Flummdag

Hej på er ! *
Skolan idag började med EPA (egen planering) fick lite gjort och sen gick dagen i ett och även idag var det en perffa dag! jävligt flumm på eftermiddan med jullebullsan ! LÖVE IT sista lektionen var mentor och då var vi flumm som fan och dagens bästa kommentar från anna-maria i våran klass ( klassens ljushuvud). Vi satt och pratde om ett matteprov och då säger anna såhär- a men om jag inte ens klarade provet ! vem klarar det då?
klockrent ANNA ;)
Efter skolan drog jag till julle och inhadnlade lite saker... och nu har jag precis ätit lite mat och ska plugga lite nu innan stallet! ska rida Floh innan min lektion. Sen blir det idol och plugg....

Kanon dag!

Förutom insidentet på idrotten idag så har dagen varit helt okej och skojig :D mer ord om skolan behöver ni inte!
Efter skolan åkte jag ut till stallet för att skritta igång en häst som varit halt nu i 4 månader typ. Det var jätte skönt att veta att den var på bättringsvägen så nu ska jag rida den varje dag så den kommer igång! Och efter det så ryckte jag hennes man. ( för er som inte vet vad rycka är, så är det att man tar bort hår från manen på hästen så den inte är så lång) sen åkte jag hem. Och nu sitter jag här och väntar på att Idol ska börja! Tjejorna idag jue ;)



outiften idag!

vilse i skogen vandrar de omkring...

Ja så var det faktiskt idag och jag måste verkligen skriva det här på bloggen för det var så jävla kul och lite läskigt haha!
Idag var det ju då så att orientering stod på schemat på idrotten och jag orienterar ju med johanna. :) och vi tog en ganska svår bana idag för vi trodde att vi skulle klara av det. Mne så kom vi till en kontroll som skulle ligga på en höjd och vi hittade den inte så jag gick ner för en backe och ropade sedan på johanna för att hon skulle komma ner dit och då skrek hon OKEJ! så jag trodde hon skulle komma men hon kom aldrig så jag skrek jätte högt hennes namn flera gånger men fick inget svar... så jag sprnag upp till platsen där vi stod från början men hon var inte där. Så jag sprang ner på backen igen och sen upp och sen ner för en annan backe och sen upp igen! menhon fanns inte så jag började traska ner mot skolan igen.! påvägen tillbaka träffade jag julia,isabelle och frida och de hade träffat johanna för en stund sen så jag gick åt det hållet de sa att hon var. Och jag ropade ännu en gång ! och då hörde jag att någon ropade mitt namn! och då ropade jag igen och då hörde jag johanna kvida fram ett litet ljud... sen hörde jag någon som sprang och så kom hon runt ett hörn i skogen och bara skrek mitt namn och grät och skrattade! och jag har nog aldrig skrattad så mycket på länge!!! så jävla kul! och det visade sig att hon skrikit jätte mycket mmed men det var inte förrens Kadar skrek i som jag hörde! när vi kommit fram till varann ramlade vi ner på backen och satt där ett tag och skrattde och torkade tårar, haha. sen gick vi lyckliga tillbaka till skolan igen, även fast vi inte hittat alla kontrollen men vi hade iaf hittat varann och det var det viktigaste! <3

Lite bilder från gårdagen

Nu kommer det lite bilder från gårdagskvällen!


pluggpluggplugg

Platthår- love it

Plugg och idol!

halloj på er ute i höstmörkret! själv sitter jag inne och kommer förbli här... så hädra kallt ute?
Iaf idag så har jag vart med TéaBusan vi tittade på film och tog massa fina höstkort ute som ni kommer se när Téa skickat dom till mig! * hopeful
Ikväll är det idol men innan dess Plugg... suck
So-läxa på torsdag
Hemkunskaps prov på Torsdag
Matteprov på Fredag
Puh...

vi hörs imon om jag lever!

