Gästblogg by J.

Hej alla partysugna människor! Här sitter jag och känner doften av nagellack, Ronja sitter bredvid och drar på ett rött lack! Om några minuter ska vi börja göra oss i ordning dvs ta på oss kläderna, locka håret, sminka oss osv. Är sjukt taggade nu till kvällen även om mycket inte riktigt blev som vi hade tänkt oss, men det är ju sånt som händer ibland. Vi ska iallafall ha kul ikväll, ingen tvekan om den saken! Om Ronja inte har nämnt det innan så är det ju Téa vi ska till, ett härligt tjejgäng ska samlas! ♥


Tagg!

Tagg!

Tagg!


Johanna Ax.


Vi hörs, ha en fin valborg!
/ J.

hugs and kiss

Nu ska jag sova, krävs ju lite krafter tills imon då det är vedhuggning som gäller!
kameran är med!

facelook & dresscode

Måndag

Tisdag

don't worry be happy

Tja! kom hem från stallet nyss efter att ha ridit Paula idag på lektionen. Ska väl egentligen äta lite men jag orkar inte och är inte hungrig och jag vet att många tycker jag är dum som motstår pannkakor, speciellet johanna! i know you... haha
Jag tar ett äpple íst och en klubba ;R

imon blir det vedhuggning...

kött fi fan

slutade vid halv två idag så jag drog hem och städade hos kaninerna och nu äter jag chips och ostbågar i soffan, det är grejer det! senare ska jag ut till stallet och rida lektion sen ska jag träna lite med småbarnen inför första maj firandet i stallet.. Nu ska jag nog kolla på GG!

lulu carters läppar smakar plats

sitter just nu i soffan och kollar på äntligen hemma, lulu ( big lips) ska nu göra om ett assfult 70-tals rum, så ni antecknar det lixsom! Nog om det.. efter skolan idag åkte morsan och ja till fotografen där jag tog ett id-kort, jag tog det första som togs. haha! inte likt mig.. men han tyckte jag var så bra modell och att bilden blev så bra så det fick blev det så det tog typ 10 min, sen åkte jag hem och nyss kom jag hem från stallet efter att ha gått hem. Jag kom ju på mig själv att jag inte kunde ringa efter skjuts för att jag hade ju inga pengar, så jag gick hem! ;R
snart ska jag duscha och nu pratar jag med min bebii johanna! ♥

vad tycks om denna dress? lånade den av syrran idag..



fast update

har just kollat på ett nytt avsnitt av top model, ett sånt ädr program man bara inte kan få nog av...
Nu ska jag måla naglarna, läsa och testa lite kläder, tror jag! sen sova..

hörs imon! goonatt

Tagga valborg!

Tjena! Första skoldagen avslutad och nu är det bara fyra dagar kvar! Efter skolan drog jag och johanna te stan och där fikade vi , första fikan ute på uteservering i år ! whow! sen köpte jag typ 100 toffsar på lindex, att dom alltid försvinner?! Sedan fixade jag kort på hemmakväll och efter det drog vi till syrran min och där lånade jag hem lite klänningar inför valbrog, får se vilken det blir. lutar väl åt en svart med spetsarmar! snygg ;) annars blir det nån tubklänning. får se! Nu ska jag läsa min frida tidning som kom idag.

skola om 40 minuter!

Har lite sovmorgon idag till tjugo över nio så nu sitter jag här och ska slänga i mig lite frukost och sen cykla till skolan i vårvädret, det är gött ;)
Får se vad som händer efter skolan kan bli stan...
ska sen till syster iaf för att kolla på klänning till valborg, hon har ju 52 att välja mellan så någon ska nog passa!

Wanna be on top?

Kom hem från stallet för typ en timme sen och sitter nu framför tv och kollar på top model 13. Genrepet i stallet gick väl sådär, med tanke på att alla inte var där oså... synd att inte alla tar det på allvar. Men det blir nog bra tillslut och nu hoppas vi på bra väder med.! när jag kom hem hade de grillat här hemma, så det var ju assgött, potatisklyftor, köttabitar och beasås! lovely!

nu ska jag fortsätta glo..

stallet nästa!

Nu drar jag till stallet för genrep inför första maj, hörs sen!

