade vi spela spel. spelade väl typ i nån timme. sen la vi oss och snackade.
det var en väldigt mysig kväll <3


J

J

My self

J

taack för kvällen <3

Revalia <3

Åkte ju ut till stallet sen med Téa, och det var ett jävla shå. (stavning). Men det gick bra tillslut med all mat som hästarna skulle ha, thaha. Skulle rida Revvan sen som tack för att jag mockade och fixade maten till 2 hästar. Trodde det skulle gå förjävligt i och med att hon har vilat i några veckor nu. Men det går tydligen aldrig förjävligt på henne. Hon är bääst <3 j'tte lugn i stallet oså även fast hon var ensam. Lite stark att rida men det får man räkna med :) i love her.
till och med Téa red. Hon travade med ett + till henne för det ;) whhow!

Snart kommer johanna och då blir det mys, har inte träffat henne på någon vecka. saknad är hon allt <3

Jag och min älskling

min andra älskling som kommer ikväll <3

FilmNördar

God eftermiddag på er alla läsare :D

Gårdagen var hur mysig som helst med massa film mys med Téa. Kollade på skräckfilmen Rovdyr först, den var bra och väldigt läskig/äcklig. Sen blev det den svenska thrillern Sleepwaker och sist men inte minst min favvo film Honey, med 3 sjukt snygga killar i den! ska se om jag hittar bilder på dom ;)
Somnade väl vid 1 typ kanske och vaknade vid halv 10 av att min präst granne ''predikade'' hihi, han pratde väldigt högt iaf om hur underbar morgonen var! så högt att han väckte oss och det lät som han låg bredvid mig i sängen!
Iaf så kollade vi på The wedding date och sen for vi till stallet ! :)

skräck

Förmiddan har gått i ett, jag har städat och packat upp allt från veckan. men nu är det färdigt! och jag har till och med hunnit med att äta och tagit mig en välbehövlig dusch!
Nu blir det väl inte mycket att hitta på. Kanske tar en promenad! skulle vara rätt skönt. om det inte regnar vill säga!
Ikväll blir det iaf mys med Téa. Skräckfilm och massa mys, såklart*


Téa flickan

Hiss&Diss






Hiss:
Idag tänker jag hissa Britney Spears! Herregud! vem vill inte se hennes konsert som äger rum i sthlm idag!
hon är bara bäst!

Diss:
Dubbelsängen blir mitt diss offer idag! jag bädade om min idag med nya lakan och det tog en jävla tid! mycket längre en vad jag trodde det skulle ta! fyfy. Och varm blir man oxså, precis genomsvett!
 nästa gång låter jag mamma göra det!

jag lovade inte

Okej då!
sa att jag inte skulle börja med ''hiss och diss'' men nu är det så att jag har lite brist på idéer att skriva om så jag tänkte hissa och dissa lite saker på min blogg! typ en gång i veckan kommer jag hissa och dissa olika saker på min blogg! och det får ni stå ut me. jag sa faktiskt inte att jag lovade att inte börja! hihi

Brittan

Vem är inte så avundsjuk på dom som ska gå på konserten med Britney Spears idag då?
Jag iaf!
Skulle hemskt gärna vilja se henne i globen idag. Fatta vad coolt att se en så stor världskändis!
a ne det skulle jag inte säga nej till!

Semester i varberg och hällebäck


Varberg

Varberg

Varbergs Fästning

Varbergs Fästning

Min MJ tröja

Varbergs Fästning

allt som inhandlades på Ullared

sista kvällen i varberg

sara o jag i hällebäck

dom bästa kusinerna

inhandlade två tröjor på Gina

plockade blåbär med älsklingen idag sista dagen


blåbärs nästet

blåbär

Morning!

Vaknade vid typ halv 10 idag men somnade om till halv 11. det var sköönt! och skönt att vakna upp hemma efter att sovit i andra sängar i nästan en hel vecka.Men det gjorde inte mig så mycket för dom sängarna var mycket sköna med!
Nu ska jag snart färscha till mig men vet inte om jag orkar duscha, fast jag gör nog det ändå! sen ska jag städa och plocka in massa saker på toan. för Lisas gammla saker ligger kvar. Så det ska jag slänga nu och ställa in min skit.
Sen ska jag plocka upp allt från ullared som jag köpte. Idag händer det inte mycket! men såg att vädret såg ganska så lovade ut så man kanske ska sola lite! men det återkommer jag med sen vad som händer ;D

Just nu!