Dagens


Studiedag

Hejhej :D Nu är jag här igen och denna dag kommer jag bara njuta för det är studiedag! whow! så denna helg har bestått av 3 dagar istället för bara 2! och det var behövligt... Nu sitter jag här och väntar på Téa som ska komma snart! har själv precis blvit färdig med fixet så nu är  det bara hon som saknas <3 Så idag blir det att umgås med henne och ikväll är det ju idol! kvällens höjdpunkt! och imon är det skola igen...

Shopping

Detta var det jag shoppade i Linköping igår!


TACK*

Bilder från lördagskvällen

Kvällen och natten med de bästa! Läs

Hej på er ! äntligen har jag fått lite tid att sitta här nu efter ett helt sjuk rolig och konstig kväll/natt! haha men oxså helt underbar!  Kvällen hos johanna började med att jag, julle och hon åt ganska mycket mat och sen bestämmde vi att vi skulle träffa isack och simon ute så då gjorde vi det och vi hade det mkt trevligt. Men sen gick vi in igen och tittade lite på TV och umgåsade. Men efter några timmar fick vi brist på ideer så vi gick ut igen och då åkte isack hem för han skulle upp tidigt! så då var vi ute lite men det var för läskigt så då gick vi hem igen och då blev det ännu läskigare i trapphuset för mig och julle! men orkar inte berätta det nu! öhhö. Iaf så kom vi in sen och då satte vi oss i soffan och bråkade lite, haha om vem som skulle sitta var oså! intressant för er jag vet... men sen så sa simon ba- aa, jag åker hem vid 12.00 då .
sen blev klockan tolv och då sa han- jag åker hem om en timme då.! klockan blev ett och vi gick och la oss i sängen (dubbelsäng) men det var jävligt trångt och varmt ändå! och där låg vi och flummpratade en bra stund!!! sen blev kl två och då sa han att han skulle åka hem vid halv 3 men så blev det inte och klockan blev tre. haha! så vi besltutade att han fick sova där i värmen med oss! efter väldigt HÖGA disskusioner...hmppf.. så somnade vi tillsut vid haöv 5! iaf julle och jag! de andra hade det lite svårt att somna, iaf johanna! ;) men fan vad roligt vi hade och va förbannad jag blev! haha. det var på skämt ni som var där! men prata med små bokstäver för i helvete! vaknade sedan vad halv 8 av att simons mamma ringde och var orolig så då var han tvungen att åka hem och vi sov sedan vídare tills klockan blev halv 11. då gick vi upp och vid kvart över 11 åkte jag till stallet i världens MOTVIND! I HATE IT!

fan vad långt inlägg!!! men läs det.

taack för en underbart rolig och bra kväll och NATT! :D
julle du är min bästa ''sova tätt bredvid'' kompis.. johanna du är så jävla flumm ;) I LIKE IT

Shopping

hej på er ! efter en lång dag i lkpg är jag nu här, hos johanna :D där även julle är och det är här vi ska tillbringa kvällen och natten. ;) mysipys
Idag har jag ju då som sagt vart i lkpg med mamma och shoppat! ni kommer få se bilder när jag kommer hem men jag köpte iaf, tunika, jeans leggings, jacka! men bilder kommer imon ;)
Ha en trevlig och rolig kväll det ska jag ha, i promise !

Veckans:

Lördag



Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Dagens:

Humör: JÄTTE GLAD!
Gjort: vart i skolan
Planer: ska till stallet och sen idol.
Ser på: en datorskärm
Lyssnar på: Mika- We are golden
Läser: bloggar
Dricker: inget
Äter: inget
Kläder: tunika,thigts,tröja
Bästa: DAGEN och låten Alfie- Lily Allen
Sämsta: inget ?
Önskar mig: pengar
Blogg: stina-lee och a piece of sisters

Lycka!

Hej hej :D
Nu är jag här igen efter morgondagen och jag är oerhört glad! för att det är fredag och helgen kommer bli PERFEKT med shopping och ff hos johanna på lördag ;) och så är det ju studiedag på måndag och det får man ju inte glömma bort. Roligate lektionen idag var ju såklart franskan. haha! slutade vid 14-00 och ska snart dra till stallet blir först hästkul och sedan öva på programdelar ur ett dressyrprogram som jag ska rida på lördag då det är tävling i TRK.