Konfirmationsläger-Home

HEMMA!
Nu är jag hemma efter en helg på Gransnäs, skönt att komma ifrån lite och åka ut till ett fint ställe vid vattnet med dom bästa. men visst saknar man hemma med, jag menar datorn! ;) Jag har iaf haft en superbra helg med mycket skratt och sköna männsikor! från både Tranås och Linköping.
Tyvärr kommer ni inte få se så många bilder från helgen här för det tar en sån tid att ladda upp, men dom kommer på ansikts-boken.

Fredag

chacha! Fick sluta lite tidigare idag på sisa praodagen, denna dagen har gått otroligt fort, skönt! är ju inte så taggad på att åka på gudläger nu.. men jag får ta mig i kragen och åka dit över helgen ändå, det ska nog gå bra!
Nu ska jag fortsätta packa och fixa miii..

Presents




klänningen ser lång ut men det är den inte

tänkte ju då sätta mig och kolla på Bella Tyra show live för en gångs skull men det hackar ju som fan! så det får bli någon gång nästa vecka. Ist beslutar jag mig för att städa lite. har lite smått beslutsångest med på två saker dessutom.. ska jag baka en kladdkaka till mina praohandledare imon eller inte? ska jag packa grejerna till konfalägret idag eller imon? FAN, vad jobbigt det blev... jag beslutar mig för att sitta här ett tag till och lyssna på musik.. låter bäst så!

Drar mig mot stallet



rätt bra webcam va?

YES!

ÄNTLIGEN!!  fick en dator igår på min födelsedag ! jippie! men när vi skulle instalera den cpade det och det funkade inte med det mobila bredbandet. Så Lisa tog hem den så oscar skulle kunna fixa den och det tog typ hela kvällen för det var nåt strul med den men nu funkar den som den ska och spotify är tillagt så nu är allt perffa ;)

Ska snart dra mig till stallet, igen... har ju varit där typ 24,7.. sen ska jag hem och sätta mig här igen! jag lovar er mer bloggning fram över <3

snart ett år äldre

Tja! kom hem från stallet för typ en timme sen, har vart där sen 08.00-18.30.. rätt segt, men det går. Har inte gjort så mycket idag, ridit lite och fixat. rätt slappt med andra ord! skulle hämta min klänning förut men det blev nån skit med legitmationen så mamma ska fixa det imon, till min födelsedag! jag blir ju fasen 15 imon! gött som fan, kan ju äga skiten ur polisen om dom stannar mig och frågar hur gammal jag är för att jag cyklar utan hjälm! ha!

Nu ska jag sova, för då kommer morgondagen fortare.. som man sa när man var liten.

Bildbomb!

Helgen 9-11/4






Märta O Ivar

Måndag 12/4


Mys i vårsolen med johanna

Torsdag 15/4



Söndag 18/4


+ pengar
Presenter från släktningar

Måndag 19/4


Städning bland parfymer och skit

dag 1

Tjemors! Första praordagen gjord. och det gick som smort! jag jobbar ju med mina favoriter och jag kan ju det mesta om vad som ska göra, så det var gött. Fick även rida och mer blire imon! Nu har jag precis kommit hem från mitt andra besök i stallet idag (möte) Och idag har jag hunnit med banken med. Nu ska jag rensa lite i mitt rum och städa och herja.

Imon kommer ni få en bildbomb från veckorna som vart.
Hoppas min finfina klänning kommer imon

Paket :)

Idag har jag fått paket! fiina paket :) bilder kommer imon.
Nu har jag pratat med elina i sisådär många minuter och hört hur hon har det nere i lilla skåne.. akönt att höra av dig!
Nu ska jag sova, för imon är det prao..  i stallet och snart är det min födelsedag

PUSS och Godnatt

Money..

Skolavslutningsklänningen är köpt! fick ett lite impulsköp. Vill inte vara så ''jätte fin'' i år, åttan lixsom! who care?
Men blev iag en från Bubbleroom.

dock inte denna fiina!

Fan då!

