sucker for friidrott..

Godmorgon Sunshines! Lördag idag vilket betyder- ingen skillnaden för den människan som har sommarlov. inklusive mig. Inget jobb idag utan bara slapp dag för mig. Ikväll blir det mys med johanna och innan dess vet jag inte. Hoppas att hon hör av sig snart, den lilla sömntutan..
Funderar lite på stan idag, har lite saker jag skulle behöva.. men vet inte om det är långlördag idag eller inte? är ju det sista helgen varje månad men man vet ju inte nu när det är sommar å allt.  aja, återkommer om planer för dagen!

Dessa dagar har jag verkligen fastnat framför tv för det är ju friidrotts em.. men det gör inte så mkt att jag sitter inne för det blåser ute! haha! drömmer mig bort till barcelona då.

The Army

Blev att vi hamnade hos mormor och morfar... skulle nämligen köpa pizza efer att jag slutat jobba vid sex. Stängde o allt idag, duktig tjej! iaf så åkte vi till shalle och där träffade vi mommo o moffa och då åkte vi hem till dom och åt och pratade och fikade såklart! det var la nice. Va rätt trött idag så det blev att ta't lungt.
Imon blire samma. Skulle egentligen till en tror jag men johanna o jag skiter nog i det och tar en lugn hemmakväll med massa tjejmys ist, <3

Nu ska jag kolla på film, ha en bra dag/natt!

Sticker till jobbet nu!



Bilder från veckan




tar en jävla tid att ladda upp bilder, men här får ni några på världens sötaste barn+ en fika på stan med johanna <3

Hiho, here we go

Hej och hå!
sitter som klistrade just nu framför tv och hejar på dom svenska ''guldhoppen'' på em. Men jag tycker det är glest med svenskar, alla är ju fan sjuka...
Igår kom vi iaf hem från eskilstuna (ligger typ där). Efter två dagar hos mina favvo kusiner och utan el är man på banan igen. Har haft det otroligt mysigt men det är skönt att va hemma igen. Har ju vart ute och fart nästan varje vecka nu ju.. Men nu är det slut med det och jobb väntar de närmsta tre veckorna.. fast jag jobbar ju inte varje dag.
Idag blir det somsagt jobb igen 15-18. kommer va trött ikväll...

Nu drar vi då!

tjabbaallababa!
Har precis tryckt i mig lite pannkakor, inte min favorit men det går det med, det är ju mat lixsom! My passion
Har hunnit med en fika på stan med johanna idag med, prata igenom allt som hänt på en vecka ;) Efter en gos kladdkaka drog vi vidare till Lindex där ja köpte en sånhär bra bh ni vet utan band som man kan ha under ett stort linne. do ya no? Sen cyklade jag hem och hon till sig.

Nu har jag packat väskan inför min och pappas lilla tripp till kusinernas stuga. Snart drar vi. vilket betyder ingen datorn på två dagar.. ingen el där ute i buschen. men det är rätt skönt!
Vi hörs alltså på torsdag eller på fredag, puss så länge, sköt om er !

Don't stop believin'

Another day
Without your smile
Another day just passes by
But now I know
How much it means
For you to stay
Right here with me

The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad I can't take it any longer

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you

A thousand miles between us now
It causes me to wonder how
Our love tonight remains so strong
It makes our risk right all along

The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad I can't take it any longer


Rolling Dice

okej, sorry. Men ibland har man verkligen bloggtorka så då är det inte kul varken för er eller för mig att blogga eller att läsa. Men nu så!
kan ju iaf skriva vad jag gjort idag-INTE ETT SKIT!!!Skulle ju jobbat som planerat med det hade blivit missförstånd så det blir inte jobb förrens på Fredag och tre veckor framåt.. MoneyMoneyMoney...
Så denna dag har jag spenderat framför de två burkarna (tv o datorn) men det har gått det med.

Imon blir det ju då som sagt inget jobb så nu försöker jag få tag på Johanna för att träffas över en fika eller en lunch imon. Har ju inte träffats nu på länge (känns som en evighet) så det skulle ju va trevligt!

Skrev ju förut att jag skulle åka till fasters stuga på onsdag men eftersom jag inte jobbar imon kan det bli att vi drar dit imon eftermiddag ist. It depends on a thing.....
SE YA! PUSSS

Veckans Planer

Måndag: Jobba

Tisdag: Jobba

Onsdag: upp till fasters och kusinernas stuga som ligger vid Eskilstuna

Torsdag: -II-

Fredag: Jobba

Lördags Städning

Håller på att städa och rensa lite här hemma! Rensat ur massa kläder som får gå till de rädda barnen. Nu ska jag ta mig vidare till toan och rensa massa där ( inte avlopp oså) utan bland alla krämer o skit.

Back to Tranås, gött

Nu är jag hemma efter nästan en vecka i stockholmo. Det har varit en mycket trevlig tripp! och jag ska dit snart igen på fest! ;)
Iaf idag så åkte vi med en båt ut i skärgården vilket var superduper tråkigt för ett BARN som jag. Det ända man såg var vatten, snygga hus, vatten, snygga hus, vatten och ännu mer vatten. Visst det är ju fint men det var ingt för mig! efter denna tur som tog halva dagen drog vi hem mot Tranås.
Nu sitter jag här i mitt rum och skrattar åt min bästa vän som just nu yrar runt i Danmark och inte hittar ngt hotell att bo på, de ska nog sova i bilen... haha! gissa vem? så himla typiskt dom!! haha, ily

Imon blire bara att slappa och chilla runt, rensa lite kläder m.m Ska det in nytt i garderonben måste man ta ut nåt.
Förresten en rolig nyhet är att Jeff från USA (släkting) kommer hit den 28 september, awsome!!!
Godennazzzat

shopping!!

sicken dag.. Shopping i värmen, i stockholm puhu! Fottsvett,huvudsvett,armsvett och rövsvett. Men det var det värt!!
Fick med mig lite fint hem ändå och jag är nöjd! en sak som jag inte är nöjd med är att Tyra Sjöstedt var i TRANÅS idag!! den lilla staden Tranås lixsom! och jag var inte där, hade gärna tagit en bild eller två med henne ;) men men, men kan inte va på alla ställen samtidigt.. tyvärr.
Imon blir det en båttur ut i skärgården, det blir väl trevligt (not) aja!
Blir att sova snart ska la pallra mig upp vid sju imon..

Time to go back?

Fan, tror jag saknar detta lite..
Spec på sommaren när man sitter vid datorn och vill berätta om alla saker man varit med om, det är ju sommaren som är IT lixsom! men vad säger ni? vill ni höra om mina sommaräventyr?
PUSS