 

Tidig morgon

Godmorgon på er ! inte många som är vakna nu va? men jag är det iaf, klockan är 07.04 och jag är trött som en gris! Men vi bärjar ju med idrott i skolan så jag kan sittta här i typ en halvtimme till, gööt ;)
Vad har ni för er idag?

perfekt torsdags kväll

GoKväll! :)
Sitter hos syrran nu och bloggar. Har vart här och kollat på idol ( kan man ju inte missa?) oxså en fet godispåse.
men snart kommer mamma och hämtar mig och imon är det skola igen som vanligt. suck.... synd att jag inte tänkte på att jag kunde sova här! mycket närmare jue.. men det får bli en annan gång ;) imon är det sista dagen innan helgen och på måndag är det ju studiedag! göttans :D
ha det bra

Slut för mig

Nu har jag suttit här ända sedan jag kom hem från skolan.. usch usch!
Men nu ska jag bestämt gå här ifrån och gå ut till mina kaniner och sedan cykla ner och möta ida och sedan till syster, det ska bli en mysig kväll <3

Ännu en gratulation

Hej på er ! börjar varje inlägg så?
Vill börja med att gratta min vän johanna som idag fyller 14 år! Grattis din lilla fjortis *
Skoldagen var bra och den blev ännu bättre när jag upptäckte att det var den gammla svampsåsen som kommit tillbacka! ;) YES!  haha
Åkte till stan efter skolan med mina 2 brudar för att köpa kontantkort till mobilen. så nu får ni nörda mig med sms! :)
Ikväll blir det lidl med ida, haha. ska köpa in lite grejer till stallet sen idol hemma hos syrran <3



Johanna

Grattis till bebben!

GrattisGrattis! till stina-lee som fick sin lilla dotter i Tisdags! Hoppas ni läser hennes blogg den är fantastiks bra. Hoppas hon fortsätter med bloggandet även fast hon fått sin lilla dotter Mayia. Verkligen en söt unge, fast man bara fått se bakhuvdet. haha!
Men ett stort grattis till den familjen iaf! :)

http://stinalee.se

Hiss&Diss


Hiss: Hissen idag går till en blogg som nu är back on track igen! nämligen min vän johannas blogg! hon har blivit mindre och mindre aktiv på bloggen men nu ska hon ta tag i blogglivet igen och börja med det! och det gillar vi :)
Sen vill jag hissa en till blogg nämligen A piece of sisters blogg. dom är verkligen snälla mot sina läsare och svara på kommentarerna oså. märket nyss att jag hade fått svar av dom. då blir man glad :) Tycker verkligen att ni ska ta en titt på deras blogg den är verkligen BRA! och så är dom så söta med.
Här kommer bloggarnas adress:
http://juhannaax.blogg.se
http://apieceogsisters.se
Diss: Dissen idag vill jag ge till maten i matan i skolan. Hur många ungar gillar en jävla röra med crabfisch!? med massa jävla fejk fisk i typ... inte jag iaf!!!


 UHW!?

ska börja bli bra nu igen

Visst har jag blivit lite dålig på det här bloggandet... typ ingen hiss och diss eller kändisskvaller! men nu när jag har tid kan jag ju lika gärna spendera lite tid på det ;)

Wunderbar

HeJHeJ! allt bra med er? själv mår jag kanon-
slutade vid 13.50 idag riktigt göööt! stack upp till stan och gjorde lite ''ärenden'' och sen körde jag hem och nu väntar jag på att klockan ska bli 18.00 för då kan jag åka till stallet! haha. sen vill jag gärna att klockan blir 15.45 och 16.00 för vid 15.45 är det : blogg awards, de nominerade är ! och vid 16.00 är det top model. :) sen blir det ju då ridning och sen vid 20.00 är det idol! låter lite stressigt men egentligen är det väligt chill och underbart *

Hösten!