Hej.! Sitter här i bara pyjamas och har ont i min fot.. åkte till stallet vid halv tolv och fixade iordning hästen till tvälingen o allt. Sen in i ridhuset och börja rida fram, och hon var helt cp! asstark och het och bara hoppade runt och ställde sig! och min fot värkte.. så jag valde att avstå från tävlingen. Hon vad ju lixsom cp inne och tävlingen var ju ute i blåst och massa skit så jag sket i det och åkte hem ist. höhö! blir dressyr ist nästa gång.
Nu blir det bara slappt hemma, vila upp foten och deppa.!

imon blire kalas! hhihi

Hoppas på en stukning

Kan väl börja med att berätta att jag är skadad, hööh. Och visst låter det klantigt när man säger att jag skadade mig på räck idag på idrotten.. hur går det till egentligen? jo, man får värsta farten och åker bakåt och slår i fötterna i backen så dom vrider sig och hela ens kropp hamnar ovanpå.. smart tjej! Iaf så var det så , så nu går jag på kryckor, ( tack isack) det är skit jobbgit! så jag hoppar över kadrilj träningen idag och satsar på att kunna vara på med tävlingen ist. Men jag ska ut till stallet ändå snart och kolla in dom när de rider programmet.

Så himla skönt med ledigt nu i mer än en vecka!! så jävla gött, 9 dar! och inget plugg tog jag med mig hem heller. Har haft två matteprov i veckan och ett so prov och det är så sk´önt att vara av med det!! så nu slappar jag i veckan i stallet, för det är ju där jag ska prao. Hoppas foten är bra bara..

Snabbis!

Tjolahoppa! sitter och lyssnar på A-teens, det var länge sedan det... ska snart få i mig något i magen och sen cykla till stallet i det fina vädret, hoppas vi rider ute i paddocken idag  :) Ikväll blir det nog Britney Spears konsert i parkhallen.
se ya!

Back on Track

Ne! måste erkänna att jag saknar't lite, det här förbannade bloggandet sätter sig som griller i huvet på en..

Så nu är jag väl tillbaka igen antar jag..! Skolan idag var lite kämpig med matte prov och idrott och hit och dit. Efter skolan blev det stallet och jag kom nyss hem därifrån, red ut med barnen idag igen i det sköna vädret! Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch och sedan ska jag plugga till so provet på fredag, fattar inte ett skit!! blähäh..

jag fyller år om typ en vecka, förresten


The End

jag ska nog sluta blogga..
what do you think?

I LOVE kids!

snart är det daxs för mat... gu så gött, kött och potatis!
Har precis lekt lite med min kära kusin märta, ställt upp alla smurfar på en lång rad (64 st) och lekt med massa dockor. Jag tycker det är roligt, haha. man blir som barn på nytt!

skönt med lite ledigt!

Lörday!
Startade dagen med en tripp till stallet, för att Märta skulle få rida lite på knatteridningen. Hon red ett tag men inte så länge! Sen for vi till stan och åt på golden thai, det var mummsigt. Och nu är jag och Mats hemma med två sovande barn medans dom andra är på fotboll. I eftermiddag blire fika hos syster och sen bara allmänt slapp hemmakväll :)

Bullshiiiet!

Sista dagen på lovet, hur känns det? inte bra, för mig iaf.
Hade tänkt att ta mig en promenad nu hinner inte det ikväll eftersom att jag rider och sen har vi ju gäster med. så jag tar den nu istället. Har hunnit med en heldel idag faktiskt! bakat, plockat ut diskmaskinen, kollat på film. tss.
Men meer ska det bli.. typ plugg oså! Nehe nu måste jag gå!

fan jag måste städa med..

DONE

Jag håller vad jag lovat.. Jag sa ju att jag skulle återkomma med ett inlägg när jag var färdig med min skit. Har nu hunnit med att städa (ytterst lite), plugga, gå en promenad, ätit och filmen den kommer ikväll. Promenaden idag blev till stallet och sen blev jag hämtade där för det regnade.. fy!
Imorgon händer det inte något spec, sista dan på lovet.. sen går vi en vecka och sen är det prao + min födelsdag. ser fram emot den dagen/veckan! men där är vi inte än. Imon kommer min faster, hennes man och mina två kusiner på besök från strostan och stannar tills på söndag, mys <3

Märta o Ivar

-.-



Overcome

things to do

Nu har jag hunnit med två saker på min 'to do list' idag : ätit och sorterat kläder. Nu har jag bara 711 saker kvar typ. men jag återkommer när dessa är gjorda!

kommer inte på någon rubrik

tjohej! Vaknade vid åtta idag men somnade om till elva, så himla skönt! Nu har jag suttit här och mailat radion och tidningen och hela köret ang. första maj friandet i stallet! Har inget speciellet inplanerat idag, inget stall iaf. Ska plugga lite och städa lite m.m. Men nu ska jag värma lite mat!