Sitter just nu och lyssnar på massa låtar av Micheal Jackson!
just nu spelas dirty Diana upp. Men nyss var det Beat it och heal the world och dom 2 är min absoluta favoriter :)
Vilka är era favvisar!
fast alla är fan bra!

bloggbdb

det värsta när man kommer tebax efter en vecka eller så! så ska alla dessa sidor gå igenom! alla bloggar som blivit uppdaterade 10 ggr om dan känns det som och alla människor som lagt ut bilder på bdb! man får ju ångest om man inte kolla på dom oxså så det har jag gjort nu! och lagt ut bilder på bdb!
bra gjrot, tummen upp för det (Y)

tebax!

nemen hej igen!
efter nästan en veckas uppehåll! :O inte likt mej..
Veckan har varit bra men inte vädret. men i varberg var väl iaf vädret helt OK , badade faktiskt i havet ;)
men i hällebäck öste regnet ner hela tiden (typ) förövrigt var det kul! och bäst var det såklart i hällebäck med sara och casper och resten :)
Jag kan skriva mer imon för nu är jag dödstrött och måste sova <3
PussPuss :)

lägger ut bilder me.
(imon)

Outfit



Dresscode
Linne- LAB
Tröja- CREAM
Jeans- Cheap Monday
smycken

FaceLook

Wilmisen

Godmorgon lovers*
sitter här iförd myssisar och pyjamas... men ska snart få bort det! genom att fixa mej till saras 18-års kalas! som hon har idag :) Nu är snart allt packat oxså , bara det lilla sista kvar !
Sitter just nu oxså för den delen och tar upp gammla minnen med en ''gammal'' vän Wilma. Vi har inte setts på jätte länge! och vi har så mpnga fiina och hemska minnen ihop. <3 Måste se till att träffas igen. för jag har saknat dej <3

Ni får ha det så bra här i tranås för nu drar jag ! pusssi*
<3
see ya, om 1 vecka

Momma's Boys

Tja igen!
Har precis kollat på sista avsnittet av momma's boys. faktiskt bra! idag var det sorgligt och lyckligt :)
Nu har jag packat allt för imon med. Förutom neccesär och det där för det måste jag ju använda imon! men annars är allt nere i väskan.
Nehepp nu ska jag sova eller duscha eller kolla på film?! eller allt?
allt tycker jag låter bäst ;)
Puss och God natt


bye!

Hell yey!
Har precis laddat upp 2 videos på youtube. kolla in dom genom att söka på : Rooonjya

Nu ska jag packa tills imon! :P
Vet inte om jag hinner blogga nåt i kväll. men om inte så säger jag hejdå! :) ha en go vecka här i tranås så¨skriver jag om en vecka igen! :)
eller nej förresten hinner nog blogga imon på dan ;)
pusspuss
XoXo

Hiss!

haha.
klart att man måste hissa nåt om man just dissat nåt!
Men iaf så tänkte jag hissa ett sjukhus! som ligger i japan .Hau Sheng är ett privat sjukhus.
Och nu tror personalen där att katten hello-kitty kan ha en lugnande effekt på barnen som föds på förlosningsklinken!
och det är bara för gulligt! personalen går klädda i Hello-Kitty uniformer och alla täcken och kläder och prynader är i Hello-Kitty märke! frågan är om det verklkigen lugnar ner barnen?....



Hiss

Diss!

Som alla andra stora bloggar gör : dissar!
Tro nu inte att jag är en stor bloggar för det är jag inte! (tyvärr)¨
Och tro nu inte att jag har hängt på trenden med dissa och hissa lista! (inte än iaf)
Men bara idag tänker jag göra en dissning! av just en bloggare (bloggerska)
Nämligen Kissie. Tycker det är fantastiskt rolig blogg att läsa om en blondin som älskar sig själv och sitt utseende!
Men hon klagar oftast på alla andra! och det är synd... Löste det senaste inlägget på hennes blogg där det stod att blondinbella hade grisnäsa och feta lår! och det stämmer verkligen inte!!!! tycker inte hon är JÄTTE söt men hon är defentivit inte FUL! och hon har verken grisnäsa eller feta lår!
so no! där har du fel kissie! *
Vet ni/du förresten att blondinbella blev vald till en av dom snyggaste kvinnorna i sverige och det blev inte kissie!

Deras bloggar ser du här:
www.kissies.se
www.blondinbella.se

diss!

kläder och lite skiiit

Hello lovers!