Hösten närmar sig med stormsteg det märker både du och jag! och vad är egentligen hösten?
Hösten för mig innebär:
* Löv
* Kyla
* Mörker
* Kuddar
* Ljus
* Filtar
* Vänner
* Varma Drycker
* Filmtittande
jag tror detta omfamnar hösten ganska bra! för visst är det bra mysigt att bara vara hem en helgkväll och mysa med bästa kompisen framför tv:n med massa tända ljus, kuddar, filtar, te och en superbra film! och det bästa är ju att bästa kompisen är med <3
Detta är hösten för mig!


Praoplatsen fixad!

Hello! sitter och försöker genomföra en bokning på Ryan Air här nu och nu äntligen blev det inte error... men det är fortfarande lite små problem kvar! men jag väntar tills mamma kommer hem.
Skolan idag har varit bra! det känns bra nu att vara klar med både NO:n och SO:n. blev lite lättare för mina axlar! Efter skolan stack jhag till staden med mina vänner för att ragga paraoplats! och jag lyckades tillsut på Anna-Axel :) det blir nog bra! fick välja arbetstider och alltsånt så det var ju perfekt! Efter det åkte vi till församlingshemmet där våran första konfirmationsträff höll till ! det var roligt att träffa alla och så. Och nu är jag hemma och ikväll blir det att slappa framför TV:n, Idol och andra avenyn! mys..


Göttans!

hellou! hoppas ni mår bra. just nu mår jag toppen ;) Skolan idag har varit lite till och från, var inte alls sugen på att gå till skolan idag men jag hasade mig iväg ändå som vanligt.. men nu sitter jag hemma hos johanna och har det gött ! vi spelar in lite filmer och har det bara gött. Ska la cykla hem sen och äta lite och sen blir det la datorn igen. vi har faktiskt inte läxor nu !! och det känns gött. Men vi har matte-prov om en vecka och bara det gör ju en nervös! men det är ju en vecka kvar... nu ska vi filma vidare!

Har'e !

Fan på mig!

Hej ! *
Kom hem från dansen för typ 45 minuter sedan och då var jag tvungen att slänga mig in i duschen för jag var så jävla svettig. men dansen var iaf väldigt rolig :) så det kommer vi nog fortsätta på.

Jag blir så jävla sur på mig själv att jag inte tar tag i mitt liv och PLUGGAR! men jag orkar inte... och så skjuter jag bara upp det. har det hänt er med eller? det är så jävla jobbigt! men jag måste bli bättre på den fronten nu. Men jag känner att det är så himla mkt nu med allt! vet inte hur det är i mitt liv nu egentligen tankarna bara far omkring och man får bara mer och mer ångest för varje dag! jag vill inte ha det såhär längre! jag vill bara bort....

Lördagskvällen

Hejhej! allt bra?
Med mig är det bra lite trött bara..
Igår var jag ju hos Téa vi stack ner på stan och var där ett tag och umgåsade lite. sen åkte vi till Tobbe och tänkte umgåsa lite med dom men dom var inte så sociala där så vi stack till stan igen och träffade lite annat folk men dom var inte heller så sociala, haha. så vi stack hem tillslut och tittade på twilight och pratade massa! Love It!
tog tyvärr inga bilder.

Idag blir det möte i stallet kl ett och sen dans med Téa, vi ska nämligen testa på en ny dans idag ist för den på tosdagar. får se hur det blir :P

Rasse



TRK's nya söting Rasmus! var bara tvungen, han är bara för sööööt

Super

Halloj! Äntligen Lördag och en har dagen varit perfekt. Stack ut till stallet ganska tidigt för att rida Gullan, :) det gick bra! sen körde jag hem med min fina lilla cykel och duschade och gjorde mig iordning och nu sitter jag här och väntar på att Téa ska äta, haha . för sen ska vi va! :P ikväll blir det nog att hitta på nåt med några och sen sover jag hos henne <3 superkul kväll förhoppningsvis!