Lyckat!

Nu är jag hemma!!
Gårdagen var rätt hektisk men det gick det med och jag fick några timmars sömn ( med betoning på några). Det var barn som ville åka hem och som ville ha vatten och släcka lampor och hela skiten, och detta ville de ju såklart precis när man själv nästan somnat.. Idag steg vi upp vid halv åtta typ och gjorde frulle och städade undan allt. Efter det tog jag, elina och lovisa en tripp till jönköping för att kolla in Charlies. Elina skulle ha stövlar oså men hon hittade ingent, däremot hittade jag en snygg väst. nöjd!
När vi sedan kommit hem var det bara att ge sig ut igen till stallet för en lektion. Jag red revvan och det gick bra :D NU ska jag duscha, kolla film och SOVA!

En film på en katt från i Lördags

24,7

Tjeena! Vaknade upp med Téa brevid mig idag. Igår kollade vi på film och hade det mysiigt.
Nu håller jag på att packa för fullt blir nämligen stallet i ett dygn typ, haha. Komemr åka och handla med Elina snart och sen till stallet och ha lektion och sen övernattning och sen när vi vaknar på onsdagen ska jag åka med elina till Charlies i jkpg och sen tillbaka till stallet och rida.. haha! Men det blir nog bra. Nu ska jag äta lite innan Elina kommer. <3 hörs imon!

så himla fin bild som Elina tog på mig och Molly för några dagar sen.

Påskafton






MAT

Lady Marmalade

Tja! Hoppas det är bra med alla. Gårdagen var väldigt bra hemma hos Isack, årets första grillning blandannat. gött! Bilder kommer men inte just nu.

Nu sitter jag och väntar på att våra grannar ska komma + några fler så vi kan äta, problemet är att dom kommer vid halv sju och jag är hungrig.. och dessutom så är klockan 16.50! here i come candy!

GLAD EASTER

Gu vad härligt väder det är ute! 10+ och strålande sol, jag njuter! Kom hem från stan för typ en timme sen. Hittade inget speciellet mer än att jag bytte till mig fyra armband som jag längtat efter på lindex. Nu sitter jag bara här och chillar ska väl ut till kaninerna snart!
GLAD PÅSK!

Romantiska middagen 2010











Nattbloggning

jahopp, sitter här framför tv och kollar på pirates of the... och doom ( någon lustig mars film) ska väl snart sova tror jag. eller om jag hittar nån social på msn kanske?
Imon blir det somsagt stan med syster få se om jag hittar nåt, ska iaf byta en grej på lindex. Pratade förresten med min andra syster nyss i england på msn och när hon flyttar tills sthlm om hon gör det i höst har hon besämt att vi ska ha systers helgar när lisa och jag är där och myser med henne, går på musikal och kollar på pirates. hon började nästan lipa när jag sa att vi satt här i lilla tranås och kollade på den filmen, stackarn det kan inte va lätt..
nehe, nu ska jag sociala mig med nån!
GooodNiiight

update now:

sitter hos syster nu och tittar på Talang 2010. Nu är det nån tant som sjunger dåligt på engelska. Sover här inatt vill ju inte sova ensam hemma.. igår sov jag ju med johanna så idag flyttar jag hit.
Vi har precis ätit en assgod middag här som min söta mamma gjort, söt är hon som gör mat fast hon inte ens är hemma.
Imon blir det stan med syster och sen till Isack på kvällen.

tanten gick vidare...

kyrkan,middag,jesus,påsk hujedamej!

ohejåhå! äntligen lite tid för datorn. hann inte med den igår för dagen  gick i ett om man säger så. Först skolan och sen denna romantiska middag som till slut blev av. Vi hade mycket roligt och trevligt på den, bilder kommer (såklart) Efter det var det hem till johanna och byta om och sen till kyrkan för att gå påskvandrning med konfan. Det va med rätt roligt, fast jag kunde ju haft roligare... efter det körde vi hem till johanna igen för att vänta tills nästa kyrkobesök. Helt färdiga med kyrkan blev vi vid typ åtta då åkte jag och johanna hem till mig och lagade mat och mös. sen somnade vi i vår ensamhet.

ja, det var den dan, mycket bra fast ganska tråkigt med kyrkan.