Bloggar lite nu igen i brist på saker att göra! men tänkte ta upp lite saker nu iaf!
Provade ju kläder som jag fått av syrran förut, fick även lite smycken och skit. Dessa bilderna kommer här:


jeans med hål i

inte så snygga där bak som fram kanske!?

svarta jeans

Vita jeans

gulligt rött linne

en fiin ring!

det bruna bandet


och massa mer...

Ny design

äntligen har jag fått till lite nytt här på bloggen!
vet i fan om det blev mkt bättre! men det känns iaf lite roligare med lite sommarfärger!
kan ju inte heller direkt påstå att jag är ett design proffs när det gäller bloggar just! men detta får duga sålänge ;)

vad tycker ni? 

                                                                                                                                                                                                                                 

Nu ska jag testa massa kläder som jag fått av min syster! självklart tar jag lite kort ;)

Look for today


svartvitt linne- JC
tre kvarts ärmad tröja- BikBok
svarta jeans- Cheap Monday


Ha en bra da!

Kalas

Godmorgon! :)
Inleder dagen med regn.. vad annars! hallå, det är ju svensk sommar!
Men vi får iaf hoppas på att det blir bättre väder i veckan både här och i Varberg, där jag ska spendera min vecka.
Nu har jag gjrot mig i ordning för jag och mamma ska åka ner på stan och handlaa present till min kusins Sara som fyller 18 imon! :) Så vi ska åka till Norrahammar imon för att fira henne! och efter det kalaset åker vi vidare till varberg.
Så förbered er på dålig uppdatering. För jag kommer inte blogga på hela veckan :S
<3
Nu ska jag dra!*
see ya

video?

Fråga: tycker ni läsare att jag ska börja video blogga lite? ni måste svara annars gör jag det inte!
:)

SönDAGEN

Vaknade vid 11 typ och johanna å jag hade bestämt oss för att ha värsta träningsdagen idag! men vi orkade verkligen inte det. så vi tog bara en kort promenad på morgonen efter frukosten. Sen chillade vi lite och återupptog gammla minnen <3 Men nu har hon åkt hem och jag tycker jag känner en gos matlukt ifrån köket.. MAAAT!

Ikväll blir det ta det lugnt har varit uppe sent varenda kväll i veckan typ och sovit över med nån. så idag blir det lugnt :)

Gårdagen

Hej alla läsare!
gårdagen började med att jag hängde med lisa upp till hennes och oscars lägenhet. (kvällen). där satt jag mest vid datorn och chillade. Sen skulle dom iväg och jag kände inte för att hänga med så dom skjutsade upp mig till huset och efter en studn kom även johanna dit :) vi hade myc och kollade på film och tå poppisar! sen satt vi lite vid datorn och efter ett tag typ vid 1 kom mamma och pappa hem så då pratde vi med min fulla mamma, thaha,
Somnade väl vid halv 3! superdaa ;)


Johanna- blå smurfen

Ferre

Snart kommer syrran och oscar and pic me up ;)

Dresscode

ronja

Tunika- forever 21
jeans- cheap monday
armband- USA
halsband- USA

VINTER

Är förjävla varmt här nu asså, vill bara ha en snö hög och slänga mig i! jag vet att det är fel att säga så när man längtat så länge efter sommaren! min sommar hittils har varit FF = fantastisk/förjävlig.
Ikväll kommer jag fan inte ha nåt att göra så då blir det en till förjävlig dag! men nu ska jag nog gå och dränka mig i ett isbad!
se you in heaven...

XoXo

Forever 21

Gårdagen spenderades tillsammans med Téa :)
Vi åt goo pizza fast det tog typ 1 timme och 40 min innan den kom :O kan ju säga att jag inte tänker beställa från 21:an mer... Men pizzan var iaf god ;) efter det kollade vi på skräckisen '' när lammen tystnar'' tyckte inte den var så hemskt som vissa sagt men den var bra!
Idag åkte vi ner på stan inhandlade inget nytt men lunchade på gotteriet det fick bli en baugette där .
Ikväll blir jag ensam igen om ingen vill göra mej sällksap? men jag tror att jag hänger med syrran på fest men tänker inte vara där hela natta, hihih.
XoXo roony


Téa på gottet

fick söt tunika av syrran igår, köpt på forever 21

Bilder från torsdags


sexii julle

taack älskling

My life would suck without you

Jag klarar inte mer!
Varför ska livet vara så skit!
inget funkar och jag är värdelös!
jag vet



Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for tryin' to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you