Håkisen <3

Hej på er :) hoppas ni mår bra jag mår kanon! kom hem vid 13.00 ungefär efter en dag på Rås med min klass (8F), 8G, 8H, 6G, 6F!  där uppe var det massa tävlingar faktiskt ganska kul, och så var vi i olika lag oså. Mitt lag kom 2:a ;) bääst! nu ska jag städa hos kaninerna, PUSSST! gjorde inte det igår men nu måste jag fan det- sen blir det stallet och ikväll idol.
Idag är jag jävligt avis på min syster Lisa som åker till Göteborg/Liseberg ikväll för att kolla på bästa Håkan Hellströms sista konsert för i år, jag vill me vara där. men hon skulle ringa sen <3

PUSS ♥

Höstmodet!




till festen och till myskvällen med vännerna!

Helgen närmar sig

Hej på er där ute i höst/mörkret/ljuset! idag var det iaf kallare än i går. så man känner att det börjar bli höst! men det är bara mysigt och så betyder det att vi närmare oss vintern och det betyder att jag närmar mig min resa som jag åker iväg på den 14 december :) men det är ett tag tills dess nu tar vi en dag i taget..
Idag hade vi SO:prov i skolan det gick väl bra och det är skönt att ha det överstökat. Man kan nästan säga att detta var sista dagen innan helgen för imon ska vi vara på rås hela dagen tills typ kl 13.00. det ska bli gött, hoppas på bra väder. :P Nu ska jag ta tag i mitt liv och städa hos kaninerna kanske?? det är så booooringt men det måste göras. Sen kanske det blir en promenad oxså <3 man får ju passa på när man kan.

Haha, vi är ett rent skämt men ändå bäst!

Hej på er! sitter här framför burken och fryser. eftersvettningar kallas det... haha! hade ju fotbollstunering idag då och det gick inte så bra för oss! vi kom näst sist på femte plats... i no vi suger!
men vi är bättre på massa annar! och vi hade iaf kul. nästa år då jävlar! xD ;) det har vi sagt länge nu.. men iag så tänker jag lägga ut lite bilder från dagen!
Nu ska jag gå ner i köket och baka chokladbollar, goot (L) eller kanske kladdisKakis?

btw i love you ♥


8F's tjejer




Idol 2009!

Satt nyss och kollade på idol som slutade för typ 20 min sedan! lika bra som vanligt. men jag blev lite irriterad på att dom inte visade Axel Algmark som gick vidare till slutaudditon! men nu vet ju alla det ändå för nu sa jag ju det! det finns att titta på tv4.se / http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1206284
Nu ska jag plugga ! se yo tomorrrrrowe!

imon blir det fotbollstunering och då ska vi fan vinna !

kortis

Nu ska jag gå ner och fylla på min vattenflaska och sen så kommer téa och hämtar mig för nu börjar det dra ihop sig till dans. efter det blir det först idol och sen SO:plugg... it's sucks!

But i like my life anyway

Jag börjar bli bra nu!

hej på er!
nyss hemkommen från skolan och har nyss slängt i mig min nya favoritglass som jag märkte att mamma hade köpt. det är coop's nya vaniljglass med jordgubbsås i och med små jordgubbasbitar! godaste på länge ;)
Skolan idag var helt OK! tror jag har börjat skriva så varje dag och det känns ju bra. Imorgon har vi fotbollstunering så idag ska jag ner till syrran och hämta ''utrustning'' xD och sen blir det dans...
och sist men itne minst IDOL!
PUSSS

wunderbart!

Hej på er !
Dagen idag har faktiskt varit helt OK! var med julle och johanna efter skolan vi hade det sjukt roligt ( vad annars?) men nu är jag hemma och ska snart plugga - So, Matte och SV! uschan...
Men när det är över blir det sjukt skönt ;)
Ikväll händer det inte mycket, tror det blir plugga hela kvällen och en dusch. för på tv:n är det typ bara färjan 3 ! funkar la.. men inte idag! justifan kom på att det är 90210 om en halvtimme! ne nu måste jag plugga!
Hej då!

dagens låt- shirley Clamp- du är allt

Tv!

