Skvaller!


* Första skvallret idag handlar om Miley Cyrus. Det är nämligen så att folk har sett henne kyssas med hennes kollega efter en inspelning till filmen ''the last song''. Men redan förra veckan sågs hon gå på konsert med en annan kille som hon genast kopplades ihop med.! Undra hur det står till i hennes kärleksliv?
* Lindsay Lohan har nu haft inbrott hemma i sitt hus i Hollywood Hills. Henns kassaskåp var upprivet från väggen, skor och väskor var oxså borta. Stackars Lindsay hon har säkert inte råd med nya!
* Sedan Vanessa Hudgens och Ashely Tisdale spelat in de tre High School musical filmerna har de varit så gott som osklijaktiga. Men nu verkar deras vänskap sväva i fara! Sedan Ashley blev tillsammans med Scott Speer kommer de bara inte överens längre.
* Nu har det ju kommit fram att Victoria Beckham ska byta plats med Paula Abdul i Odol juryn i Amerika. Men det är inte lika säkert som det var förr. Utan nu har det frågat fler så som katy Perry, Joe Jonas och Zac Efron! Frågan är vem det är som ska ersätta Paula!?
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?