Semester

a, nu kommer det ett semester inlägg igen. Men nu har mamma iaf bokat ett hotell i Varberg som vi ska va på från tisdag-Fredag. Det kan ju faktistk bli rätt skoj, med tanke på att ullared ligger typ 2 mil därifrån ;) (shopping :P)
Och sen när vi åker hem på fredag tar vi nog en sväng förbi hällebäck (kusiners stuga) och stannar där tills på söndag eller måndag. Får bara hoppas på att bästa kusin Sara är där =)
Utomlands resan sparar vi nämligen tills jul. Då vi åker till Florida USA! :DD i'm so happy * Man kan jufråga sig varför vi åker just till Florida när  det finns så många andra bra städer. Men det är för att det är det ända stället på vintern då det är varmt! det är typ som sommar * så det blir att fira jul den 25 i solsken ;) göööt!

Hallo*
Gårdagen igår var BÄST och SÄMST!
Åkte ju till hätte med brudsen och där hade vi skiit skoj! :) hahha, bästa dan ever!
Värre blev det sen när vi skulle åka hem och det var där allting började.. tänker inte skriva vad som hände här för det pallar jag inte ! men natten resulterade iaf i gråt. Förlåt julle för att jag förstörde allt.. och förlåt till en till för att jag/vi förstörde allt. Du har verkligen rätt om mej! Altt gick så fort och deta var det sista som jag ville skulle hända....
Men kvällen med julle var iaf bäst! framför allt natten..:) curr curr och burr burr i love <3
Somnade vid halv 5 typ :S och vaknadev vid kvart i tolv.
Åkte hem och nu sitter jag här och ska snart hämta pengar hos camilla i stallet :)
Idag kommer min syster elin hem från USA oxså, hoppas hon har med sej nåt hem till mej :P


Puss puss

solen väntar*


Lätt Dresscode

SunSunSun

Solen väntar nog på mig nu!  och jag får dåligt samvete för att jag sitter här inne och ugglar när det är så fiint väder!
Så nu ska jag ta tag i mitt liv och gå ut och lägga mig i solen. Dock inte på ballen för där måste det var typ 40* och det är fan för varmt! Men ute på gräset går an.
se ya

Thriller

Godmorgon!
Gårdagen var vädligt trevlig och god framförallt i Vadstena. Vi åt grillbuffe och det är ju sån mat som man gärna lite säger nej till! Kom hem vid typ halv 10 kanske och då blrjade jag titta på så minns vi Michael Jackson. Det var ledsamt men bra! i slutet visade dom hans video till Thriller har ni sett det nån gång? det hade inte jag. Den är 15 min med handling och allt i typ som en film. och den var fan läskig! sök på den på youtube så får ni se! ;) Nu kom den visst igen fast på MTV top 10. Har suttit och kollat på det hela morgonen nu. det var nämligen Michael Jacksons hits på top 10. Och det har nästan vart nära till tårarna! hans låtar är ju så härliga och hans moves är desstu bättre :P
Idag känner jag för att bada men orkar inte åka till Hätte, tar en sån jävla tid! och har ingen att bada med. Sen vill jag heller inte bada i Svartån! fast det ligger ju närmast, thah.
I eftermiddag ska jag till Julle, vi får se vad vi hittar på men jag ska iaf sova hos henne sen.
Nu ska jag kolla in Thriller på TV (igen) och sen kolla klart på my new BFF på datorn.

love

Grillbuffe+ johanna

Hej !
Nu har jag vågat mej in igen men det mullrar som fan över mitt huvud.. så jag ska inte sitta här länge kan jag säga. Fast jag är förtsås lite sugen på att kolla in MY New BFF som jag missade igår. Men vi får se om jag vågar som sagt thihi.
Vaknade upp vid typ 10 idag med johanna bredvid mig, Hon sov över här för hon orkade typ inte gå hem, och det var ju helt OK för mig att hon sov här ;) vi hade det väldigt roligt med våra listor som vi gjorde och allt snack..
Men nu har hon åkte hem för hon skulle till sjukan.
Vi 5 ska jag åka till vadstena om vädret blir bättre, med min pappa och lisa. Vi ska typ kolla läget lite där och äta grillbuffe :)
Nehe nu ska jag göra en smoothie och äta vindruvor. ;)

Muller

hej bloggen!
kan inte blogga nu är för rädd för det! måste dra ur alla sladdar till tv och datrorn för nu börjar det åska och blixtra :S

DressCode today


Jeasn short- JC
svarta leggings-HM
linne- någon affär i USA