Hemma från konfirmations upptakten nu, det blir nog bra ska ni se detta år !
Nu ska jag nörda tv!  egentligen skulle jag nog behöva plugga! men det är faktiskt Top Model, Ensam Mamma söker och en ny seire på 4:an efter varann idag! ( kommisarien och havet)
Plugget kan vänta tills imon ;) dah.

PUSS

Minnen<3

Hej på er! *
Gärkvällen här hemma med julle och grannarna var sjukt rolig! haha, mycket skratt plus att julle fått en farfar! xD Satt vid datorn till typ 00.30 då min mamma lite halvdöd från soffan sa att klockan var halv ett. Vi satt och kollade på gamla minnen/bilder/filmer. Så jäkla mysigt och man fick såna flashbacks, underbart!
Somnade typ vid 2, och sen vaknade vi ganska tidigt. Flummade till det rejält på möra och nu har hon drat hem. Nu ska jag fräscha till mig lite tills jag ska till kyrkan kl.17.00 för konfirmations-start!

SE YA

det var länge sen nu!



Hiss: Hissen idag går till den kille  som hyrde en film till mig idag när jag inte kunde! haha, det var grymt snällt av dig :P
Diss: Dissen idag handlar oxså om film faktiskt. Nämligen om Hemmkväll där jag hyrde filmen. Jag skulle hyra ''brölopps duellen'' och den är ju barntilllåten men jag fick inte hyra den ändå för jag var under 16! konstiga regler! men det löste ju sig tillslut ändå.

FilmPin

Hemma från stan nu där jag hyrde film! det var kul men rätt pinsamt.. aaa herregud! haha

Nu ska jag typ plocka rönnbär tills ikväll. pahah! Sen kommer julle hit och gör mig sällskap (A)
för Téa var ju sjuk, men nu var hon inte det längre.. sry (L)
Men jag tackar julle ändå för hon är bäst, det var länge sen nu <3
Och Téa med för hon är så förstående.

PUSS

Nyhandlat


Svart mysdress, tröja och byxa- ellos

cardigan, grå- ellos

ensam ikväll? tråk...

Hej på er!
Ställde kl på halv 9 idag för att jag skulle ut till stallet och hjälpa till med pay and jumpen som U-sek ordnade idag! det gick bra och var över på typ en timme ;)
och nu sitter jag här och plurar på vem jag ska vara med ikväll för jag ringde nyss till tèa men hennes lillasyster sa att hon var sjuk.. .faaaen oxså! vi som skulle umgåsa idag! vill ju inte sitta här själv när mamma och pappa har kräftskiva där nere med grannarna! fast det är ju gått med kräftor isförsig...
hiih vi för se :P det löser sig nog!
Nu ska jag fixa till mig lite och sen ska ni få se lite bilder på mina nya kläder som kom igår ;)

Helgen nalkas!

Hej på er!
har precis städat mitt rum och toan här uppe, för det är ju mitt område nu mera...
Så nu sitter jag och är allmänt varm. För att damsugaren släpper ut varmluft i typ ett hål. hööh. och det kommer då på mig! och det hatar jag för det gör mig svettig.. men nu lämnar vi det!
Skolan idag var ganska slapp och härlig. Valde prao med. Eller det är inte färdigt för man kan typ gå in och ändra på datorn så det är väldigt smidigt ;)
Snart ska jag dra till stallet. (hästkul) och sen ska jag rida!
Ikväll blir det slappkväll!
:)
Ha en bra helg!

Kvällen är räddad!

Nu har jag hunnit med en promenad med , duktigt va?  men fan det var läskigt med... usch! fast det var egentligen inte så farligt. men orka berätta!
Har iaf kommit hem nu och nu nalkas Idol och sen lite mer plugg.. vad annars i mitt liv?

Words can't bring me down
XoXo

Duktiga Roonja

ho! känner mig riktigt duktig nu, är klar med en inlämmnings uppgift till SO:n nu som ska lämnas in om en vecka.. eller jag har iaf skrivit kladden. ska skriva på datorn med sen! men iaf nu är det bara typ 1000 läxor kvar känns det som! men det tar vi. Vill så gärna gå ut och på en promenad men har 2 läxor tills imon. fast dom är inte så svåra... och sen är det ju idol me! och det får man ju inte missa. Men får la göra läxorna efter det. Det är ju ju så himla fint väder nu med !
Puss på er <3

Fan!

hej på er!
skolan har rullat på som vanligt idag, jag är bara almänt trött på mig själv! tog hem hela skåpet idag känndes det som.. iaf inehållet i det! (från skolan) för att jag skulle plugga och så sätter jag mig ähr. så himla typiskt mig! men jag ska fan ta tag i den nu, har prov och inlämmning och gloser och allt i fan vad det heter..

gaaah!
Hörs kanske sen när jag är klar!
om jag blir det...

Mini shopping!

Hej på er!
Kom hem från stab för typ en timme sen och från skolan för typ 2 timmar sen! intressant...(nej)
men iaf... så har skoldagen idag varit helt Ok, andra lektionen var inställd så då åkte jag och julia och johanna upp till stan och fikade och gick in på lite affärer oså. Sen stack vi tillbaka till skolan .Det var inget som var så speciellt jobbigt idag faktiskt, snarare roligt!! :)
När jag kom hem från skolan stack jag och mamma ner på stan för att köpa en klänning till mig som jag sett på JC imorse. Men den var lite lustig så vi köpte inte den, det fick bli ett linne/tunika och en vit stickad kofta.
Så det är jag nöjd med =)
Ikväll blir det rida och sen idol.
<3

Today'S



den klänningen som jag har där tänkte jag köpa..

men det blev dessa två ist. :)

Skolkortet!



8F
jag är fjärde från vänster högst upp!

Happy

Hej på er!
Idag är det en bra dag känner jag, jag är allmänt glad bara! en dag med dom bästa kan inte göra det bättre. fast jag blev nästan strypt idag iförsig av en viss simon.. annars har dagen vart kanon! satte rekord på höjdhopp idag och slutade på VG i friidrott. :)
När jag kom hem från skolan upptäckte jag att skolfotot hade dampit ner i brevlådan! och självklart vill ni se det? så duktig som jag är har jag scannat in det på datorn, cred till mig ! ( jag är faktiskt ganska nöjd med det, kortet asså)
Ikväll blir det dans med Téa och sen bötjar ju idol oxså och det får man ju inte missa!

Förresten månste jag ge en eloge till Julia som cyklade för sitt liv upp till mig idag för att hon skulle få se skolkortet för hon inte hade fått det! hon är för söt* <3

ego-Ronja

Nu har jag bestämt mig ! det blir en ''ego-boost'' kväll! tror faktikst att jag är värd det.
det blir:
 målade naglar, rakade ben, duschning, peeling. m.m. göttans ;)

SE YA !

Måndag (igen)

Hej på er ! Nu är jag här igen.
vad har ni för er idag?
Idag har det vart en bra start på en ny vecka och efter skolan var jag med Johanna. Vi gjorde matteläxan och sen snackade vi allmänt <3 Men nu har hon åkt hem och jag sitter här och funderar på om jag ska ta en kort promenad ikväll eller om jag tar en skön ego kväll här hemma! det ser faktiskt ut att det blir regn snart... så det lutar väl åt det sista alternatviet!
Xoxo

du är så ung och söt!

Stress! fråga mej om ni undrar vad det är.

Kom hem från stallet för typ en timme sen. Satt på möte i stallet i en timme med U-sek.
Vi planerad massa känndes det som och jag kan bara inte hålla koll på alla dessa datum som far runt i mitt huvud! Det är övernattnigar, tävlingar, putsardagar, kantteridning, fester, skola och gud vet vad??! jag känner mig jätte stressad och känner att jag inte hinner med! tror att alla dessa datum kommer bli roliga men man får hålla koll på så mkt... och övernattningarna brukar alltid bli så roliga men då är jag nog inte hemma! PISS
Men det finns 3 andra datum som jag längtar efter! nämligen: 3/10, 7/11 och den 14/12! (såklart)
det som händer då får ni lista ut själva eller vänta tills jag skriver om dom...

Löve Ya ! <3

Denna vecka har jag hunnit med...

En vanlig Onsdag!

En sjukt rolig och blöt Torsdag!




på torsdageskvällen blev det adelövsmarknad med dom bästa <3

En Trevlig Fredag! hos syster med godmat och trevligt sällskap.

En Mysig lördag med Téa!


En Slapp Söndag!

Äntligen!

Hej på er! Nu är jag tillbaka igen! som jag skrev i förra inlägget så har jag haft mycket att göra denna vecka. I torsdags var det Adelövs Marknade och det var verkligen piss väder så vi åkte hem ganska tidigt men satte mig inte vid datorn ändå för jag hade plugg! :S
I fredags hann jag heller inte med datorn för då var det stallet och sen skulle jag på födesledagskalas till min kära syster! så vi kom hem ganska sent då. Och sen kom lördagen och då hade jag jouren så jag stack till stallet vid halv 8... och var där till typ halv 1 sen :S hade knatteridningen med..
Och sen kom Téa till mig! och då hann jag inte heller blogga.. :P så så ligger det till!
Vi hade det ass trevlig och mysigt igår Téa och jag. Kollade på en skräckfilm som hette Halloween (FY FAN) vad bra! och läskig... så skulle vi kolla på en till efteråt men vi vågade inte. thihi! så den kollade vi på idag på morgonen ( The Nun)

Jag kommer även lägga ut bilder från veckan som gått så småningom! :)
Idag vid 16.00 blir det U-sek möte i stallet, men åker nog ut lite tidigare för att göra Ida sällskap <3

Jag är inte död!

hej ! det var länge sen, men jag har verkligen haft fullt upp de senaste 2 dagarna!
Och nu är TéaBusan här så snart ska vi gå och leka *
Kommer med mer uppdatering sen, men nu vet ni att jag lever!
 ;)

Turdag?

Halloj vänner!
Har nyss ätit kvällsmat och ska snart dra mig ner till stallet, eftersom att det är onsdag idag så blir det ju ridning på det :P
Skoldagen idag var helt OK slutade ju vid 14.00 och då stack jag till stan med mina BFF-are, handlade persent till syrran som fyller år imon och sen gjorde vi inte så mycket mer.
Nu ska jag klä på mig ridkläderna och sen rida! känner på mig att jag kommer ramla av idag av nån konstig anledning?! trots att det var min turdag idag enligt FRIDA tidningen...

aja, jag kommer med rapport senare ;)

Dans igen!

Nyss hemkommen från dansen, eller a nyss! typ en timme sen..
Det var roligt att dra igång igen men kommer ha en sån träningsverk imorgon efter styrkan som vi tränade.. puh!
Men nu får vi vänta en vecka till.
Nu ska jag gå och göra mig färdig för sängen och sen hoppa i den och läsa lite i min Gossip Girl bok!
Vi hörs imon vänner! *

gosnatt <3

HurtigBulle!

Ännu en dag har gått av skolan och nu är det bara 3 dagar kvar till helg igen.
Dagen idag var faktiskt helt okej med tanke på att jag slog mitt rekord på både kast,höjdhopp och 60 m idag! :) jippie! bara 7 poäng ifrån MVG. hahah bara...
Ikväll börjar dansen igen så det blir att cykla dit med Téa och sen dansa rövarna av oss och sen cykla hem igen ! I like*  fan vad vi tränar nu gumman.
Sen händer det inte mycket mer tror jag inte. tss !

LOVE YA!